ارتباط بین ترکیب باکتریایی و آندومتریوز
این مطالعه، نشان دهندهی وجود رابطه بین تغییر در ترکیب باکتریایی قسمت فوقانی دستگاه تناسلی زن و ترکیب باکتری باکتریایی قسمت تحتانی است.
محققین بر این باورند که باکتریهای زیادی در دستگاه تناسلی زن وجود دارند، و دریافتهاند که بین ترکیب باکتریایی و برخی بیماریها مانند آندومتریوز ارتباط وجود دارد.
پژوهشگران در مطالعهی خود که روز سهشنبه در مجلهی Nature Communications منتشر شد، توضیح دادند که تنها چند سال پیش مشخص شد که نشانههایی از حضور باکتری در قسمتهای بالایی سیستم تولید مثل زنان وجود دارد، و تا پیش از آن تصور میشد که مناطق این شبهاستریل هستند.
تیم تحقیقاتی، تحت نظارت Chen Chen از مؤسسهی ژنومیک پکن (BGI) در شنژن، چین، سیستم تولید مثل 110 زن چینی در سن باروری را مورد بررسی قرار دادند.
محققان نمونههایی از باکتریهای بخش تحتانی سیستم تولید مثل را هنگامی که توسط یک متخصص زنان مورد معاینه قرار گرفتند، به دست آوردند.
نمونههای بخشهای فوقانی سیستم تولید مثل مانند لولههای فالوپ از طریق یک عمل جراحی ساده که برای زنانی که نیاز به عمل جراحی داشتند انجام شد، توسط محققان به دست آمد.
همانطور که انتظار میرفت، محققان در قسمت تحتانی دستگاه تناسلی فقط باکتری لاکتوباسیل پیدا کردند، در حالی که تقریباً اثری از این باکتریها در قسمتهای بالایی مشاهده نشد، اما در عوض، تعداد زیادی از انواع دیگر باکتری در قسمت فوقانی یافت شد.
محققان معتقدند این اعتبار این نظریه را تأیید میکند که رشد جنین، بر خلاف آنچه تا همین اواخر تصور میشد، در محیطی کاملاً بدون میکروب صورت نمیگیرد.
همچنین، محققان چینی ارتباطی بین ترکیب باکتریها و برخی بیماریها مانند آندومتریوز مشاهده کردند، که در این بیماری بافت پوششی غشای داخلی رحم در خارج از رحم یافت میشود، و باعث عفونت و درد لگن شده و اغلب منجر به ناباروری میشود.
مؤلفان این مطالعه امیدوارند در آینده تشخیص چنین بیماریهایی آسانتر شود، زیرا این مطالعه نشان میدهد که بین تغییرات در باکتریهای موجود در قسمت فوقانی دستگاه تناسلی زنان و ترکیب باکتریهای موجود در قسمت تحتانی رابطه وجود دارد.
img credz: pixabay.com
Nice, you got a 5.0% @minnowbooster upgoat, thanks to @marziehshahabi
Want a boost? Minnowbooster's got your back!