Macrophotography [03] - Bunga Belimbing [Startfruit Flowers]

Hello, dears. Welcome (back) to my page! As I am still so excited on my lensbong (macro lens for smartphone) trial and error 'practices', so today I would like to show you another objects I shoot up.

Halo, teman-teman. Selamat datang kembali di halaman steemitku, ya!
Seperti yang pernah aku ceritakan pada beberapa postingan terdahulu, yang bertajuk makrofotografi, aku tuh emang lagi keranjingan banget fota-foto objek cilik-cilik sebagai sasaran bidikan fotoku, loh! Habis, kegiatan ini bikin hati hepi banget, loh! Sumringah!

And you know what? As I always said that writing is a self healing method, now, I found another way! Yeah, it is macrophotograpy! It's so fun, you should try!

Kalian tau enggak, sih? Kalo selama ini aku kan selalu bilang tuh, bahwa menulis adalah salah satu metode terapi jiwa bagiku, maka sekarang aku punya sesuatu yang baru, nih! Yep. Makrofotografi, gilak, ini menarik banget, dan sukses sebagai a self healing juga! Kalian kudu nyobain, deh!

Well, here are the captures, enjoy!!

Oya, pasti pada penasaran kan akan hasil bidikanku kali ini? Oke, ini dia!!

8i7wogamw9.jpg

enl7eebw54.jpg

p13h4s2qt0.jpg

bx7wvf5qiu.jpg

9wjp511ob7.jpg

4zxww0ec6s.jpg

ObjectStarfruit Flowers, fruit and tree
SettingsNatural
CameraOPPO F1 S + Lensbong Minolta 45 mm )
LocationSide Yard of my House - Bandung

They look so pretty, don't they? And I believe that you are curious to know the original size of these objects, right?

Gimana, teman-teman? Cakep-cakep ya? Dan aku yakin kalo kalian pasti penasaran pengen lihat sumber aslinya itu yang kayak gimana sih dari objek-objek foto di atas? Iya kan?

Well, here it is! Taraa!
This is a starfruit tree, in the side yard of my house. :)

Ok, ini dia, nih, sumbernya. Sebuah pohon belimbing wuluh, yang tumbuh sehat di halaman samping rumah.

x2dml2hght.jpg

Don't you agree that macrophotography is so amazing? I consider that this is an awesome way to release my stress. It is another way of my self-healing, my soul therapy. What about you? How do you release your stress?

Makrofotografi ini emang menarik banget ya? Beneran deh! Dan ga salah donk jika kini bikin aku jatuh hati, dan menjadikannya sebagai salah satu metode stress rilis? Kalo kalian, apa nih cara stress rilis yang kalian sukai?

Curios about the tools? The Lensbong? Here it is!

1ud0fosqxs.jpg

Al, Bandung, 20 August 2018

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 6.50 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.30
Block time: 2018-08-20T06:29:48
Account Level: 0
Total XP: 31.60/100.00
Total Photos: 5
Total comments: 2
Total contest wins: 0
When you reach level 1 you will start receiving up to two daily upvotes

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

Keren lensbong nya.. Mauuu

Berapaan lesbong tu kak? Kami selalunya pake yang di camera aja

itu beneran lensbong nama nya yak?

keren mbak, aku juga mau coba ah macro photography
kayaknya seru