Ledger Nano S Pret: Cumpara Romania  Review

in #ledgerwallet2 years ago (edited)

IMPORTANT: Din motive de securitate , dacă cumpărați Ledger Nano S, asigurați-vă că achiziționarea este prin magazinul oficial, adică de AICI.

Ledger Nano S Romania

LEDGER NANO S ROMANIA: Dacă ați decis să cumpărați un portofel hardware de criptomonedă, atunci probabil că ați întâlnit deja Ledger Nano S-ul. Nu din întâmplare! Nano S-ul este rezultatul succesului datorat originalului Ledger Nano. Ecranul și cele două butoane ajută utilizatorul în introducerea informațiilor direct pe dispozitiv. Însă poate că cel mai căutat aspect al Ledger Nano S, este suportul token multiplu. Ledger Nano S Pret.

VEZI LEDGER NANO S PRET >

LEDGER NANO S romania.png

Suport token multiplu

Software de administrare a aplicației Ledger
La început, portofelele hardware erau proiectate exclusiv pentru utilizarea Bitcoin-ului. Chiar și atunci când criptomonedele alternative, ca Litecoin, au început să apară, nu exista portofel hardware care a fost proiectat să suporte aceste monede. O parte a problemei constituie algoritmile criptografice diferite. Ledger a decis să soluționeze această problemă cu dispozitivele Ledger Blue și Ledger Nano S, care suportă aplicațiile. Ce-i corect, că acest model de aplicație se află acum predominant pe dispozitivele noastre de securitate! Cumpara ledger nano s.

Suport 2FA

Această funcție a aplicației care se află pe Ledger Nano S permite utilizatorilor să instaleze și să folosească dispozitivele pentru mai mult decât blockchain tokens. Dincolo de aplicațiile pentru Bitcoin, Ethereum, Ripple și altele, Nano S poate servi ca un dispozitiv cu două factori de identificare. Această funcție este denumită U2F și permite browserului să comunice cu Ledger Nano S și să se autentifice pe websiteuri fără a fi necesară introducerea unor coduri speciale sau răspunderea la ”întrebări de securitate” care sunt ușor de ghicit.

Ecranul Ledger Nano S-ului

Ledger, compania care stă în spatele Nano S-ului, a recunoscut că orice utilizator de portofel hardware va folosi dispozitivele într-un mod diferit. Dincolo de Nano S, Ledger a mai proiectat Nano (fără ecran) și Nano Blue (cu ecran full touchscreen). Ceea ce a rămas, este Ledger Nano S, cu un ecran LCD mic cu un afișaj al mesajului pe 2 linii. Deci, cum mânuiți un dispozitiv cu un ecran atât de mic? Echipa Ledger a făcut o treabă excelentă cu prezentarea informațiilor cheie pe un scrolling screen. Acest ecran afișează adresă, sumă și taxa pentru utilizator, tocmai pentru a verifica înaintea finalizării unei tranzacții. Pentru a vă asigura că totul este în regulă, înainte, verificați dacă portofelul hardware arată informațiile corecte despre tranzacția respectivă.

VEZI LEDGER NANO S PRET >

Buton…simplitate? Butoanele Ledger Nano S Romania

Deoarece Ledger Nano S este un dispozitiv atât de micuț, spațiul rămas pentru introducerea datelor de către utilizator este destul de mic. Nici nu poate veni vorba de o tastatură completă. Apple a ales calea unui scroll wheel, care ar fi fain, dacă Nano S-ul ar dispune de spațiu suficient. În schimb, Ledger Nano S folosește doar două butoane. Acest lucru are sens, căci utilizatorii au nevoi minimale în a accepta sau refuza o tranzacție. Introducerea unui cod PIN pentru a debloca dispozitivul este o acțiune relativ ușoară care n-ar trebui să prezinte dificultăți pentru utilizatori. Cu toate acestea, partea dificilă intervine atunci când dispozitivul trebuie resetat. Din motive de securitate, utilizatorii vor trebui să reproducă acele 24 de cuvinte de securitate, utilizând doar aceste două butoane. Procesul nu este unul dificil, însă vă va lua câteva minute să-l finalizați, și e destul de ușor să greșiți. Ledger Nano S Romania

Software-ul

O modalitate tot mai populară de scriere și distribuire a unui software blockchain reprezintă extensiunile de browser – în special cele pentru Google Chrome. Același lucru este valabil și pentru Ledger Nano S, care necesită o extensiune Chrome minimă pentru a putea fi utilizat pe deplin. Primul lucru nou pe care utilizatorii va trebui să instaleze, este Ledger Manager, care permite actualizarea firmware-ului și aplicațiilor instalate pe portofelul hardware.

Aplicații Chrome portofelul Ledger

Dincolo de asta, majoritatea criptomonedelor și tokenelor pot fi accesate prin extensii Ledger Bitcoin – în special cele provenite direct din Bitcoin. În schimb, Ethereum are extensiunile și caracteristicile Chrome proprii, care poate crea diferențe între cele două, deoarece cele două blockchainuri acceptă funcții diferite.

Punând totul împreună - Portofelul Hardware Ledger Nano S

Este Ledger Nano S ultimul portofel hardware? Pentru cei mai mulți entuziaști de blockhain, răspunsul este un ”DA” răsunător. Ledger Nano S este unul dintre cele mai compacte portofele de hardware pentru criptomonede. Nu este greu de observat că de ce are cele mai valoroase caracteristici. Din moment ce firmware-ul și aplicațiile de pe Nano S pot fi actualizate, mai există vreun dezavantaj? Cumpara ledger nano s.

Singurul caz în care utilizatorii întâmpină probleme, este atunci când doresc să folosească toate funcțiile simultan. Spațiul de stocare a dispozitivului este limitat și este dificil să faceți un upgrade dacă sunt instalate prea multe aplicații. Din fericire, acest lucru nu va mai afecta token-ul dvs. La fel ca și majoritatea altor portofele hardware, și Ledger Nano S generează portofele HD. Acest lucru ușurează resetarea portofelului dvs. în cazul unei pierderi. Un alt avantaj reprezintă faptul că dezinstalarea și re-instalarea aplicațiilor este simplă și nu există frustrarea că intervine vreo neregulă.

Ledger Nano S Pret

Ledger Nano S Romania

Cumpara ledger nano s.

Sort:  

Salut.
Daca achizitionez acest produs din alt magazin....care ar fi riscurile?