kur u bëra gati për të shkuar në zyrë, erdhi një telefonatë nga zyra.

in #mnbvclast year

Pasi u zgjova sot në mëngjes, fillimisht shkova në tualet për të larë dhëmbët, lava dhëmbët dhe u freskova dhe u ktheva në dhomë nga tualeti.

Erdha në dhomë dhe u bëra gati të shkoja në zyrë si çdo ditë më pas dola nga dhoma për mëngjes dhe pas mëngjesit shkova në zyrë që andej.

Shkova në dhomën e zyrës dhe u përqendrova në punët e zyrës, më pas duke bërë punë në zyrë, shkova në mensë për drekë në orën e drekës.

Në fund të pjesës tjetër, kur u bëra gati për të shkuar në zyrë, erdhi një telefonatë nga zyra.

Pastaj u desh shumë kohë që Aslam të vinte në zyrë.

Më pas ai bëri pjesën tjetër të punës në zyrë.Kur ishte ora 4:50 u nisa për në shtëpi dhe shkova në dhomën time.

Kur erdha për herë të parë në dhomë, u dhashë pak ushqim dhe ujë zogjve që ushqeja

Më pas shkova në dhomën e larjes dhe u freskova, luajta disa këngë në kompjuter dhe menjëherë bëra kafe dhe piva kafe.

Me pas si cdo dite, pas pak fillova te luaja filmin, kur erdhi koha e darkes per te pare filmin, pashe oren kur dilja per darke.

Kështu që mora disa foto të hënës, më pas e mora dhe mbarova darkën prej andej dhe më pas u ktheva përsëri në dhomë.

Erdha ne dhome dhe luajta bilardo ne celular per pak kohe pastaj kur menduan se do te vinte gjumi me zuri gjumi duke e karikuar telefonin.

Dhe ky ishte ditari i ditës

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.08
JST 0.023
BTC 26586.56
ETH 1592.13
USDT 1.00
SBD 2.15