БИТКОИН: Блистава будућност?

in #news7 years ago (edited)

[This Text in English] Према Блумберг телевизији, Волстрит је главни узрок раста цене Биткоина овог месеца. Уколико је ово тачно може се очекивати до краја године још већи раст.После рачвања које се очекује до краја новембра пред биткоином стоји изванредна будућност. Лојд Бланкфајн (Lloyd Blankfein) директор највеће инвестиционе банке на свету Голдман Сакс (Goldman Sachs), почетком овог месеца најавио је отворен приступ крипто-валутама. Директно је предложио упознавање са етеријумом али је извештачe оставио у недоумици око односа према Биткоину. Међутим, свакоме ко иоле прати тржиште јасно је да Волстрит више не може игнорисати тржиште криптовалута које је досегло 170 милијарди долара. Извршни директор Ритхолц Велта (Ritholtz Wealth) Џош Браун (Josh Brown) најавио је да ће од идуће године почети стампедо банака ка куповини криптовалута и нарочито биткоина, што би могло да лансира његову цену до неслућених висина. Док ово пишем, Биткоин управо пробија границу од 6000 долара!

Не треба сумњати да ће овакав развој догађаја позитивно утицати и на цену Стима, а то значи да су сви они који су се већ сад прикључили платформи у приличној предности кад је у питању коришћење и прихватање децентрализованих криптовалута.

Српска заједница на Стимиту

На крају ове вести могу само с радошћу да приметим како српска заједница на Стимиту и даље расте, а ево и кратког списка корисника који употребљавају српски језик у комуникацији:

img


Sort:  

TO THE MOON (ali bez "AND BACK") ... :)

Биће @bitbuddha, али кад банке почну да откупљују децентрализовану криптовалуту, то ће значити катастрофу за оне несрећнике који још држе „новац“ у тим банкама.

hmm, zar interesovanje velikog kapitala nece napraviti opsti haos? onda mi sitni ce opet da izduvamo, a protiv cega je decentralizacija trebalo da se bori in d frst plejs? kad krene pump and dump lopatama keshovana i tako dalje haha, i onda guranje drzavnih noseva, regulativa, bla?

Па држава може да ти гура нос у децентрализовану криптовалуту само ако ти то дозволиш. Капитал великих банака ће бити пребачен у крипто, оне ће огласити банкрот, а све оне њихове штедише који нису веровали у децентрализоване криптовалуте присетиће се оне чувене реченице из „Тамног Вилајета“ :)

ja verujem u OMG, sta ti mislis?:D

Шта је OMG? Јел' то за пити или за ломити? :)

za uloziti za buducnost haha . OMiseGo

Hej @lighteye, koliko ja znam, ovom spisku možeš da dodaš još @thewriterguy i @laniakea1 :)

Одлично @teofilex11, много ти хвала. Иду у следећу верзију :)

Coin Marketplace

STEEM 0.20
TRX 0.13
JST 0.030
BTC 64724.35
ETH 3436.21
USDT 1.00
SBD 2.55