Lion Air Medan-Jakarta Delay Parah, Angry Passenger

in lion •  12 days ago

Penerbangan Lion Air nomor JT 385 Medan-Jakarta ditunda selama lima jam. Penumpang sing entuk gelar ing Bandara Kualanamu, Sumatra Utara.

Salah sijine penumpang sing bakal ditemokake marang AFP, Rabu (9/5/2018), njelasake yen pesawat kasebut kudu mabur ing 17:45 sore, nanging wis telat. Pesawat kasebut dijanjekake kanggo terbang ing 19:45 lan ditundha maneh nganti 21:00.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!