Ledger Nano S Kjøp: Norge

in #ledgerwallet2 years ago

ANBEFALT: Kjøp Ledger Nano S fra den OFFISIELLE nettsiden (KLIKK HER) av sikkerhets grunner. Om du kjøper en Ledger Nano S fra Amazon eller lignende sider kan den ha blitt tuklet med.

Kjøp Ledger Nano S: Guide og Vurdering

Rimelig pris er uten tvil det største salgspunktet til Ledger Nano S Norge. Selv om det finnes billigere maskinvare lommebøker, så kommer de vanligvis ikke med en skjerm og absolutt ikke med støtten du får med Ledger Nano S.

SE LEDGER NANO S PRISER > KjØB-ledger-nano-s.png

Størrelsen (omtrent på størrelsen med en typisk USB pinne) og er den mest verdifulle egenskapen til Ledger Nano S. Bare putt den inn i lomma, eller stapp den inn i en lomme i ryggsekken, og du er klar for å gå rundt med en portabel sikker privat nøkkel uansett hvor du skal.

Ledger Nano S støtter også andre kryptovalutaer som Etherum, Ripple og Dash. Sammenlignet med andre lommebøker, så trenger du ikke å kjøpe flere enheter, siden du kan ha de mest brukte kryptovalutaene på en enhet. Kjøp Ledger Nano S.

Sette Opp Lommeboken Din - Unbox enheten

Bruk knappene til høyre og venstre for å navigere til «sett opp som ny enhet» innstillingen.
Du blir spurt om å skrive inn en pin kode. Bruk knappene til høyre og venstre for å velge snifferne. Vær sikker på at du ikke velger noe forutsigbart som 000000

SE LEDGER NANO S PRISER >

Så vil Ledger Nano S gi deg en 20 ords gjenopprettings frase. Pass på at du skriver det ned og legger den et sted som du ikke vil miste det. Det følger med en liten lapp i boksen som du kan bruke til å skrive ned koden. Om du passer på koden skikkelig, så vil du ikke få noen problemer om du mister enheten din eller om den blir stjålet.

Ledger Nano S vil be deg godkjenne rekkefølgen på ordene i frasen
Sett inn enheten i dataen og last ned chrome utvidelsen fra den offisielle Ledger nettsiden
Om enheten er plugget i, vil den synkronisere med chrome utvidelsen ved oppstart og du kan begynne å sende og mota Bitcoin (eller altcoins).

Hvordan Bruke Du Ledger Nano S Norge

Som alle maskinvare-lommebøker, kan du mota transaksjoner uten å koble til dataen. Men, om du vil sende Bitcoin må du koble den til dataen. Det er fordi den private nøkkelen din må signere transaksjonen og den private nøkkelen er lagret trygt inne i enheten, dette kan ikke bli gjort om chrome utvidelsen ikke har tilgang til lommeboken med USB. Ledger Nano S Norge.

Det er også verdt å nevne at du bør plugge inn enheten til dataen når du vil oppdatere den. Du kan ellers la enheten være frakoblet.

Emballasje

Ledger Nano S lommeboken kommer i standard rektangulær papp emballasje. Estetisk ser den ut som kvalitet. Det er beskyttelse mot tukling som du får fra Ledger, som stopper tredjeparters ondsinnede hensikter. Derimot, du finner bare en plastikkstrimmel på toppen av boksen, der Trezor’s boks har to plastikkstrimmeler: en på toppen og en til på bunnen av esken.

Kompatibilitet

Den beste egenskapen med Ledger Nano S er den kompatibilitet med alle store operasjons systemer, Android, og til og med iOS enheter. Stasjonære kan kommunisere med enheten gjennom en chrome utvidelse, mens android og apple telefoner har en skreddersydd lommebok apper. Kjøp Ledger Nano S.

Pris

For 58 EURO, selges Ledger Nano S for en relativ lavere pris enn Trezor. Dette gir mening med tanke på at Ledger har ett minimalt maskinvare design som undergår bruken av en dediker CPU og en grafisk skjerm. Det er uansett rettferdig å si at mye av prisen er kontingenten med merkenavnet, på grunn av ryktet til Ledger produkter.

Tekniske Detaljer

Maskinvare Design Filosofi

Ledger Nano S sendes med en tilnærming til maskinvaren som prøver å strippe den ned til det bare er bein. Du vil finne denne tilnærmingen i mange av enhetens design valg. En av dem er at brikken som blir brukt er laget så selvstendige som mulig – som betyr at den ikke er en mikro data som er markedsført som en Bitcoin lommebok. Brikken er designet med Bitcoin i tankene. Som alt relatert til data sikkerhet, jo færre maskinvarefunksjoner enheten har jo lettere er den å sikre. Med denne design filosofien i tankene, gjør Ledger Nano S sikker lagring av Bitcoin mye enklere for seg selv enn andre lommebøker.

Maskinvare Spesifikasjoner - Ledger Nano S Norge

Kasse: USB former kase med vendbart metall dekk
Kassens størrelse: 98mm langt, 18 mm bred, 9mm dyp
Skjerm: 2 linje LED skjermer
Knapper: To knapper på hver side av enheten som skal brukes av pekefingrene
Vekt: 16.2 g
Behandling: Sikre Element Brikker
Programvare
Støttede Apper
Du kan finne en liste med åpen kilde Ledger programvare på hjemmesiden: Disse inkluderer:

Ledger Ethereum Lommebok
Ripple Ethereum Lommebok
Ledger Manager
Ledger Autentisering
Fastvare

Hacke Hendelser

Årets Defcon 25 brakte lys til potensiale sårbarheter for maskinvare lommebøker. Men til Ledger sitt forsvar, så var de lommebøkene som var mest sårbare de som hadde en faktisk CPU inni seg. Ledger Nano S bruker sikre element brikker som ikke er så sårbar til angrepene som ble vist på hacker konferansen. Maskinvare lommebøker er uansett en av de tryggeste måtene å lagre Bitcoin på elektronisk. Men når det gjelder maskinvare lommebøker, så har Ledger Nano S overhånden når det gjelder sikkerhet.

Kjøp Ledger Nano S

Sort:  

Interesting! Subscription to your blog!