Anmeldelse af ICO TITA

in #ico2 years ago

ICO TITA gav enestående og den allerførste af sin slags idé. TITA-projektet blev født i Afrika. Den præsenterede planen danner spredte markedet peer marked for produkter, der handles i et vægtforhold, og færdige produkter, samt spredte udveksling kriptoalkogolnymi aktiver som flere store økosystemer TITA, som alle er udstyret med blokcheyna teknologi til at skabe gennemsigtighed, sikkerhed, og lette økonomisk afvikling af enhver erhvervsdrivende Netværksoperationer ved hjælp af statslige og internationale grænser.

Markedsudvekslingen betragtes som mødested mellem renter og levering af produkter og derivater. Den erhvervsdrivende og kunde af markedsprodukter konvergerer på udvekslingen. Udover klienter og forhandlere er der også formidlere, der ofte kaldes kommissærer og formidlere. Kommissærerne tager stilling på markedet for konkurrencedygtige varer, og ejendomsmægleren kan ikke tage stilling til specifikke varer, der kommer ind på markedet for konkurrenter og ikke-konkurrencedygtige. TITA-netværket understøttes af blokeringen Ether, ved brug af smarte kontrakter. TITA-tjenesten udgør et spredt netværk, dets økosystemincitamenter til at øge effektiviteten af ​​forsyningskæden af ​​færdige eller ufuldstændige produkter, diversificering af farerne på råvareøkonomiske markeder og øget økonomisk sikkerhed for industrisamfund.

Svaret er TITA, et økosystem med dispergerede blokeringskæder. Han repræsenterer den lokale og udover massemarkedshandelen og kan løse de vigtigste og desuden de mest komplekse problemer forbundet med handel med disse produkter. At være styret af markedet for forskellige produkter, kan dette selskab løse alle handelsmæssige ulemper, der demonstrerer samhandelen med de samme produkter på egen basis. TITA anvender blokeringsteknikken til produktion af hovedsoftwareplatformen for kunder og spillere og koordinerer alle produktionsaktiviteter til køb og salg af produkter. Der er tags lavet af TITA platformen, de indeholder alle de anmodninger, der kan anvendes af besøgende senere til køb eller salg af produkter på verdensmarkedet. Tjenesten vil skabe en token implementering på kortest tid, og et stort antal tokens vil blive sendt til ICO. Det unikke af TITA-netværket ligger i, at mange investorer er meget opmærksomme på rentabiliteten. Store ressourcer er blevet investeret for at producere den oprindelige stil, som vil blive lanceret for at fungere på handelsmarkedet. Dispersale og smarte kontrakter er alle de mest positive komponenter, der vil give reel styrke til sine funktioner.

Princippet om drift af TITA

Distributerede netværk er nødvendige for at arbejde på online-handelsmarkederne, hvor råvarer og deres produkter bringes i kontakt med andre skabere, kunder, forhandlere, producenter, distributører og salgsrepræsentanter. Ovennævnte vil give kunderne en fremragende synlighed af varerne og vil sikre gennemførelsen af høje standarder for kvalitet, gennemsigtighed og anvendelighed af transaktioner ved brug af smarte kontrakter og kraften til blokering af teknologi.

Her analyserer vi visse vigtige og uopsættelige problemer i verdenshandelen

 • Kontantberegning Den største mangel ved valutaberegning er, at engrosmarkedet for produkter ikke anses for sanktioneret (globalt). Omkostningerne ved varer varierer fra sted til sted, såvel som i overensstemmelse med deres tekniske parametre, mangfoldighed og præferentiel endelig anvendelse i forskellige regioner. For ethvert produkt, der opererer over et stort statsområde, er der til enhver tid ikke et enkelt eksklusivt prisudbud for råvarer.

  Tokensale:

  Symbol: TTN. Hard Cap: 87.500.000 TTN. Soft Cap: 5.000.000 TTN. Samlet antal tokens: 250 000 000 TTN. Tokens til salg: 87 400 000 TTN. Pris på symbolet: 0,1 $. Forsalg: 27.07 - 27.08. ICO: 30.09 - 30.10

  Platformen vil have en intern kryptomone - TTN token. Med det bliver interne transaktioner udført. Token er oprettet på ERC20-protokollen fra Etherium. Køb dem kan være så tidligt som 27. juli til en pris på $ 0,1 for et token.

  På denne måde udgør servicen et unikt sted for kunder, der skaber multifunktionelle platforme, der forener sådanne forskellige investorer, letter salg og giver dem adgang til en bred vifte af tjenester.

  Yderligere oplysninger:

  Website: https://titaproject.io

  Whitepaper: https://titaproject.io/whitePaper.pdf

  Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4586588.0

  Telegram: https://t.me/joinchat/G-HplkaTMCvs9Xv-NrilaQ

  Twitter: https://twitter.com/Titaproject

  Facebook: https://facebook.com/TITAproject

  Author: Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

  ETH wallet: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69