Minedrift med indsprøjtning

in #inmining3 years ago

Inmining er et nyt innovativt projekt, der er klar til at give alle en unik mulighed for at deltage i cryptocurrency mining. Interessant nok, hvis du beslutter dig for at arbejde med platformen, behøver du ikke længere at købe udstyr, samle en gård, løse alvorlige køleproblemer og mange andre problemer. Du får nu 100% adgang til avanceret mining-avancerede teknologier fra verdensberømte virksomheder. Et moderne datacenter vil blive bygget på Russlands område i Alabuga Special Economic Zone. Kapaciteten til dette center vil være 10 MW.

Selvom væksten i Bitcoin-markedet vendte tilbage i andet kvartal af 2019 efter et langt fald, står Bitcoin-mineselskabet stadig over for en række udfordringer. Stigende energipriser, manglende teknisk kompetence, lav fortjeneste, høje skatter, øget pres fra myndighederne, mangel på steder med den nødvendige infrastruktur - alle disse problemer fører til sammenbrud og lukning af mange mineselskaber.

Inmining vil give alle interesserede mulighed brugere til at deltage i den industrielle minedrift af bitcoins uden behov for at købe dyre udstyr eller slutte sig til en minedriftgruppe. Projektet vil være centreret omkring Russlands største datacenter, der vil blive bygget i Alabuga Special Economic Zone. Som bosiddende i SEZ vil Inmining drage fordel af væsentlige fordele, der vil give en seriøs konkurrencefordel og maksimere fordelene ved dens minedrift.

Samtidig giver BitFury container-mining-løsninger maksimal minedriftens produktivitet og effektivitet i industriel skala.

Produktionen af Inmining Data Center vil være baseret på brugen af Bitfury's BlockBox AC-moduludstyr (containermontage). Dette udstyr gør det let at udvide og skalere produktionen i trin på 1,2 MW og samtidig minimere omkostningsopbygningsomkostningerne fuldstændigt og sikre hurtig installation og idriftsættelse.

Princippet om indsprøjtning

Inmining har følgende fordele i forhold til konkurrenter af denne type:

  • Lavere energiomkostninger. Selvom skyminedrift typisk er placeret i lande, hvor energi er relativt billig (f.eks. Kina, Island, Sverige, Georgien), kan de stadig ikke konkurrere med Inmining for kun $ 0,025 pr. KWh.
  • Et salg er ikke en kontrakt, men et symbol, et aktiv, der har sin egen værdi. Cloud mining-kunder skal først betale en fast kontraktpris (fra $ 0,5 per 10 GHz / s) og derefter daglige administrationsgebyrer uden at modtage nogen aktiver til gengæld. Tvingende deltagere, tværtimod, vil ikke kun modtage retten til at deltage i lotteriet og vinde bitcoins, der er udvindet under projektet, men vil også modtage tokens, som de frit kan bortskaffe.

Projektet har sine fordele:

  • En masse servere = høj ydeevne;
  • Den platform, hvorpå projektet er bygget til en lav pris;
  • BlockBox-platform AC kan placeres overalt;
  • Denne platform er ganske pålidelig og fungerer 24/7;
  • Det vil være muligt at overvåge gennem en browser eller applikation;
  • Takket være dens modularitet, det vil være muligt at opgradere platformen og kun erstatte det nødvendige.

IEO:

  • INMG = 0,1$
  • IEO: 25.09 - 12.10

Du kan studere projektbegrebet mere detaljeret og finde svar på alle dine spørgsmål, du kan om officielle ressourcer, som som altid venter på dig i slutningen af artiklen. Held og lykke

Yderligere oplysninger:

Website: https://inmining.io/en

Whitepaper: https://inmining.io/files/white_paper_english.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5181985.0

Telegram: https://t.me/inmining_en

Twitter: https://twitter.com/inmining_io

Facebook: https://www.facebook.com/inmining.io

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

Sort:  

Good luck to the whole team! Visit I want to show you one interesting project Our Telegram community is growing each and every day.

Very interesting project. I am sure that the rating of this project will grow and will be at a good level.

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.022
BTC 17033.58
ETH 1262.62
USDT 1.00
SBD 2.11