Фејсбрука!

in #news6 years ago (edited)

[This Text in English] Знате ли ко је Рос Улбрихт? Да вас подсетим: Он је под именом Dread Pirate Roberts, креирао „Пут свиле“ (Silk Road), огромно тржиште наркотика на тамној страни Мреже. Ухваћен, оптужен, осуђен, и крај… чекајте, овде је тек почетак приче!А у тој причи могли сте да пропустите део о умешаности двојице корумпираних федералних агената. Агент тајне службе Шон Бриџис украо је стотине хиљада долара вредне биткоине прикупљене на „Путу свиле“. Агент одељења за борбу против дроге, Карл Марк Форс, покушао је изнуђивање признања од Улбрихта, и чак му продао тајне информације из истраге о „Путу свиле“. Улбрихтови адвокати приговорили су да су оба агента утицала на истрагу о „Путу свиле“, и да су обојица имала током истраге приступ серверима „Пута свиле“, што се могло искористити за лажно оптуживање њиховог клијента.

Судије су све приговоре одбације и Улбрихт је осуђен (судија Кетрин Форест) на доживотну робију! (енг) Можете ли да замислите такву „правду“? Шта се десило? Како је то могуће?

Па, могуће је јер…

Сад морате разумети истинску конструкцију правосудног система САД и америчких закона о борби против дроге. Та је конструкција створена да заштити највеће нарко дилере. Истина је да је Рос Улбрихт понудио алтернативу према великим криминалцима из фармацеутске индустрије који се баве трговином опијатима! И баве се тиме потпуно отворено! Свако ко се усуди да посегне за парчетом те торте, мора бити уклоњен, и ако је могуће, за пример драконски кажњен!

А где то фармацеутска индустрија тргује опијатима?

Према ТВ станици CNBC, Марк Цукерберг одједном је шокиран кризом око опијата! (енг) Али погодите ко на тој трговини зарађује, допуштајући продавцима са црног тржишта да нуде своје наркотике? Цукерберг! Управо на његовом сајту, Фејсбуку!

Погледајте како то коментарише Лори Харфенист (The Resident).

Енглески, трајање 2:34img

e-vizitka - 2017-10-28_131026-mala.jpg


Coin Marketplace

STEEM 0.26
TRX 0.10
JST 0.032
BTC 38769.31
ETH 2094.75
USDT 1.00
SBD 5.63