confident amiga, Sebastian el cranc, que vigileu

in #ktsp2 years ago

Tritó, el poderós rei del mar, té moltes filles. Els encanta el món submarí, on viuen. Però Ariel, el seu fill més jove, somia amb el món sobre la superfície de l'aigua, el món humà. Tot i que el seu pare li havia advertit que no anés allà, Ariel l'ignorava. Sovint neda a la superfície del mar.

Ariel i el seu millor amic, Flounder, els encanta visitar la gavina Skatel. Skatel els explica totes les coses humanes que Ariel troba al fons de l'oceà. Un dia Triton sabia que Ariel sovint anava al nivell del mar. Triton estava furiós. Està preocupat per la seguretat d'Ariel. Així que li demana a la seva confident amiga, Sebastian el cranc, que vigileu a Ariel.

Uns dies més tard, Ariel va veure un vaixell que passava pel mar. "Home", exclamà Ariel mentre nedava ràpidament cap a la nau. "Oh no!", Va cridar Sebastian. Ràpidament ell i Flounder persegueixen a Ariel.

Sort:  

encanta el món submarí, on viuen. Però Ariel, el seu fill més jove, somia amb el món sobre la superfície de l'aigua, el món humà. Tot i que el seu pare li havia advertit que no anés allà, Ariel l'ignorava. Sovint neda a la superfície del mar.

Ariel i el seu millor amic, Flounder, els encanta visitar la gavina Skatel. Skatel els explica totes les coses humanes que Ariel troba

Triton sabia que Ariel sovint anava al nivell del mar. Triton estava furiós. Està preocupat per la seguretat d'Ariel. Així que li demana a la seva confident amiga, Sebastian el cranc, que vigileu a Ariel.

Uns dies més tard, Ariel va veure un vaixell que passava pel mar. "Home", exclamà