Tutong

in life •  6 months ago

Nalika aku rampung udan, aku kelalen nggawa piyama
"Nyandhang pesky waduh lali nggawa pajamas maneh teruz carane dong ya! The ya takon ambilin padha Nendo? Prestige ah. Nanging ya aku metu pajamas gapake wuda. Ah yaudahlah.
"nendo ... nendo" Aku njerit saka njero jedhing
"kenapa kok mbengok?" wangsulane.
"gu ... Aku kelalen nggawa piyama sandi, monggo digawa pajamas ku kene, ayo!" aku nyuwun.
"ya oke, ngenteni !!"
Dor ... dorrr (ngetokake lawang jedhing)
"Iki piyama iki? Mbukak lawang?"
"Apa lo ngomong? Bukak lawang? Palatable wrote mengko sing ana iki bener isin kula aku luwih wuda gini plasticity easement elo !! basis edan wong" Aku ngandika kanggo dhewe.
"nadya kok diem aja? mbukak, piyama iki." dheweke nguwuh maneh.
"Taro ing ngarep lawang aja, ayo lunga, adoh saka lawaking kamar mandi!"
"Yaampun nadya, isin dadi neraka utawa bojomu dhewe! Oalah yen aku Taro ya pajamas lo hard lawang ngambilnya ngarep, iku bakal bener plasticity kabeh loh" ledeknya ngguyu.
"Brazen nih cowo, tapi ana benernya juga" aku mikir ing ati.
"ah ilah yaudah manah kene piyampang, mripatmu rem saiki! ora nganggo long!" aku nguwuh.
Akhire nendo uga menehi pajamas kanggo kula kanthi mata ditutup, manawa mripate bener2 ditutup utawa ora.
Sawise aku metu saka jedhing ing pajamas, lungguh ing kasur katon Nendo'm nonton tv nggunakake mung celonone piyambak, lan tanpa nggunakake sandhangan! Awak Gosh tenan kelangan lan sispek nanging eooooooh uga omelan yen diliat2.
"ehhh nendo, kenapa kamu nggak pakai pakaian? Sok tampil awak banget!" aku chirped.
"Yeh ya nah kerjane duka mulu, wis cepet panggeni ngagem busana."
"Yeh captious" Aku iki kesusu kanggo Pick munggah sandhangan lan kondur menyang jedhing kanggo nyandhang iku nang, amarga yen ana ihhhh tenan malesin njaba Nendo.
"eh nendo aku ngantuk ingin tidur" Aku ngomong sambil pinggang pinggul ngadhepi wong sing lungguh dikasur.
"yaudah kamu tidur aja dulu?" jawabnya sambil tertawa lagi fokus di tv.
"ish, Maksudku ya lunga sampean aku arep turu dikasur,"
"Inggih, aku bakal turu ing kamar!"
"Apa kowe wis turu kaya aku?" nendo mung nodded.
"idih ngimpi apa aku semalem, ya lol .. lo tidur nang ah.i gak mau tidur, FARAH.
"Lah? Kan lo bojoku? Masaiya aku ora diijini kanggo turu ing amben padha. Iku wis menengo, yen arep turu ing amben padha yen padha turu enggak ngucapke matur nuwun yaudah ing lantai utawa yen perlu njaba! Lawang cecek nggelar" ngandika.
"Iya sing dipilih ora mung sethithik apik wae .. mung nonton apa sing sampeyan lakoni,"
"Napa kula kepengin nindakaken punapa ingkang panjenengan kersani," ujare, nendo sing lenggah dikasur saiki ngadeg ngadhepi kanthi jarak sing cedhak banget.
"Aku ... gueee ..." Aku pancene saraf kaya nendo nyedhaki sandi pasuryan.
"nendo, arep nglakoni, nginep utawa lo aku-"
"Apa aku?"
"nen-" Aku mung pengin ngetok bengine terus nendo, eits ora mencium lambene, nanging ngambung dahi.
image

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!