RamtaSnakk - 3 måneder på fulltid med Steemit! §;-)steemCreated with Sketch.

in norway •  last year

Hvordan gikk det da?

Det er 15 måneder eller (16 måner som det står på https://steemd.com/@ramta) siden jeg fant Steemit. De siste 3 månedene har jeg altså drevet kun med Steemit på heltid. Svaret på spørsmålet i overskriften er at det gikk overmåte bra, bortsett fra en veldig sliten mann til tider.

Noen ganger dukker det opp ting i ens liv som kan forandre mye hvis man benytter sjansen og går i dybden på det som dukket opp.

Steemit er en ting man absolutt bør ta alvorlig og studere nøye. Det er så mye rikdom, visdom og ting man kan realisere at det er nesten ikke til å tro. Livet mitt er rett og slett ikke det samme lenger.

Made by @lighteye

Tjener jeg penger til å leve av på fulltid?

Svaret er veldig enkelt og på Steemit Blockchain kan jo alt sjekkes. Ja jeg klarer meg bra, faktisk så bra at jeg fortsatt driver med Power Up. Det vil jo si at jeg går med overskudd og mere Power Up skal det bli.

Made by @lighteye

Er Steemit magisk?

Ja, Steemit er så magisk at det er det som er vanskelig å fatte.
Steemit er så utrolig mye mer enn å blogge og skrive poster. Man må begynne å studere Steemit grundig for å få ideene en etter en. Personlig har jeg hatt hundrevis av aha øyeblikk gjennom mine tusenvis av studietimer. Jeg har i dag etter 15 måneder flere ideer enn jeg noen gang vil rekke å realisere. Det begynte som en hobby som ble noe av det morsomste jeg gjorde, til fulltids jobb. Nå er det blitt en livsstil, jobb og hobby. Og du verden som jeg trives.

Fremtiden?

Fremtiden med Steemit er utrolig for de som liker den nye verden. Steemit har så mange planer at jeg tror vi trygt kan si at vi har omtrent ikke sett noen ting enda. Har du hørt om deres nye påfunn SMT (Smart Media Token) som kommer på nyåret?

Vil du ha mer STEEM?

Det er ikke vanskelig det! Kos deg med Steemit studer og vær kreativ! Vil du ha mer STEEM raskt? Følg rådene under, det er alltid penger å hente i kommentarene hos RamtaSnakk.

Slik gjør du:

  1. Upvote denne posten 100%
  2. Skriv en kommentar med bilde, gif eller video.
  3. Vent på Upvote (penger) fra RamtaReward med flere ;-)

Forstår du ikke helt hva jeg snakker om eller trenger tips og inspirasjon? Teleporter til SteemitSkolen

Ha det bra til neste gang vi ses.
@Ramta Reddington

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Så kult å lese! Jeg gjorde også Steemit på fulltid en stund, mens jeg var i Australia, etter at jeg sa opp jobben min :)

Ekstra kjekt er det at du deler dine erfaringer med oss. Steem on!

·

wow thank.

·

Great. Iam dowload.

Thanks for sharing this! In German sayings you are an "old hare":

Normally, hares dont get old because of the hunters. If a hare could survive many years, it has proofed to be very experienced and clever.
So you are!
Most people underestimate the power of patience and persistance. So they usually give up too early. More than one year of activity is already a long time, but what will be in 5 years? Nobody knows, but you and I are strong believers in crypto and in steemit. I'm glad to have met you here.
Greetings from Munich, Germany.

·
·

Is the best my friends.

Your words are inspiring about the future of Steem as usual. I would like to hear some of your ideas that you briefly mentioned, if not top secret.

b.jpeg

·

Hi @geekgirl

Thank you very much for submitting my post - "Travelling with DieBaasMan #1 - Cathedral Peak" to the Curie Guild.

I really appreciate it and it feels great to see when people appreciate your article. This helps to motivate me to learn and get better at Steemit.

·
·

It is a great post.

God morgen.
Steem virker altfor manipulert om dagen.
Hver gang den prøver øke er det noen idioter som dumper ned til 1 USD igjenn...

Har du merket noen ugler i posen? Så @gyldenhorn la merke til det også. Det er noe som ødlegger mye. Men er jo en fordel da, vi får jo mer Steem ut fra SBD posten er verdt da 😎😃

Godt å se du kan leve av dette. Blir kø å røre nå som SmartTokens kommer 😁 Bare å kose seg i Steem Dvalen før dette blir for sykt 😄

·

Hei, @nippel66. Kan du utdype litt om det du snakker om? Mener dere at det er noen som bevisst holder prisen på rundt $1? Hva er i såfall målet noen kan ha av å drive med dette?

·
·

God dag @valth !
Jeg har fulgt med Steem prisen nå over lengre tid.
Så slik jeg har fått med meg, er det en eller noen eller noe som dumper prisen med engang vi går over 1.6 USD.

Ser man siste tiden etter HF19 så er det 3 ganger det har skjedd.
Grunnen er ganske enkel, de som gjør dette prøver få mest mulig ut av situasjonen, med å selge dyrt kjøpe 50% mer lavere.

Steem skulle hatt en jevnere vekst en opp og ned som en jojo slik den har vært siste tiden. Så her er antydninger til manipulasjon av markedet, og prisen. For nå tenker jeg folk har vært på hugget særlig etter SmartTokens annonseringen. Og hvorfor vi møter motstand på samme sted flere ganger vet jeg ikke, men det er slik jeg ser for meg situasjonen per dags dato.

Her er ett kart jeg ilustrerer hva jeg mener:

·
·
·

Ah, det gir mening! Takk for at du tok deg tiden til å forklare :) Jeg har ikke fulgt så nøye med på prisen, men jeg har jo bitt meg merke i at den ofte faller ned til rundt $1. Får håpe det blir vanskeligere for folk å manipulere prisen på denne måten når flere personer kjøper Steem i fremtiden.

·
·
·
·

Bare hyggelig.
Ja er kunstig lav nå.
Ja det vil stabilisere seg selv, jo mere spredt det blir. Så jeg tror dette bare er en gylden mulighet til å ta Power up 😎

Så bra å høre at det har gått så bra med fulltid Steemit @ramta!
Det er fantastisk mange muligheter her og det er bare fantasien som setter en stopper for hva man faktisk kan utrette her inne! Stå på @ramta!


@kiimo

Loading...

Veldig inspirerende post, @ramta. Jeg kan nok bare drømme om å være like god til dette som deg, men man vet jo aldri hva fremtiden bringer.
kan jeg spørre et par spørsmål?

  • har du brukt mye bitcoin/penger på å kjøpe steem? eller har du bygget deg opp med posting og kommentering?
  • kan du noe om Dtube? har prøvd å laste opp etpar filmer der, men hver gang får jeg IPFS error :/ bare lurer på om det er noe feil med mine filmer eller om det er feil med Dtube, jeg har prøvd å laste opp en film på 1080p60 (1,5GB), det funka ikke etter å ha prøvd flere ganger, så laget jeg den om til 720p60 (850MB), funka heller ikke. alle filmene er .AVI
    forslag til hva jeg gjør feil?

miniDSCN7252.JPG
SurfsUpDude! EuroSurf17 pågår as we speak.

·

Jeg har problemer med at nettleseren fryser (egentlig hele maskinen) når jeg prøver å laste opp videoer på dtube, har du opplevd det?

·
·

det har jeg ikke opplevd, jeg får bare IPFS error... men at pcen frysen er vel kanskje et pc problem? elle kanskje browser problem, ikke vet jeg, men du kan jo prøve en annen browser. har hørt at andre har hatt problemer med Dtube, men problemene deres forsvant når de gikk over til chrome

Hei @Ramta

Så bra at noen tar ansvar for å forklare Steemit til nybegynnere. Også på Norsk til og med.
Jeg er komplett nybegynner med bare to poster på samvittigheten og mye å lære om både Steemit og kryptovaluta.
Jeg har i lang tid sett for meg at FB som ledende sosialt medie vil møte på en blindgate. Når troll og falske nyheter undergraver tilliten samtidig som man selv oppdager at hva komipsen fra 30 år tilbake foretar seg dagelig ikke er så viktig. (satt på spissen selvfølgelig) Eller når man oppdager at "alle" kan kikke deg i kortene og finne ut mer om deg enn hva samboern din vet. Da er det på tide med noe nytt.
Men inntill nylig var jeg usikker på hva dette "nye" kunne være.

Lenge hadde jeg en mistanke om at det var Ello, men kan det være Steemit? ;)

Uansett, jeg kommer til å bli her en stund.

·

Velkommen! :)

·
·

Takker :)

·
·
·

Thank you for sharing @ramta . This sounds like very exciting news!

SOUNDS TO ME I NEED TO image

More

And

Hope you have a good day! image

Takk for informasjonen @ramta
smt ser veldig interessant ut!

Ha en fin dag!
..og litt høstinspirasjon :

.

Ja ja @Ramta Reddington.
Etter jeg kom inn på Steemit og fikk deg som mentor og læremester har jeg lært mer her på de dagene jeg har vært med en jeg har gjort de siste to årene som investor.
Steemit og Steem er vel noe av det beste som har hendt meg, ved siden av mine to barn (må sette på kona også så hun ikke blir sint)
Jeg er ikke helt der ennå at jeg kan gå fulltid med Steemit, men jeg legger ned såpass mange timer i døgnet nå at jeg lett jobber 200% når jeg regner med det jeg driver ved siden av Steemit.
Satser på å selge unna litt firmaer og slikt så jeg kan gå fulltid med Steemit som du gjør i løpet av 2018 eller tidlig 2019.
Takker igjen @Ramta Reddington for din fantastiske læring og tålmodigheten du har med mange av mine evindelige spørsmål og ideer.
Gleder meg til hver dag her på Steemit :)

power up flammer.jpg

Hilsen din trofaste følgesvenn og lærling
@Gyldenhorn

Jeg har forresten et spørmål.
Før trodde jeg at det å legge til bilder og GIF-er i kommentarer var litt "spammete". I det siste har flere fortalt meg at det burde jeg bruke. At det er hyggelig for den som har postet og at det skaper engasjement. Er folk uenige her? Eller er det generelt bare bra å ha med bilder og lignende?

Alltid en glede å lese deg, og du var også litt overbevist av videoen med @soldier dancing - hvem kunne motstå det?

The Swan above from Ammersee is told to be around 16 months too.

Norway is not cold, windy, huge and up North - no it offers great music which I was not aware until 2 weeks ago where I wrote about Norwegian Techno Tunes - we only know a-ha usually - but sure at least 15 other great bands there? A country I never been to - a shame.

Dette var gøy å lese, @ramta! :) Drømmen er jo uten tvil å kunne leve av Steemit, og da er det veldig inspirerende å lese når noen faktisk klarer å gjøre det. Jeg føler meg fortsatt veldig ny her inne, så jeg setter veldig pris på når du deler dine erfaringer. Så, tusen takk :) Ha en fin dag!

Kristin.

Good day @ramta

Most people feels sad when they make articles and see they don't earn much from those articles, thinking they just have very bad luck.

As Raymond said in the picture
"Sometime, Bad Luck is the Best Luck You'll ever have"

While small earning might feel or look bad, they all eventually add up and helps you grow and get more followers.

Each of us have to decide if we willing to put the effort to make our own success on Steem. The last month was a bit hectic at work, but once my project is done, all my free time is going towards growing my account faster.

Have a great week ahead and thank you for all the advise.

synst det er dritkult det du får til!! gleder meg til å lære mer og høre om mangen av ideene dine!

Hey @ramta

I am stil very new on steemit but I love here. I can see now only people that works hard on steemit get somewhere.Thank you for you for sharing it has open my eyes alot.

image

Hope you have a good day

Stilig å se at du har større planer her @ramta ! Jeg grubler også over hvorvidt jeg skal gi steemit et forsøk med en ide jeg har som jeg nå ser at SMTs kan gi helt nye dimensjoner til.

Men inntil nå så har det vel handlet mest om å skille seg ut blandt et hav av spammere som en kul og seriøs steemer som vil skrive kvalitetsinnlegg og bidra positivt til miljøet her på plattformen.

Uansett: STEEM har så mye å by på at det kun er tempoet til utviklere som er the limit :)

fredrikaa vs spammers.png
Bilde av @Overkillcoin som laget en morsom responsvideo etter at en spammer kopierte en kommentar jeg hadde skrevet :P

Visste ikke at du Steema på heltid! Shit, det var inspirerende å høre!!

Begynner å få en god del idéer jeg også, men tiden strekker ikke til..!!
Kanskje jeg på et punkt tør å gjøre det samme som deg :)

Hei @ramta ! Setter stor pris på postene dine:) Føler steemit handler mye om "tenke ut av boksen", noe som er vel og bra. Men samtidig føler jeg at man bør være meget datakyndig for henge med. For min del holder det med blogging og kommentering enn så lenge;)

Det er veldig imponerende og inspirerende! Jeg har to mnd her på steemit, og er helt hekta, kan skjønne at du har brukt så mye tid. 😉
imageSnart kommer lillesøster, så da blir det vell mindre tid til å steeme.

I didn't understand what you writing About, but its seen like a made by profesional writer. Glad to know you @ramta

hello, @ramta
re-steem.jpg


Dette er kjekt høre. Gir mer giv til gi Steem mer tid :)

Takk for nok ein informativ post. Eg har framleis mykje å lære om steem, og nokre ganger går eg i surr når det gjeld dei ulike begrepa med steem, steempower, sbd etc. Power up og power ned. Merka at denne posten og videoen hjalp med sorteringa, og eg må nok lese meg opp meir. Men ein fin plattform so langt, utan tvil. Har laga meg ein profil her som i utgangspunktet skulle omhandle drifting og motorsport, men ser at eg gjerne skulle hatt ein til - meir for meg privat. Artigt å sjå at nokre klarar å tene penger på å lære andre. Takk so langt.

U5du1EmSAcS1VASJ58xv26PNUtbuMBe_1680x8400.jpg

·

In this lobby, will there be T.P.? For my bunghole?

·
·

sorry, i didn't get you.

Hi @Ramta

I hope you had a wonderful holiday, it is really good to have you back again. :-)

I joined the Steemit community early in June this year and I must say that I have learned a lot since joining, especially from yourself. Steemit is not as easy as I thought it would be. It has taken a lot of work from me during these four months to get where I currently am. I now have a following 1000+ followers and it feels absolutely great to have that achievement and I cannot wait to see what the future holds for me within this community. I would also like to say that it is people like you that keeps us motivated and inspired to keep on going forward. I also believe that there is a great future in Steemit, the implementation of the SMT is just proof that Steemit has the ability evolve into something much greater.

inspired.jpg

Image Source : inspired.org.au

Velkommen tilbake fra høstferie @ramta !

Det er imponerende å se hvordan du har finnet din plass innen Steem økosystemet! Jeg har blitt inspirert av deg & @babsboard til å vri hodet mitt på måter jeg kan skape en bedrift eller en "middleman service" innenfor Steem. Dette er fremtiden helt klart!
Jeg har vært med i kryptospacet siden 2012 og jeg er helt solgt på Steem og SMT!

~ @xtetrahedron

Så artig at du klarer å kjøre på med fulltid her på Steemit, @ramta! Det er virkelig imponerende. Jeg tror du har rett i de tankene du har rundt fremtiden til Steem og Steemit. Når SMT kommer er jeg sikker på at det kommer til å ta helt av her! Frem til den tid er det ikke annet å si enn:

keep-calm-steem.jpg

Hi @ramta it is so good to see you back from vacation and I hope you had a good rest. That video promoting steemit is the best one I've seen yet I hope you don't mind if I pass it around. I believe the SmartMedia token is really going to launch steam into the future, we are lucky to be here now early.

you seem to be enjoying this platform :)

Thank you @ramta for taking your valuable time to explain Steemit basics to the new members on Steemit.

Hope you guys had an awesome Autumn Holiday.

2015-April  (Kenmo Lake) 015.JPG

I also love Autumn very much because of all the lovely shades of colors in the trees. Truly a great time of the year.

The second part of my reply is to the people that replied here that they don't understand the language.
If you are using Google Chrome just install the Google Translate addon, this can translate almost any text to a language more understandable to you. With the Google Translate addon you simply highlight something and click the translate button. Very easy and no reason to say you can't understand it.

Last thing I want to mention I am from South Africa and speak Afrikaans, not sure if it's my imagination, but I can partly make out some of the Norwegian sentences without translating. Is Norwegian language somewhat related to Dutch, since Afrikaans is descended from Dutch.

Edit: Ok after some further research, looks like Norwegian and German is somewhat related, like Afrikaans and Dutch. Now I learned something new as well. Have a great week @ramta and the Norway team.
Sorry for the very long comment.. 😄😄😄

DQmPQBV9spVaFB8BywW9u7rX9aF91SkaSqMfkXNTK8YiJfx (1).jpg

orangeman_250.jpg

images (3).jpg

giphy-downsized (2).gif

DQmTbaFqzWcxZJrhwvD1LNzuGWHPwTox96KMt8a5KaoipP7_1680x8400.jpg

DQmVbXVdegcwSnVaEM6Uo7j2TC8m6JEHbcx6qm4bdry3uZZ.jpg

DQmSd45jF132caTDt4cqxgU5Ho6kT4CkZrh7rDB5vX9HbTi.gif

dette er veldig nyttig video, lær noe fra innlegget ditt. Takk for alt dette.

0_e962b_df4771c2_XL.gif

U5dtGTgZkW6EUSWuDbWt9vNThZ2NFfT.gif

wow,,,, that's great post,,,thanks for the sharing....

Steemit-workings.png

steemit-keychain-dolphin-3d-printing-101475.jpg

wish i have those hands & keep upvoting such as this creative funny post!!
Thanks for sharing this..

its a very helpful post, thank you :)

U5dtJSsk9bctTYLdscPLbM4KEmS7yXd_640x480.jpg

DQmbFWsEjZHFN9Lav2gwhW58YHcan536VSs7C1QuxnpD1tL.gif

Tenk at man kan leve av det! Jeg tror ikke at jeg tar med meg mine ti dollar og quitter day joben enda, men det er jo artig å se at det går an.

Men det som jeg finner mest interessant her, er jo at alles lommebok er åpen - mens skattelistene holder på å lukkes. Er tillit et poeng i seg selv her på Steemit, eller er det en slags villet politikk her?

very nice article

Wow...what a concept..that was awesome.
First to last...i have read your post...

DQmPf3zA7PsbDDuoa9ebKvuA3bm1Aua64dC7uuez872gsT3.jpg

Ah, det gir mening! Takk for at du tok deg tiden til å forklare :) Jeg har ikke fulgt så nøye med på prisen, men jeg har jo bitt meg merke i at den ofte faller ned til rundt $1. Får håpe det blir vanskeligere for folk å manipulere prisen på denne måten når flere personer kjøper Steem i fremtiden.

Så kult å lese! Jeg gjorde også Steemit på fulltid en stund, mens jeg var i Australia, etter at jeg sa opp jobben min :)

Ekstra kjekt er det at du dine erfaringer med oss. Steem on ok..

DQmULhH1Uy4rUEDBtGpYAZ6aRaBc4g1HFvS2u74SCzm13yW_1680x8400.jpg

I didn't understand what you writing About, but its seen like a made by profesional writer. Glad to know you @ramta

U5drGg5eQH5EU7aMmRwR5kBenhBxqbq.gif

Ah, det gir mening! Takk for at du tok deg tiden til å forklare :) Jeg har ikke fulgt så nøye med på prisen, men jeg har jo bitt meg merke i at den ofte faller ned til rundt $1. Får håpe det blir vanskeligere for folk å manipulere prisen på denne måten når flere personer kjøper Steem i fremtiden.

Ah, det gir mening! Takk for at du tok deg tiden til å forklare :) Jeg har ikke fulgt så nøye med på prisen, men jeg har jo bitt meg merke i at den ofte faller ned til rundt $1. Får håpe det blir vanskeligere for folk å manipulere prisen på denne måten når flere personer kjøper Steem i fremtiden.

DQmdHQ6ZSJ1ekRyoVAsnRWd3XwVuhr4EpByASGTJGKE4HmQ.gif

Most people underestimate the power of patience and persistance. So they usually give up too early. More than one year of activity is already a long time, but what will be in 5 years? Nobody knows, but you and I are strong believers in crypto and in steemit. I'm glad to have met you here yes.

Så artig at du klarer å kjøre på med fulltid her på Steemit, @ramta! Det er virkelig imponerende. Jeg tror du har rett i de tankene du har rundt fremtiden til Steem og Steemit. Når SMT kommer er jeg sikker på at det kommer til å ta helt av her! Frem til den tid er det ikke annet å si enn:

Good job @ramta

Nice Artworks by Sydney Nielson @ramta and @barbro
23376268_1781466515479841_3914735756389325594_n.jpg

Thank you for this very interesting post! You are exactly on the right way!steemit-blogging-historias-anabell-hilarski.gif

Så bra å høre at det har gått så bra med fulltid Steemit @ramta!
Det er fantastisk mange muligheter her og det er bare fantasien som setter en stopper for hva man faktisk kan utrette her inne! Stå på @ramta!

giphy.gif Takk takk @Ramta :D

DQmRcTivz7hC5NuPevUNYCmMWvASWE3ioY95JAo3Wg3PUBd.jpg

Amazing yoga @ramta @barbro
23434978_1781202252172934_2598397561598525333_n.jpg

That's a interesting video,,,,,,
wish i have those hands & keep upvoting such as this creative funny post!!
thanks for sharing......../////////

DQmS4Qbni8nf1EpSnCLVU1pS22rZaSurP7wXRiNkeHYbixZ_640x480.png

U5dtE7ApQiJkto4wo5oezAgsARnpHPj.gif

steemit-blogging-historias-anabell-hilarski.gif

U5dt4bURRmMWY8KGFk2nMyj71idGn6X.gif

I really like your videos really the steemit is the future of social networking

Your words are inspiring about the future of Steem as usual. I would like to hear some of your ideas that you briefly mentioned, if not top secret.

DQmavEYxhkcSJ1NZknoGKdQtmihXwBj15iufN3cH4aW3Fhm (1).gif

steemit is one of the best sites for me
Before I knew the steemit I was spending my time on Facebook and YouTube but since I got to know the steemit site it changed everything, it combines entertainment, acquaintance and profit, which makes it number 1 for me

this is something new for me, learn some new, love this one...

steem_ripple_cup_3.gif

images (2).jpg

COOL COOL @ramta
22853233_1776724059287420_7615022231833987155_n.jpg