Gruvdrift med inmining

in #inmining2 years ago

Inmining är ett nytt innovativt projekt som är redo att ge alla en unik möjlighet att delta i gruvdrift i cryptocurrency. Intressant nog, om du bestämmer dig för att arbeta med plattformen, behöver du inte längre köpa utrustning, montera en gård, lösa allvarliga kylproblem och många andra problem. Du får nu 100% tillgång till avancerad gruvavancerad teknik från världsberömda företag. Ett modernt datacenter kommer att byggas på Rysslands territorium i Alabuga Special Economic Zone. Kapaciteten för detta centrum är 10 MW.

Även om tillväxten på Bitcoin-marknaden återkom under andra kvartalet 2019 efter en lång nedgång, står Bitcoin-gruvföretaget fortfarande inför ett antal utmaningar. Stigande energipriser, brist på teknisk kompetens, låga vinster, höga skatter, ökat press från myndigheterna, brist på platser med nödvändig infrastruktur - alla dessa problem leder till att många gruvföretag kollapsar och stängs. användare att delta i industriell gruvdrift av bitcoins utan att behöva köpa dyr utrustning eller gå med i en gruvgrupp. Projektet kommer att centreras kring Rysslands största datacenter, som kommer att byggas i Alabuga Special Economic Zone. Som bosatt i SEZ kommer Inmining att dra nytta av betydande fördelar som ger en allvarlig konkurrensfördel och maximerar fördelarna med dess gruvdrift.

Samtidigt kommer BitFury-lösningar för containergruvor att ge maximal gruvproduktivitet och effektivitet i industriell skala.

Huvudfunktionen i affärsmodellen Inmining är en innovativ mekanism för vinstdelning. Alla utvalda bitcoins och försäljningsintäkter kommer att fördelas på följande sätt:

 • Elkostnader och andra omkostnader.
 • Återinvestering i ny utrustning för gruvdrift och stenbrott - 50% av vinsten.
 • Att köpa INMG genom att ytterligare bränna - 15% vinst.
 • Lotteri bland symbolinnehavare - 35% vinst.

Principen för Inmining-projektet

Inmining har följande fördelar jämfört med konkurrenter av denna typ:

 • Lägre energikostnader. Även om molnbrytning vanligen finns i länder där energi är relativt billigt (t.ex. Kina, Island, Sverige, Georgien), kan de fortfarande inte tävla med Inmining för bara $ 0,025 per kWh.
 • En försäljning är inte ett kontrakt utan en symbol, en tillgång som har sitt eget värde. Cloud mining-kunder måste först betala ett fast kontraktspris (från $ 0,5 per 10 GHz / s), och sedan dagliga förvaltningsavgifter, utan att få tillbaka några tillgångar. Tänkande deltagare, tvärtom, kommer inte bara att få rätt att delta i lotteriet och vinna bitcoins som bryts under projektet, utan kommer också att få tokens som de fritt kan disponera över.

Inmining kommer att köpa en liten del av INMG på kryptobörsen varje månad och bränna den. Det här förfarandet kommer att ha flera positiva effekter:

 • Bibehålla långsiktig stabilitet av token.
 • Öka likviditeten och handelsvolymen.
 • Motivera INMG-ägare för att stödja sina tokens, vilket ger stabilitet.

Detaljer för försäljning av nyckeltecken

 • INMG = 0,1$
 • IEO: 25.09 - 12.10

INMG-tokenet är inte ett värdepappers- eller derivatinstrument, eftersom tokeninnehavare inte får rätt att delta i vinstutdelningen såväl som rösträtt. Chanserna att vinna lotteriet beror på antalet tokens i besittningen och tiden för lagring av dem, men det faktum att man äger tokens garanterar inte inkomst. På samma sätt betyder deltagande i undersökningar inte rösträtt - det bekräftar bara rätten att uttrycka sin åsikt och att bli hörda.

För att hålla dig uppdaterad om de senaste projektnyheterna kan du besöka den officiella webbplatsen eller prenumerera på sociala nätverk:

Ytterligare information:

Website: https://inmining.io/en

Whitepaper: https://inmining.io/files/white_paper_english.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5181985.0

Telegram: https://t.me/inmining_en

Twitter: https://twitter.com/inmining_io

Facebook: https://www.facebook.com/inmining.io

Author: VasNaVas (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2073167)

ETH wallet: 0x3A9111Ea730e9F96E442344Df50B53156c4Fd413

Sort:  

Excellent company! I advise everyone to join, this company will definitely bring profit in the future. Good luck to you!

This is great news. I wish the team not to dwell on the result.

The future is close, cryptocurrency will be easy to use by everyone.

Jag respekterar inte gruvarbete, och ännu mindre gruvarbetare. Jag är ledsen, men på grund av gruvarbetare, så kunde jag inte köpa ettt bra videokort till ett normalt pris. Priserna har ökat mycket. Jag är upprörd. Om du verkligen vill tjäna pengar på någonting, så är det bättre att prova det new mga casino , men börja bara inte jobba inom gruvarbete och förstör livet för dataspelälskare!