ICO VITA

in #ico2 years ago

Människor som har stort behov av kredit får som regel inte gynnsamma villkor för att tillgodose sina behov och krav, medan de som erbjuds dessa gynnsamma villkor är mycket mindre benägna att kräva ett lån. Blockchain-tekniken kanske inte kan erbjuda alla lösningar på problem som påverkar hypoteksbranschen, men det kan åtminstone börja lösa dessa problem åt gången. Blockchain-tekniken kan också hantera upplösningen av utlåningsprocessen, vilket kräver många avgifter, vilket gör det extremt kostsamt. Genom distribuerade bokar och smarta kontrakt elimineras mellanhänder och tredje parter, vilket minskar kostnader och tid.

VITA är den första universella leverantören av smarta inteckningar med progressiva, innovativa, dynamiska och förenklade former av godkännande för första gången husköpare. VITA tänker utanför rutan bland dina inteckningsexperter. Vår extrema metodik kommer att krossa alla vanliga föråldrade metoder som används av traditionella inteckningar och hemägande och omvandla dem på ett sådant sätt att världen ser på vår metod och undrar varför det aldrig var en idé. Denna extrema förändring är för länge.

VITA kommer att ändra förfarandet för fördelning, godkännande och återbetalning av hypotekslån helt och samtidigt kommer det att ändras till det bättre hela processen för att förvärva din första inteckning. Inledningsvis kommer plattformen att ge "smarta" inteckningar endast till nybörjare, eftersom de förstår att en nybörjarköpare alltid kommer att möta de flesta problem och uppleva stora svårigheter när man försöker få en inteckning. Kan du föreställa dig en inteckning med en ränta på 0%? Det är vad VITA erbjuder sina kunder.

Vinsten som erhållits för VITA kommer att uppnås på grund av en ökning av tokenpriserna, liksom kostnaden för cryptocurrency. När cryptocurrency-priserna stiger kan det vara möjligt att återbetala inteckningar på extremt trånga löptider.

VITA: s arbetsprincip

VITA-tokens är ursprungliga tokens som kommer att användas på deras inteckning plattformar. Detta token kommer att fungera som det viktigaste valutainstrumentet som kommer att användas för varje transaktion på deras plattform. Denna token kommer att baseras på ethereum blockchain-teknik och kan säljas senare vid utbytet. VITA-tokens är ursprungliga tokens som kommer att användas på deras inteckning plattformar. Detta token kommer att fungera som det viktigaste valutainstrumentet som kommer att användas för varje transaktion på deras plattform. Detta token kommer att baseras på ethereum blockchain-teknik och kan utbytas senare under utbytet. Tills detta token byts ut kan du lagra detta token i Wallet ethereum, som stöder tokenlagring (ERC-20). Om du är intresserad av att köpa det här symbolet föreslår jag att du besöker deras officiella webbplats här: https://www.lifevita.io/

Plattformen har unika marknadsföringsstrategier, till exempel:

  • Webbplatsen är en professionell VITA-webbplats med anpassningsbara funktioner för alla investerare, som visar aktuell information om prestanda för VITA-token.
  • Branding - plattformen kommer att se till att dess unika strategi presenteras med en unik stil i det digitala rymden.
  • Partnerskap-VITA har etablerat utmärkta partnerskap och kommer att fortsätta arbeta med ett stort antal företag för att säkerställa utvidgningen av dess marknad.
  • ol ess release - professionella pressmeddelanden, såväl som blogginlägg för försäljning av tokens kommer att annonseras.

Tokensale:

  • VITA = 0,002 ETH
  • Hard Cap: 5 000 000$
  • Pre-sale: 01.09 - 30.09
  • ICO: 21.10 - 30.11

Du kan studera detta projekt med hjälp av den tekniska dokumentationen som föreslås i resurserna nedan. Vilka länkar har jag speciellt förberett för dig.

Ytterligare information:

Website: http://www.lifevita.io

Whitepaper: http://www.lifevita.io/VWP.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5180556.0

Telegram: https://t.me/vitacommunity

Twitter: https://twitter.com/Vita_Token

Facebook: https://www.facebook.com/VITA-Token-422759604994205

Author: VasNaVas (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2073167)

ETH wallet: 0x3A9111Ea730e9F96E442344Df50B53156c4Fd413

Sort:  

The team behind the project is very experienced and hardworking. The efforts of the team will make the project successful.

Team - core team seems strong, although there are some areas where experience could be better, the advisor team may be able to help plug the gaps.

I joined the project and will follow with the team and hope that the development will be fast and successful. Good luck in the development of the project.

Top project, I recommend more detailed study of all technical documentation.