Orionix - spillrevolusjonen

in orionix •  6 months ago 

Siden vi lever i en tid med digital endring, der teknologi integreres i alle aktivitetsområder og løser alle tradisjonelle problemer og gir verdi til kundene. Tilsvarende er det en ny handelsplattform for spill, varer og tjenester som bruker ORX-symboler basert på blockchain-teknologien med et avgiftsfritt system som dekker driftsutgifter og mynt av egen valuta. Orionix hovedmål er å gi en plattform for sikkerhet, utveksling og kommunikasjon mellom aktører. Det lar ikke bare spillere bruke nye eller brukte spill, men også objekter, skins og kontoer for ORX-symboler. Målet med prosjektet er å forene spilluniverset til ett symbol og skape en enkelt verdi for alle verdier. Uansett om det er MOBA, MMORPG, FPS, RTS eller noe annet, vil Orionix-teamet tilby de beste handelsløsningene for alle favorittbrukerens spill.

Alle disse problemene har en tendens til å samle seg og søl over tid til en slags masse misnøye, som man må kjempe på på en god måte. Og for å kjempe om årsakene til utseendet, og ikke om den allerede fasede manifestasjonen.

Det er grunnen til at utviklerne av ett veldig kult prosjekt bestemte seg for å lage et så unikt system som ikke bare kunne løse alle problemene beskrevet over, men også legge til eSports-verdenen ekstra verktøy og funksjoner.

Så glad for å presentere for deg - Orionix. Som du allerede har forstått, er Orionix et desentralisert prosjekt, som ble utviklet i samsvar med det siste moderne-teknologiske bildet, der blockchain-teknologien ble lagt ut som grunnlag. Egentlig ligger operasjonsprinsippet på overflaten og har ikke noen dyp kontekst. Alt er mye enklere enn du tror. Tross alt vil hovedformålet med Orionix være å hjelpe alle deltakerne, nemlig elskere av eSports. Der de endelig vil få en pålitelig bakre og kraftig støtte i form av Orionix-system.

Det er viktig å merke seg at Orionix vil være så allsidig og unik at det innenfor systemet ikke bare er mulig å kjøpe eller selge videoene dine -spill, men også for å skaffe seg alle nødvendige varer for karakterene deres, eller omvendt, for å selge hardt opptjente gjenstander til en anstendig pris. Dessuten er det gjennomsiktig og trygt å gjøre dette uten å bekymre seg for falske manipulasjoner som er veldig vanlige i et sentralisert format.

Hvordan fungerer Orionix

Orionix-selskapet har en innovativ, moderne, ny idé som fremdeles er i det første stadiet av utviklingen, men som har en klar verdi. Selskapet har ikke bare noen få oppgaver i dag, men har vidtrekkende planer i mange år fremover. Selskapet ser at det er etterspørsel etter slike ideer, men det er fremdeles ikke tilstrekkelig tilbud. Derfor bestemmer hun seg for å fikse dette problemet og implementere sine innovative planer så mye som mulig.

Teamet brukte år på å evaluere spillindustrien og dens behov. Orionix-teamets prioritering i fremtiden er å lage en plattform som er tilgjengelig på forskjellige operativsystemer som Windows, Mac, Linux, så vel som på iOS og Android mobile enheter. I tillegg er målet med plattformen å finne viktige partnere i spillindustrien for å sikre autorisert samhandling i samsvar med avtaler med disse partnerne.

Fordeler

 • Ingen avgifter: I motsetning til andre digitale valutaer krever ORX ikke betaling av gebyrer. Dette vil tillate deg å foreta et kjøp eller salg uten provisjoner betalt av flertallet av handelsmenn.
 • En innovativ handelsløsning for spillere og handelsmenn.
 • Prosjekt skalerbarhet: Partnerskapsavtaler med store spillselskaper.
 • Høy sikkerhet: 100% sikre transaksjoner og en lommebok med forbedret sikkerhet.
 • ICO:

  ORX = 0,1$

  Soft Cap: 300 000$

  Hard Cap: 42 000 000$

  ICO: 01.08 - 01.11

  Orionix team

  Teamet består av mennesker fra viktige områder i spillindustrien og blockchain-teknologiutviklere. Ekspertpoolen inkluderer programmerere, markedsførere, finansielle og juridiske konsulenter.

  Utviklingsplan

  Du kan fortsatt fortelle mye om prosjektet. For å bli kjent i detalj med alle nyansene i selskapet, nettstedet, teamet, Whitepaper, veikartet, vil jeg legge igjen de nødvendige koblingene nedenfor i beskrivelsen. Avslutningsvis vil jeg si at dette er et moderne, innovativt prosjekt som kan gjøre et gjennombrudd i cryptocurrency-sfæren og bringe fortjeneste til investoren i nær fremtid.

  Tilleggsinformasjon:

  Website: https://orionix.io

  Whitepaper: https://orionix.io/Orionix_ENG_Whitepaper.pdf

  Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5158615

  Telegram: https://t.me/OrionixOfficial

  Twitter: https://twitter.com/orionixtoken

  Facebook: https://www.facebook.com/OrionixToken

  My BTT profile: Nolan_John (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2127327)

  ETH: 0x5458E96d2eB4afF8Eaeb5268e9a3317Ffe6Faaae

  Authors get paid when people like you upvote their post.
  If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
  Sort Order:  

  New technologies are new opportunities. great concept and I'm glad that I'm here! think this project fully successful for the benefits to all users. Thoughtful and clear ideas make it really attractive.

  The project is moving at a good pace, the development team is good at holding onto their product and do not lose the brand.

  It`s good opportunity for everyone.All must avail this chance.