Narkoba, Kepala BNN Ngadopsi Keanggotaan Keanggotaan

in narkoba •  last year  (edited)


Kepala Badan Pengawas Narkotika Nasional (BNN) Heru Winarko ngendika, bakal nguatake arsenal BNN kanggo upaya pembasmian narkotika. Heru bakal nganyari kapabilitas senjata BNN saben taun.

"Kita bakal ngevaluasi kene lan bakal ana wakil Komisi III (DPR RI), kalebu peralatan saben taun sing kudu diupayakake maneh," ujare Heru ing kantor BNN, Cawang, Jakarta Timur, Rabu 7/3/2018).

Heru nambahake yen perusahaan uga ngoptimalake kemampuan sumber daya BNN. Heru ngaku wis ngomong karo Wakil Pemberantasan Inspektur Jendral Arman Depari kanggo nglakokake operasi gedhe-gedhe.

"Pembasmian operasi bakal terus nambah lan Pak Arman wis ketemu karo aku, ana pitung direktur ana sing siap nindakake operasi gedhe," ujare.

Heru uga bakal terus sinergi karo pirang-pirang pihak kanggo nyegah narkotika ing Indonesia. Amarga, wiwit Heru nerangake yen obat kasebut minangka mungsuh bangsa Indonesia

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

that paleh abeh neu tumpok keuno nyeh sbd 😂

Haha. Trading sbd steem atawa steem sbd bru.hehe

bereeehhh,,,, teuh akun level 30 keulong bah kupeget bot. bek soh that meunan post

Kabeh lon peugotbot mandum.sige ge lon langkah kenann lon vote

that ngeri laagoo.. sigoe troh lagee troh gemeuto 😂. neu gabung ngon aatraa long jeut...??? meutamah 5 boh akun teuk kajeut