Orionix handelsplattform

in #ico2 years ago

Eftersom vi lever i en era av digital förändring, där tekniken integreras i alla aktivitetsområden och löser alla traditionella problem, vilket ger kunderna värde. På liknande sätt finns det en ny handelsplattform för spel, artiklar och tjänster som använder ORX-tokens baserade på blockchain-tekniken med ett avgiftssystem som täcker driftskostnader och mynt av sin egen valuta. Orionix huvudmål är att tillhandahålla en plattform för säkerhet, utbyte och kommunikation mellan spelare. Det tillåter inte bara spelare att använda nya eller använda spel, utan också objekt, skinn och konton för ORX-symboler. Projektets mål är att förena speluniversumet i ett symbol, skapa ett enda värde för alla värden. Oavsett om det är MOBA, MMORPG, FPS, RTS eller något annat kommer Orionix-teamet att erbjuda de bästa handelslösningarna för alla dina favoritspel.

En ny revolution inom spelindustrin - Orionix.io Denna bransch utvecklas snabbt på grund av sina lyxiga innovationer, där virtual reality (VR) bara är en del av den. Sedan denna progression inträffade har lite förändrats när det gäller liberalisering av artiklar, skinn och konton. Det finns en enorm potential i spelvärlden och den används nästan aldrig. Vi har alla hört talas om Steam, en spelplattform som utvecklats av Valve Corp., där användare gör snabba betalningar för att få de spel de vill ha i sitt lager. Det är här Orionix.io kommer in. En ny handelsplattform i epoken Blockchain-teknik, speciellt utformad för spelindustrin för att säkerställa öppenhet och säkerhet. Med andra ord kan du köpa, utbyta spel eller decentraliserade lager med hjälp av ORX-tokens.

En av höjdpunkterna som erbjuds av denna Ethereum-baserade plattform är kombinationen av smarta kontrakt som gör det möjligt att förbereda standarden direkt i koden och inte förväxlas. Detta gör att du kan använda scenen för säkra speltävlingar runt om i världen. Varje företag stöds av en hälsosam ryggrad, och att säkerställa säkerheten för transaktioner och förlorade intäkter från högre växlingskostnader hindrar spelutveckling; ORX-tokens ändrade dock modellen och besegrade olika marknadsregioner.

Orionix arbetsprincip

Kostnadseffektiv lösning. Till skillnad från andra kryptokurser, är Orionix ett avgiftssystem som gör det möjligt för användare att köpa / sälja utan att betala provisioner som debiteras av de flesta handlare eller plattformar. Det är mycket viktigt för företag att säkerställa säkerhet och att ständigt uppdateras. Även om det inte är förvånande att människor från spelindustrin leder Orionix.io-teamet, såväl som blockchain-teknikentusiaster, programmerare och finansiella konsulter.

Den viktigaste fördelen med ORIONIX-systemet i förhållande till de redan befintliga spelplattformarna är att:

  • ORIONIX är inte begränsad i kommunikation med någon speciell klienttyp. Både en nybörjare (spelare), en professionell, en utvecklare av ett spel och ett stort antal människor som inte är likgiltiga till ämnet eSports kan använda tjänsterna och arbetsgränssnittet.
  • ORIONIX på grund av dess decentralisering, raderar alla tänkbara och otänkbara gränser för sina medlemmar och affärspartners, som kan vara absolut från varje hörn på vår planet.

Sort:  

Thanks for the information, easy to read, everything is clear and accessible.

Team - core team seems strong, although there are some areas where experience could be better, the advisor team may be able to help plug the gaps.

After you read the white paper you will be surprised what opportunities the project offers. I think there is everything to use the opportunities of cryptocurrency in full size.