IEO Allsesame

in #ico2 years ago

I moderne tid er det svært at forestille sig, at den kugle, hvor kryptokurrency ikke ville have nået. Populariteten og relevansen af ​​kryptokurrency gør dig i stand til at tænke på måder og teknologier, der sikrer deres tilgængelighed for almindelige mennesker. Så hvad er AllSesams sociale decentraliserede energinet? Først og fremmest er AllSesam et decentralt socialnetværk udviklet på basis af blockchain. Her ligger de centrale punkter og fordele ved denne klasse af økosystem. I moderne tid er blockchain-teknologien et skridt foran andre traditionelle teknologier. Det er ikke overraskende, digitaliserings-, automatiserings-, decentraliserings- og teknologien har næsten helt dækket alle områder af menneskelig aktivitet. AllSesam Token sigter mod at blive den vigtigste decentraliserede service, der giver kunderne mulighed for at bestille mad fra restauranter, caféer, butikker og hurtig levering af bud.

Sesam Token er et økosystem af blokkæder, der ved dets sammensætning er designet til at skabe det mest socialiserede globale fødevareleveringsmarked. Den er vokset på grundlag af samarbejde ved hjælp af blockchain-innovationer, der giver administrationerne mulighed for at understøtte leveringsvogne på forespørgsel gennem blokke-decentrale innovationer. I betragtning af ovenstående indeholder den krav til leverandører, der indsamler tredjeparter, som kræves i traditionelle metoder til at forsyne administrationer med måltider efter anmodning. Sesam Token planlægger at skabe en platform, ikke kun for kunder at få et levebrød til enhver tid, men også for caféer og dispatchere at have direkte udvekslinger.

De vigtigste problemer og deres løsninger:

  • Madaffald, fordi de ikke sælger dem i slutningen af dagen;
  • Find ud af, hvornår restauranter åbner og lukker: samt nye restauranter i dit område eller forstyrrelser i normal service.
  • Falsk anmeldelser, hvor ingen kan verificere, hvilket fører til vildledende oplysninger, der skaber uretfærdige overskud for fattige restaurantmedarbejdere.

Princippet for projektet Allsesame

AllSesam Project Key Ideas

  • Gennemsigtighed. Fuld gennemsigtighed og ansvarlighed vil være til stede på platformen. Alle deltagere i forsyningskæden har fuldstændige oplysninger. Det er muligt at spore leveringen af ​​produkter fuldt ud. Dette giver platformbrugere mulighed for at finde de bedste leverandører og kunder og vil forbedre kommunikationen med hinanden.
  • Struktur. Sesam token-projektet vil indeholde flere grundlæggende funktioner, som f.eks. Behandling af betalinger, indledning af smarte kontrakter, understøttelse af digitale identifikatorer og andre funktioner, der er nødvendige for at gennemføre effektive og billige forretningstransaktioner mellem systemdeltagere.
  • Teknologi. AllSesam token vil give et peer-to-peer netværk af indbyrdes forbundne noder baseret på Etherium blockchain. Hver node lagrer en komplet kopi af Sesam-blokkæden. Dette giver fuldstændig sikkerhed og modstår uautoriserede dataændringer.

So. At finde og sammenligne restauranter, dele erfaringer, er den bedste måde at opdage de bedste smag. Takket være et tilbagemeldingssystem, der nemt kan bruges, opdateres information vedrørende restauranter. Et projekt der maksimerer brugen af mad sikrer også madaffald. Gennemfør en reel undersøgelse og skab et ærligt økosystem. Alle transaktioner, der udføres ved hjælp af blockchain, kan spores, gennemsigtig, sikker og ansvarlig. Deltagerne kan nemt styre operationen.

IEO:

SST = 0,001$

Soft Cap: 1 500 000$

Hard Cap: 6 000 000$

Ca. salg vil finde sted i andet kvartal 2019. For Sesam Token kan brugerne handle med ETH og andre cryptocurrencies. Brug af applikationer tegnebøger, som integreres i platformen, kan brugerne konvertere forskellige typer mønter. De kan gøre dette uden brug af komplekse udvekslingssteder.

Produktudviklere

Du kan lære mere om projektets koncept og finde svar på alle dine spørgsmål om officielle ressourcer, som som altid venter på dig i slutningen af artiklen. Held og lykke!

Yderligere oplysninger:

Website: https://allsesame.com

Whitepaper: http://allsesame.com/allsesame-whitepaper.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5132576.0

Telegram: https://t.me/allsesame

Twitter: https://twitter.com/allSesameGroup

Facebook: https://www.facebook.com/allsesame

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69

Sort:  

A new interesting project. This company has a great future, which will not make us wait. joining it you will never regret it. This Project uses the latest technologies in the field of crypto currency. Every day it attracts more and more attention.

Thank you for the informative report. I also really liked the illustrations. Something new, a report that is understandable and not full of insignificant and incomprehensible technical terms.

Great project with new concepts…