Colletrix - forbinder de fysiske og virtuelle verdener

in #ico2 years ago

Når intellektuel ejendom sælges, taber den oprindelige producent normalt. Forbrugerne skal stadig kontrollere de samlinger, de køber ved hjælp af den traditionelle metode. Her bruger Colletrix blockchain teknologi til at beskytte intellektuelle ejendomsrettede (IC) skabere og autentificere samlinger af varer. Colletrix (https://www.colletrix.com) giver kunstnere mulighed for at konvertere deres IP-adresser til digitale aktiver, hvilket gør dem i stand til bedre at beskytte deres IP-adresser, hver gang et token sælges. Forbrugerne kan kontrollere ægtheden af ​​deres samlinger ved hjælp af token-informationer, der er gemt i blockchain.

Naturligvis har det ligesom alle andre områder i vores liv både smigrende og negative faktorer, der afslører, at det er muligt at forstå, hvad der skal fjernes for at undgå lignende problemer i fremtiden. Vi ved alle, at der i verden er et stort udvalg af forskellige mærker. Hver af dem ejer sin egen ophavsret og er originalen i alle sine egne bestræbelser. Men desværre er det ikke altid muligt for dem at spore alle de kopier og kopier, der sælges til samme forbrugergruppe, men til en anden pris og med et helt andet kvalitetsniveau. Det er umuligt at bekæmpe dem i det klassiske format, fordi intet centraliseret system kan skelne originalen fra sin kopi. For at løse dette dilemma er et meget interessant projekt, hvis hovedopgave er i sammenhængen mellem alle teknologiske værktøjer og funktioner, med støtte, som samfundet endelig kan få adgang til ægte kvalitetsvarer fra hele verden. Projektet selv har et meget mindeværdigt navn - Colletrix. Som du allerede forstod den teknologi, der dannede grundlag for dette projekt, udgør vi alle vores foretrukne Blockchain-teknologi.

En del af projektet omfatter udvikling af et ikke-fungible token (til NFT) system til cirkulation af uerstattelige tokens, som vil gemme unikke intellektuelle ejendomsrettigheder, samt indeholde optegnelser om ejerne af varer. En anden del af projektet indebærer udvikling af en økonomisk model med CIPX-tokens, som vil have fri omsætning i økosystemet og blive brugt til andre behov, som vi vil overveje næste. Du kan lære mere om projektet på https://www.colletrix.com

Projektets princip Colletrix

Hvis vi taler om den anden side af projektet, er det også rig på andre forbindelser, som sådanne grupper af mennesker som samlere, merchandisers, IP-ejere, krypto-entusiaster og mange andre netværksbrugere kan forene i ét rum. For dem alle har Colletrix-systemet udarbejdet en række interessante funktioner og fordele, hvorved de ikke kun kan modtage værdige ægte varer, men også andre belønninger for deres positive handlinger. Således vil Colletrix danne en helt ny gensidigt fordelagtig forretningsmodel, der vil udvide mulighederne for det allerede forældede traditionelle økonomisystem.

Desuden vil Colletrix økosystemet betydeligt udvide betydningen og mulige fremragende kvaliteter for alle IP værter, og vil også give dem ekstra hjælpemidler, der giver dem mulighed for at beskytte licensafgifter i egne hænder. For merchandiser vil Colletrix åbne adgang til forskellige varer og andre digitale aktiver, som de vil være i stand til fuldt ud at afsløre personligt talent og erfaring inden for produktstyring. Faktisk, som for samlere, vil de også bruge det originale værktøj, hvor de vil være i stand til at udvide deres personlige produktsortiment til selv den mest sofistikerede smag.

Tokensale:

CIPX = 0,01$

Target sales: 7 270 000$

Individual Cap: 5 000$

I betragtning af et andet internt CIPX-symbol på systemet, der er oprettet i henhold til ERC-20-standarden, er det muligt at præcisere, at dets rolle er yderst vigtig, fordi den havde den særlige ære at spille rollen som et middel til køb og salg af alle indenlandske varer inden for Colletrix. Og at deltage i transaktioner til erhvervelse af NFT. Det er vigtigt at udpege, at antallet af CIPX-tokens er begrænset, i alt vil de blive frigivet 10 mia., Hvoraf kun 700 mio. Vil være tilgængelige for offentligt salg. Den oprindelige pris på 1CIPX er 0,01 USD.

Holdet arbejder på produktet

Som vi ser, er holdet ret stærkt, har erfaring med at gennemføre reel forretning, marketing og produktudvikling.

For en fuldstændig forståelse af begrebet Colletrix er det naturligvis ikke nok bare min anmeldelse. Men jeg anbefaler helt sikkert dig ikke at springe over det leverede projekt og blive fortrolig med det uden at fejle. Jeg anser Colletrix for et virkelig originalt og særprægt projekt, det har alle muligheder for at bryde ind i vores sædvanlige rækkefølge og bringe der en vigtig rækkefølge. Faktisk er det præcis det, som skaberne skal arrangere. Desuden er selve projektet et rigtigt ensemble af alle de vigtige funktioner og forslag, for hvilke enhver bruger kan finde sig selv præcis, hvad han har brug for.

Yderligere oplysninger:

Website: https://www.colletrix.com

Whitepaper: https://www.colletrix.com/Colletrix_whitepaper_20190430_1.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5138397.0

Telegram: https://t.me/colletrix

Twitter: https://twitter.com/colletrix

Facebook: https://www.facebook.com/colletrix.io

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69

Sort:  

Congratulations @terry-fan! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You published more than 10 posts. Your next target is to reach 20 posts.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

To support your work, I also upvoted your post!

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!

This is one of the best projects in 2018.

ICO which will blow up the market according to specialists and I additionally agree with them. So get your cash and join a dependable project, do no longer lose time!

Good information! I believe that this project will be in demand in the future, now is the perfect time to take first place!