ICO TeraWatt

in #ico2 years ago

Den mest populære type belysningslygte er glødelampen. Det er valgt på grund af den lille pris. Men minus af denne lampe er enorm på grund af det store forbrug af elektricitet. Lysstofrør er også efterspurgt, hovedsageligt statsfinansierede offentlige institutioner og kontorer. Den største ulempe ved denne lampe er, at hvis en lampe er beskadiget, kommer kviksølvdampe og andre urenheder, der er farlige for hele levende materiale, ind i luften.

For nylig er LED-belysningslygter i stigende grad blevet introduceret til masserne, de er uden for minuserne af ovennævnte belysningslygter. I LED-lamper eller armaturer (i brug - "is", fra forkortelsen LED, Light Emitting Diode), anvendes LED'er som lyskilde, denne type armaturer bruges til industri-, bolig- og gadebelysning. og selve lampens arbejde er sikre komponenter. LED-lamper indeholder ikke kviksølvholdige stoffer, i modsætning til energibesparende lamper og lysstofrør er derfor en af ​​de mest miljøvenlige lyskilder.

Terawatt vil automatisk bruge 50-75% af selskabets overskud fra DAO-indtægts- / udgangsgebyrer, fortjenstgebyrer (f.eks. Udvekslinger), tilknytningsgebyrer, CO2-afgifter for datalagring, CO2-kreditter og endda rentegodtgørelser. salg til køb af tokens. Det ligner en BNB-token, men de brænder tokens hvert kvartal, vi brænder 24/7. Vores kunder og andre virksomheder vil acceptere vores betalingstegn, fordi vores deflationsgrad er meget højere end alle FIAT-valutaer og de fleste, om ikke alle, kryptokonventioner / tokens, samt flere private og sikre zk-SNARKS og masternoder. Desuden vil de flere tokens blive inkluderet i DAO-fondet, jo flere stemmer, overskud og belønninger kan de modtage. Dette vil yderligere øge prisen på token på grund af netværkseffekten. (Metcalfes lov).

Princippet om drift

De fleste mennesker og virksomheder forstår, at lysdioder er mere effektive, kan reducere deres elregninger og er generelt bedre for miljøet. Imidlertid ved de fleste LED-købere ikke, at de kunne bruge lokale rabatter på kommunale / statslige skatter for at reducere købsprisen med 50-80 procent, og at de kan ansøge om skattekredit ved årets udgang (som altid rådgive din lokale skattespecialist).

Ejere af tokens vil også kunne finde og anvende gældende rabatter på øjeblikkelige skatter, søge efter skattekreditter og derefter opbevare købsoplysningerne sikkert online til senere brug ved indlevering af deres skatter. Deltagerne kan købe, sælge, gemme ved hjælp af masternoder (hvis nogen), stemme, donere eller beholde (LED) tokens, der vil bruge Terawatt økosystemet.

Token Sale vigtigste detaljer

LED = 0.4$

Soft Cap:500 000$

Hard Cap: 13 500 000$

Terawatt Token vil også blive brugt af enten et utilityselskab, der accepterer det som betalingsmetode. DAO-medlemmer vil gerne acceptere Terawatt-tokens som betaling, da de vil få øget stemmeret. Når Terawatt-projektet modtager sit patent, vil de elektriske systemer, der vil blive erhvervet via denne platform, være økonomisk levedygtige.

Kommando TeraWatt

Alle medarbejdere på Terawatt-platformen er ægte eksperter og fagfolk på deres område.

Vejkort

Terawatt-projektet har også en detaljeret plan for dens udvikling, hvilket er så nødvendigt i moderne virkeligheder.

Terawatt er en innovativ platform, der vil bringe nye værktøjer og teknologier til belysning og blockchain systemer. Projektet har en helt unik ide og et erfarent team. Han blev også rost af mange eksperter og investorer, som aktivt investerer deres midler i sin udvikling.

Yderligere oplysninger:

Website: https://terawattled.com

Whitepaper: https://terawattled.com/assets/Terawatt.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4180151.0

Telegram: https://t.me/TeraWattICO

Twitter: https://mobile.twitter.com/terawatt_led

Facebook: https://m.facebook.com/Terawatt/about

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69

Sort:  

Congratulations @terry-fan! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You received more than 100 upvotes. Your next target is to reach 250 upvotes.

Click here to view your Board of Honor
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Support SteemitBoard's project! Vote for its witness and get one more award!