Koitech studios

in #koi2 years ago

I dag vil vi blive bekendt med en meget interessant blockchain opstart. Navnet på dagens gæsteprogram Koitech Studio. Dette er en slags fintech-virksomhed, der sigter mod at analysere svaghederne på blockchain-markedet med yderligere optimering, dvs. eliminering af problemer og levering af specifikke værktøjer, som vil bidrage til væksten i branchen. Nu har blockchain startup markedet store investeringer for at flytte til et nyt stort niveau. Desuden er der behov for flere og flere ideer, der gør det muligt for den decentrale økonomi at vokse endnu hurtigere. Lad os se på nogle få grunde til, hvorfor du skal investere i dette projekt. Besøg webstedet for nye oplysninger: https://koitechstudios.com

Som du allerede forstod dagens koncept vil der blive brugt til at løse en række problemer, og det hedder det - KoiTech. For at forstå KoiTech er dette et helt blockchain-miljø, inden for hvilket der vil blive vist yderligere decentrale projekter, så iværksætteren i fremtiden vil kunne finde det program, han har brug for eller en ansøgning, der kan tilfredsstille alle hans faglige behov og interesser inden for et enkelt netværk. Det vil sige, KoiTech er en platform skabt for os alle sammen. For at opretholde hele dette økosystem har grundlæggerne til hensigt at tilbyde deres brugere en intern markør, som understøttes af en smart kontrakt fra Ethereum og opfylder ERC20-standarden. Det vil igen give mulighed for at udvikle et fuldt gennemsigtigt gennemsigtigt miljø, hvor alle uden særlig indsats og faglig viden kan bruge det til eget brug.

De fleste af projekterne relateret til blokkæden er rettet mod personer med computerfærdigheder med undtagelse af et stort antal mennesker, der på grund af manglende viden eller manglende adgang til teknologi ikke effektivt kan udnytte fordelene ved alle resultater, tilbyder blockchain sine brugere. Ideen om dette projekt er fokuseret på at opbygge et komplet økosystem, så vores valuta vil finde anvendelse, herunder forskellige økonomiske og sociale sektorer, til værktøjer med let brug og adgang, der giver brugere uden viden mulighed for at benytte blockchains potentiale. Vores teknologi kan bruges til P2P, P2C, C2C transaktioner til hurtig og gennemsigtig afsendelse / modtagelse af pengeoverførsler, til afstemning, kurser, føderale sportsbetalinger og mange andre applikationer.

Projektets princip KOI

KoiTech Studio forenkler udveksling af forretningsværdier, eliminerer bankgebyrer og -forbindelser, så du kan udføre hurtige og sikre transaktioner ved hjælp af teknologiske værktøjer som f.eks. En mobiltelefon eller en webplatform. Koitech har udviklet et kredit system, der vil fungere for dem, der har et koi-token i deres tegnebog, beregnet i gennemsnit pr. Måned og med lavere renter end bankrenter. Det betyder, at handlende kan fortsætte deres kommercielle aktiviteter og et værktøj for brugerne til at hjælpe med at løse eventuelle problemer. Du kan altid finde flere oplysninger om projektet på https://koitechstudios.com

KOI-projektet tilbyder for eksempel følgende ydelser og fordele:

 • Denne teknologi kan bruges af personer, der ikke har særlig viden og færdigheder i blockchainområdet.
 • Lav provision for platform brug
 • Evnen til at foretage anonyme transaktioner.
 • KOI udveksles for fiat valutaer og tilbage.
 • p2p betalinger vil ske øjeblikkeligt uden at vente på bekræftelse fra blockchain.
 • Fremtidige integrationsmoduler med elektroniske onlinebutikker.
 • Intuitiv og brugervenlig grænseflade.
 • Fortsæt oliruemye og verificerbar transaktion ved hjælp af indbyggede browser.
 • Der er metoder såsom en QR-scanner, sende betalinger med e-mail, betaling kvittering med identifikation funktion på platformen.

Token Sale vigtigste detaljer

 • KOI = 0,08$
 • Hard Cap: 200 000 000 KOI
 • ICO: 01.03. - 30.04

KOI-valutaen vil blive brugt gennem en P2P-applikation med en web-grænseflade og på mobile enheder, som muliggør interaktion mellem brugerne ved blot at bruge deres identifikator og den midlertidige nøgle, der oprettes af dem. Disse operationer kan kontrolleres gennem høringen af tegnebogen.

KOI team

Du kan lære mere om projektets koncept og finde svar på alle dine spørgsmål om officielle ressourcer, som som altid venter på dig i slutningen af artiklen. Held og lykke!

Yderligere oplysninger:

Website: https://koitechstudios.com

Whitepaper: https://www.koitechstudios.com/assets/whitepaper/AF-Koitech-Whitepaper-en.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5117318.0

Telegram: https://t.me/koitoken

Twitter: https://twitter.com/koitoken

Facebook: https://www.facebook.com/koitechstudios

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69