Gennemgå AROUND

in #ico2 years ago

Annoncører, såvel som virksomheder og detailkæder har længe haft øje med yderligere virkelighed. Målet her er klart, for det første er det et resultat af reklame for sidstnævnte at tiltrække nye kunder. Denne ide blev hentet af et team af krypto-specialister, der arbejder på Arround-projektet. De udvikler verdens første decentrale annonceringsnetværk for yderligere virkelighed. Projektets mål er at samle forbrugere, annoncører, ejere af forskellige netværk og virksomheder og udviklere af yderligere virkelighed enheder.

ARROUND giver et nyt digitalt miljø til læring, hvor millioner kan skabe og dele deres egne oplevelser. Annoncører vil have en helt ny måde at tiltrække forbrugere ved hjælp af teknologikampagner i forstørret virkelighed, og detailbutikker på gaden for første gang vil modtage en fremragende reklamekampagne. ARROUND støtter allerede et stort antal globale partnere, som vil bidrage til at fremme platformen på massemarkedet og give mulighed for at skabe et komplet forretningsforslag.

Blockchain forbinder alle projektelementer sammen. Reklame ressourcer og kampagner er registreret i blockchain og betalt for at bruge ARR tokens. Udover reklameindtægter er de af højere værdi, når de lejer et forstørret virkelighedskort til tredjepartsapplikationer og forbinder dem med reklametværket. Alle intellektuelle ejendomsrettigheder og fortrolighed garanteres gennem smarte kontrakter. Kombinationen af ​​blockchain og forstørret virkelighed skaber en virkelig innovativ model. Ligegyldigt hvor træt du er at se dette ord i beskrivelsen af ​​hvert projekt, men i dette tilfælde er det virkelig sådan. Med hensyn til bekvemmelighed er reklame for brugere ikke noget godt. Dette er imidlertid en meget dyr forretning, som sandsynligvis vil blive brugt alligevel.

Hvordan virker Around

Hovedværktøjet i kommunikationen mellem annoncører og brugere vil være en applikation for mobile enheder. Det er gennem ham, at brugerne vil kunne se annoncer og andre emner placeret i AR. Selve programmet kan downloades (til Android-systemet), men det forbliver i testtilstand, så den gennemsnitlige bruger ikke kan registrere endnu. Hovedbegrebet i appen er "runde". Dette er digitalt indhold (3D-objekt, billede, tekst, link til en ressource) bundet til et bestemt sted. Under AR-betingelserne er der rigelige muligheder for at bruge runder til markedsføringsformål. Så almindelige brugere vil kunne oprette deres egne runder (som kun de eller deres venner kan se). Annoncører har adgang til bredere funktionalitet ved at oprette sådant indhold: Det kan være et fladt reklamebanner (der indeholder ikke kun tekst eller et billede, men også en video), 3D-objekter, navigation. Samtidig kan synligheden af ​​hver runde for brugerne tilpasses afhængigt af reklamemål, samt på den takstplan, som annoncøren har købt.

ARROUND vil gøre det muligt for detailhandlerne at integrere onlineannoncering med AR-koder og gennem faktisk produktgenkendelse i butikken. Aktivér ARROUND-rummet i indkøbscenteret i form af navigations- og informationsskilt eller i form af reklame og salgsfremmende tilbud af lejere og mærker i overensstemmelse med hver brugerprofil og ved hjælp af Big DataAn AR-kode, når detailhandleren placerer en særlig mærket AR-kode i vinduet. Udseendet af AR-koden er nøglen for brugeren at læse den gennem AR-kameraet i hans ARROUND-applikation. Når et AR-kamera genkender en AR-kode.

Ulempen er, at der er mange AR-projekter, der lover så meget, kun for i sidste ende at mislykkes. Selv om vi ikke kan sige, om dette vil ske med ARROUND, er det altid klogt at forblive sikkert, da Blockchain-verdenen er meget volatil.

Token Sale vigtigste detaljer

  • ARR = 0.035$
  • Soft Cap: 5 000 000$
  • Hard Cap: 30 000 000$
  • Pre-sale: 27.02 — 01.05
  • ICO: 15.09 — 15.11

ARR Token (oprettet på Ethereum blockchain) er den eneste interne betalingsenhed. Brugere afhængigt af deres rolle på denne platform og funktioner betaler for ARROUND-tjenester. For det første vil ARR være tilgængelig i alle faser af salget, og så vil det være tilgængeligt på børserne. I fremtiden planlægger holdet at skifte til sit eget blockkæde.

Produktudviklere

Den aktive udvikling af VR- og AR-teknologier er, hvad der afventer os i den nærmeste fremtid, og det er svært at forestille sig markedet for denne industri. Og ideen om at bruge AR til at skabe et alternativt reklameplads er meget lovende og efterspurgt. ARROUND-platformen kan ikke kun løse mange eksisterende problemer på reklamemarkedet, men skaber også betingelser for dens mere effektive udvikling. Derudover vil det være interessant og nyttigt ikke kun for annoncører, men også for almindelige brugere, bloggere, reklamebureauer og frilansere, AR-udviklere.

Yderligere oplysninger:

Website: https://arround.io

Whitepaper: https://arround.io/content/file/arround-whitepaper-en.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3014006.0

Telegram: https://t.me/altairvr

Twitter: https://twitter.com/altair_vr

Facebook: https://www.facebook.com/pg/altairvrico

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69