Crypto vinudveksling

in #ico2 years ago

Vin er en integreret del af traditionel, kulturel mad, som ikke kun er en banal sultestrejke, men en hel ceremoni. I øjeblikket er mange kønnere af denne gode vin. Og det er værd at bemærke, at vinindustrien er et meget rentabelt og lovende aktiv. Og da investeringerne er meget populære nu, vokser de kun. Nuværende handelsplatforme for toner er imidlertid komplekse og har et højt forarbejdningsgebyr.

Crypto Fine Wine Exchange (CWEX) er en frelse for de håbende investorer, der ønsker at spille sikkert, pålideligt og rentabelt. Den sikre platform, som er decentraliseret, unik og nem at bruge, giver dig mulighed for at handle i den virkelige verden med det værdsatte investeringsaktiv "fin vin". Her er nogle flere funktioner i din udveksling: CWEX gør det nemt at handle fint vin gennem blockchain-teknologi, takket være, hvilke kryptokurverindehavere der virkelig kan handle fint vin og holde det på børsen i CWEX, BTC, ETC, USDT, NEO. CWEX giver en sikker, mindre risikabel og decentraliseret platform til investering i kryptokurrency i sådanne værdifulde flasker fint vin for at få mest muligt ud af din investering. Platformen giver en glimrende mulighed for at investere uden komplikationer af regler og regler, vanskeligheden ved at afsløre identitets- og privatlivsproblemer.

CWEX-stedet vil kombinere ejere af virtuelle valutaer med vinmarkedet, samtidig med at forenkling ikke kun processen med handel selv, men også processen med at lagre varer. To virksomheder vil være ansvarlige for driften af ​​dette websted: DotChain GmbH og CWEX fra Hong Kong. Den første vil verificere ægtheden af ​​hver flaske vin og indtaste data om den i Blockchain, og den anden vil give mulighed for at handle i denne vin. Under registreringsprocessen skal købmændene forsikre alle varer mod naturkatastrofer og svig samt dokumentation for den korrekte kvalitet af vinlagring. På den måde vil CWEX-stedet udelukkende sælges af højkvalitets kollektionsvin, som er beskyttet mod risikoen for tab af investeringer.

https://imgp.golos.io/0x0/https://cdn-images-1.medium.com/max/800/0*YTsxAfvR2EbBz3sG

CWEX-projektets arbejdsprincip

Hvorfor deltage i CWEX? I dag blev CWEX skabt ikke kun for at give lynnedslag, men tilbyder også konkurrencedygtige priser for indehavere af stabile tegnebøger. Derudover giver den optimal sikkerhed i handelsprocedurer og giver maksimal kundesikkerhed. Platformen er ikke kun beregnet til folk, der er almindelige brugere af kryptokurrency i deres investeringer og transaktioner, men en nykommer til kryptomier eller fin vinhandel kan også nemt gøre deres handel på CWEX platformen.

Med store erfarne eksperter og et kvalificeret team udvider CWEX sin faglige støtte til sine diversificerede kunder over hele verden med deres exceptionelle tjenester. Døgnunderstøttelse er tilgængelig for alle kunder, uanset hvilken tidszone eller region de er tilsluttet, arbejder tjenester konstant overalt for at imødekomme deres behov og krav. For at begynde at handle med god vin med din kryptokurrency, er alt du skal gøre, at registrere din konto på CWEX og begynde at tilbyde eller tilbyde den ønskede fine vin. Du kan finde alle de nødvendige oplysninger om de tilgængelige vine på hjemmesiden, herunder år, typer, case format, kontrakt og mængde.

ICO vigtigste detaljer

  • CWEX = 0,2$
  • Soft Cap: 1 000 000$
  • Hard Cap: 10 000 000$
  • Pre-sale: 15.12 - 09.01
  • ICO: 10.01 - 21.03

CWEX Team

CWEX Team...

Yderligere oplysninger:

Website: https://cwinex.io/

Whitepaper: https://cwinex.io/CWEX-Whitepaper.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5042350

Telegram: https://t.me/cwexio

Twitter: https://twitter.com/CwexWine

Facebook: https://www.facebook.com/cwexio

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cwexio

Reddit: https://www.reddit.com/r/CWEX

YouTube:

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69