Anmærk ICO Securypto

in #ico2 years ago

De fleste mennesker er nu vant til at kommunikere via internetressourcer, instant messengers, som er gratis eller har lave omkostninger til dataoverførsel. Næsten alle har centraliserede servere og kan bruge dine oplysninger til deres egen egoistiske formål: salg til andre organisationer, reklamemæglere. Få mennesker bryr sig virkelig om at beskytte deres data, indtil de mister det med deres adgangskoder til sociale netværk, bankkonti og personlig vigtig korrespondance. Så begynder de at tage fat i deres hoveder og søge mere sikre kommunikationsmetoder og opbevaring af personlige data. Disse opdateringer har naturligvis medført bekvemmelighed, billighed i kommunikation, men de giver ikke tilstrækkelig beskyttelse for menneskelige data, og de vil sandsynligvis ikke gøre det for at få fortjeneste fra dette i milliarder af dollars. Og for at give fortrolighed til samtaler, dataoverførsler via internettet, er et projekt kaldet SECURYPTO taget.

Securypto er et økosystem bygget på blockchain ved hjælp af masternodes. Formålet med et sådant økosystem er den anonyme overførsel og opbevaring af virkelig uoptagelige krypterede meddelelser og filer via internettet. Dette kan kun opnås ved en kombination af specialudviklet udstyr, software og blockchain. Securypto-projektet har udviklet et særligt åbent udstyr kaldet DigiSafeGuard (DSG). Denne enhed passer nemt i din hånd og er et helt sikkert digitalt arkiv til krypterede betalinger, det hjælper også med at udveksle meddelelser, administrere adgangskoder, kryptere filer og meget mere. DSG-enheden er specielt designet til at arbejde og interagere på Securypto-blokchainet, som giver maksimal sikkerhed og privatliv for brugerne.

Securypto er ikke kun en blokchain, men et økosystem, der er open source, med det formål at ændre måden data lagres og transmitteres. Et sådant økosystem ændrer grundlæggende vores opfattelse af databeskyttelse og privatlivets fred online. Lagring og overførsel af data går til et helt nyt niveau - niveauet af absolut sikkerhed og privatlivets fred. Securypto Ecosystem åbner nye muligheder for indholdsskabere i form af modtagelse af direkte betalinger fra indholdsbrugere. Yderligere incitament vil modtage og værter i form af interesse for hosting indhold og dets distribution. Besøg https://www.securypto.io/ hjemmeside for flere detaljer om projektet.

Princippet om drift

Securypto (https://www.securypto.io) er designet til at skabe et afbalanceret system, der tager hensyn til brugervenlighed, sikkerhed og privatliv. Det højeste sikkerhedsniveau kan kun opnås takket være den rigtige kombination af hardware og software, der er specielt designet til at matche hinanden. DigiSafeGuard er således den mest oplagte sikker løsning, når den bruges sammen med Securypto-software og blockchain. Securypto vil opnå alt dette med blokchains magt. Blockchain-teknologien løste "tillidsproblemet", da nu alle data kan verificeres uden tillid til nogen tredjepart. Securypto Blockchain tilføjer et ekstra niveau af privatliv oven for hver funktion, der tilbydes, og skaber samtidig betalt indholdsforvaltning, som giver brugerne mulighed for at modtage belønninger for downloadet indhold.

Securypto er et system, der giver et privatlivsniveau oven på alle de funktioner, der tilbydes af dedikeret udstyr (DSG) og software. Samtidig skaber den betalt indholdshåndtering, som giver brugerne mulighed for at modtage belønninger for downloadet indhold og værter for deres hosting-tjenester. Securypto Coin (SCU) giver dig mulighed for at overføre store, anonyme krypterede data og tjene penge på fordelingen af ​​indhold samtidigt. Sikkerhed blockchain er bygget som en proxy, der forbinder de vigtigste noder med ekstern hosting.

ICO vigtigste detaljer

SCU = 0,001 ETH

Soft Cap: 2 500 ETH

Hard Cap: 25 000 ETH

ICO: 01.01 - 18.03

Projektteam

Udviklingsplan

Udviklingsplan...

Internettet er fremtiden for hele verdensøkonomien; derfor er den digitale informations sikkerhed og anonymitet i dag en dominerende rolle for både enkeltpersoner og hele lande. Projektet er lovende, det kombinerer alle tre hovedkomponenter i ethvert lovende projekt: En unik ide, dens relevans og konkurrenceevne på markedet og et højt kvalificeret fagfolk. Internettet er et våben fra det 21. århundrede og for at gøre internettet plads sikkert og blev oprettet af Securypto. Projektet er generelt interessant, for mere detaljeret bekendtskab med projektet kan du følge nedenstående links.

Website: https://www.securypto.io

Whitepaper: https://www.securypto.io/#Whitepapertab

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5055447

Telegram: https://t.me/securypto

Twitter: https://twitter.com/Securypto

Facebook: https://www.facebook.com/securypto

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69

Sort:  

Congratulations @terry-fan! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You made more than 2000 upvotes. Your next target is to reach 3000 upvotes.

Click here to view your Board of Honor
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Support SteemitBoard's project! Vote for its witness and get one more award!

Thank you so much for sharing this amazing post with us!

Have you heard about Partiko? It’s a really convenient mobile app for Steem! With Partiko, you can easily see what’s going on in the Steem community, make posts and comments (no beneficiary cut forever!), and always stayed connected with your followers via push notification!

Partiko also rewards you with Partiko Points (3000 Partiko Point bonus when you first use it!), and Partiko Points can be converted into Steem tokens. You can earn Partiko Points easily by making posts and comments using Partiko.

We also noticed that your Steem Power is low. We will be very happy to delegate 15 Steem Power to you once you have made a post using Partiko! With more Steem Power, you can make more posts and comments, and earn more rewards!

If that all sounds interesting, you can:

Thank you so much for reading this message!