Decentraliseret Vanta netværk

in #ico2 years ago

VANTA leverer private blockchain løsninger til virksomheder, offentlige myndigheder og hospitaler, der ønsker at etablere telekommunikationsinfrastruktur. Den blokchainbaserede telekommunikationsinfrastruktur er omkostningseffektiv og nem at bruge. VANTAs intelligente netværk er et decentralt netværk, der udfører transmission, behandling og lagring af data i realtid. Den består af intelligente noder, der vælger, interagerer og evaluerer hinanden. Alle knudepunkter i netværket deltager i realtidskonkurrencer baseret på deres databehandlingskraft, netværksbåndbredde, hukommelse, pålidelighed og bidrag. Og noder, der med succes har bevist deres arbejde, kan deltage i genereringen af ​​blokke. Besøg projektets hjemmeside for at lære mere: https://vanta.network

VANTA har ingen begrænsninger i antallet af brugere og antallet af ansøgninger. I dette netværk kan du integrere forskellige tjenester til leveringstjenester, onlinespil, lyd- og videofiler, hotelreservationer, biludlejning, datingressourcer, sportsbegivenheder, film, informativt indhold, strukturen på internettet af tandsensorer, telekommunikationsstrukturer for offentlige myndigheder og sundhedsinstitutioner. VANTA-nettet er universelt og kan anvendes effektivt i verden.

VANTA er et meget interessant projekt, hvor der er flere brugssager, som jeg personligt ville have testet ved lanceringen, som streaming video / spil og en decentraliseret Skype-lignende dApp. Under min forskning har de hjulpet meget og besvaret mine spørgsmål gennemsigtigt. Dette koreanske projekt er et plus, fordi vi alle ved, hvordan koreanske projekter har tendens til at generere indkomst for deres investorer. Selv på dette lange bjørnemarked binder koreanske projekter igen og igen, hvilket giver et godt investeringsafkast for deres investorer (i hvert fald på kort sigt).

Fordi VANTA er specialiseret i realtidsnetværk og har forskellige kommunikationsfunktioner, kan VANTA blockchain bruges af organisationer som regeringer, virksomheder og skoler, der ønsker at opbygge deres eget netværk. VANTA blockchain telekommunikationsnetværk kan bygges hurtigt og omkostningseffektivt uden behov for en separat server eller infrastruktur. VANTA vil også levere direkte rådgivning og softwareudvikling ordrer, hvor regeringen, firmaet eller skolen mv har tekniske vanskeligheder ved at bruge VANTA som et telekommunikationsnetværk. Hver organisation kan således opbygge et optimeret blockchain-baseret netværk. (flere oplysninger på https://vanta.network)

Tilstedeværelsen af ​​blockchain-teknologien i dette netværk gør det muligt at opnå sådanne vigtige indikatorer i transmissionen af ​​data som gennemsigtighed, sikkerhed og deres yderligere opbevaring i en generel storbog. Desuden undgår blockchain den bedrageriske hacking af databasen og forhindrer samtidig lækage af brugernes personlige data. Hvilke traditionelle dataoverførselsressourcer kan ikke garantere. Hackere behøver kun at hakke deres primære server, da det umiddelbart vises i din hånds personlige data for brugere, der, hvis de uforsigtigt bruges, kan true hundreder af tusindvis af mennesker.

ICO vigtigste detaljer

  • VNT = 0,00088$
  • Hard Cap: 15 000 000$

VANTA-princippet om drift er bygget på standard PGP-kryptering og den decentrale Namecoin-model, som gør det muligt at opretholde et gennemsigtigt kommunikationsniveau mellem forskellige noder, der sikrer deres sikre integration og synkronisering. At arbejde med VANTA-netværket er VNT-token påkrævet. Dens omkostninger viser endnu engang billigheden af selve systemet, da 1 VNT = $ 0.00088.

Holdet arbejder på produktet

VANTA er et meget interessant projekt, hvor der er flere brugssager. VANTA har allerede etableret partnerskaber med to koreanske børser AllBit og Cashierest. Teamet og konsulenterne er meget dygtige og har den nødvendige erfaring til at opfylde deres løfter. De har gode partnerskaber med Oracle og Microsoft, som vil hjælpe med gennemførelsen af projektet i fremtiden og tiltrække kunder.

Yderligere oplysninger:

Website: https://vanta.network

Whitepaper: https://vanta.network/doc/VANTA_White_Paper.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5095100

Telegram: https://t.me/vantanetwork

Twitter: https://twitter.com/vantanetwork

Facebook: https://www.facebook.com/vantanetwork

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69

Sort:  

✅ Enjoy the vote! For more amazing content, please follow @themadcurator for a chance to receive more free votes!

Congratulations @terry-fan! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You received more than 250 upvotes. Your next target is to reach 500 upvotes.

Click here to view your Board
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Support SteemitBoard's project! Vote for its witness and get one more award!