ICO i Bounty Excolony

in ico •  11 months ago 


Pozdrav, dragi čitatelji. Uvijek mi je drago podijeliti s vama najzahtjevnije ideje i pokretanja iz svijeta kripto-valute. Oni su stvoreni kako bi olakšali naš život s vama i promijenili svijet u budućnosti.

 Unatoč divljim uspjesima svjedočenima u proteklih godinu dana, mnogi potrošači širom svijeta i dalje imaju najgore iskustva s platformama za razmjenu kriptoznutih valuta. Postoje razne burzovne razmjene koje su hakirane i nemaju odgovarajuću "politiku osiguranja" za pacijente koji su hakirani i nemaju naknadu od vlasnika platforme. Nekoliko razmjena ne može nadoknaditi trend, nemaju dugoročni plan. Većina razmjena nema stručne recenzije na prijevarama prije nego što ih unese na njihovu razmjenu. Osim toga, neke razmjene koje podržavaju mnoge druge jezike, ali njihov prijevod nije dovoljno dobar. Svi ti problemi prelijevaju se prema korisniku koji je u dilemu svaki put kad se dogodi.

  Srećom, Excolony postoji kako bi osigurao narednu generaciju rješenja postojećih problema kripto razmjene. Oni su izgradili platforme svjetske klase s visokim sigurnosnim standardima.


Excolony - inovativna je trgovačka platforma s iznimnom podrškom za masivne količine trgovine i iznimno složenih narudžbi. Excolony je usredotočen na stvaranje razmjene koja određuje prioritet korisničkog doživljaja, sigurnosti i skalabilnosti.

 Misija Excolony je osigurati kompatibilnost između svih transakcijskih tijela diljem svijeta i stvoriti ekosustav koji omogućuje transakcije u stvarnom vremenu i dijeljenje podataka s niskim troškovima. Excolony je čeka sljedeća generacija digitalne mjenjačke burze koja ima različite funkcije pomažući korisnicima u trgovini kao što su AI trade, SAFU, ICCO, Delegated Investment i Paygate.

  Kombiniranjem centraliziranih razmjena s sigurnosnom transakcijom, Excolony pruža brzinu i sigurnost istovremeno, što većina decentraliziranih razmjena nije mogla učiniti. Ako je decentralizirana razmjena poznata po svojoj visokoj sigurnosti, Excolony će biti hibridna platforma, koja ima brzinu centralizirane razmjene i sigurnost decentralizirane razmjene. Excolony nastoji donijeti tehnologiju Blockchain kako bi služila čovječanstvu ne samo u trgovini već iu drugim posebnim područjima u budućnosti.

EXCOLONY AI je sposoban identificirati, analizirati i određivati ​​prioritet potencijalnim rizicima i prijetnjama koje su uključene u trgovinu kriptotorandom. Nakon toga implementira sustavnu i ekonomičnu primjenu sredstava koja umanjuju, kontroliraju i nadziru učinak različitih važnih događaja.

Funkcionalnosti Platforma Excolony

Vip & AI VIP funkcija uključuje promociju o cijenama, uslugama, podršci i darivanju darova za one koji kupuju ovaj paket. Prebacivanje na AI u VIP funkciji, kada korisnici kupuju VIP paket, koji imaju AI imati podršku od Excolony AI. Funkcije AI su predviđanje tržišnog trenda, upravljanja rizicima, odlaska s korisnicima i stabilne identifikacije novčića. Ukratko, VIP paket ima potpune osobine kako bi korisnicima ostvario maksimalnu zaradu.
Pristupnik Paygate Payment za Excolony funkcionira učinkovitim, brzim i jednostavnim načinom za korisnike. Uz nisku ili besplatnu naknadu za trgovanje, to je u stanju pomoći računima za kratko vrijeme i transakcijsku naknadu kako bi platila nekoliko svrha, kao što su elektronička trgovina, Casio, igre i ostali Excolony partneri. Jasno je da će način plaćanja Excolony stvoriti ekosustav za povezivanje korisnika i tvrtki.
Novi investitori EXC INVEST posebno su dizajnirani za vas. Sa nekoliko koraka registracije onda možete ući u kriptočajna tržišta ulaganjem u potencijalne stručnjake za koje vjerujete. Excolony Experts su iznimno iskusni i dobro obučeni u investicijskim ulaganjima, tako da možete vjerovati u njih kako biste ostvarili više profita bez istraživanja tržišta ili bilo kakvih rizika. Možete odabrati svog stručnjaka za ulaganje u bazu podataka o njihovoj statistici, dobiti, dobitnoj stopi investicijskih slučajeva itd.
Kako možemo zaraditi

 Ono što je najvažnije, EXC je razmjenjiv novac. Naravno, Excolony je centraliziran, ali ta činjenica nije spriječila Binancea i Kucoina da povećaju stopu njihovih korisnih znakova do 100 puta.

                Njihova funkcionalnost je gotovo jednaka:

popust popusta
bonusi
VIP paketi koji se redovito spaljuju radi smanjenja emisija povećali su likvidnost zbog valutnih parova
No, u slučaju EXC-a, postoje čipovi koji bi trebali pomoći da zaradite više:

Dodatna likvidnost zbog sustava plaćanja PayGate koji će omogućiti korištenje novčića kao sredstva plaćanja s partnerima u tvrtki zbog mehanizma ICCO Plaćanje VIP paketa i osiguranja ICO u znakovima EXC, što će povećati potražnju u uvjeti ograničene opskrbe

 Naravno, nije činjenica da će Excolony ponoviti uspjeh Binancea, ali razvojni preduvjeti su zasigurno prisutni i možete ga probati, a posebno projekt rješava probleme tipične za centralizirane razmjene.


Poslovni model

 Burza preuzima proviziju od trgovaca - na štetu toga čini sredstva, a od toga se ostvaruje dobit. Sve je jednostavno. Usput, oni će poslati 50% dobiti za kupnju i paljenje kovanica. Ali, to je neugodno što još ne poznajemo povjerenstva.

  No, to je zanimljivo i može biti vrlo cool koristiti neprofesionalni trgovci, jer se uglavnom sada puno stvari se događa na tržištu emocija.

 Bit će moguće pretvoriti u Fiat putem različitih platnih sustava u 50 zemalja.


Excolony Token (EXC)

 EXC Coin nudi nekoliko pogodnosti koje mogu uzrokovati da EXC Coin postane rijedak novac. EXC se može koristiti za sudjelovanje u ICCO-u, što znači da će tvrtka cijeniti EXC Coin holders s Dionicama. Za one koji žele postati VIP članovi postojeće AI tehnologije, onda im je potreban EXC Coin kao gorivo. Jedna od najzanimljivijih iskustava EXC Coin je ona koja se može koristiti za osiguranje nakon ICO-a, ako ICO ne uspije i sav novac će biti vraćen u obliku EXC Coin.

  Osim toga, Excolony pruža priliku za investitore zainteresirane za podršku platformi kroz ICCO. Sredstva prikupljena od strane ICCO-a bit će korištena za razvoj i nadogradnju platforme. Osnovna cijena EXC Coin iznosi 0,5 USD. Softcap iz projekta Excolony iznosi 1 milijun USD dok je tvrdog papira 12,5 milijuna USD. Oni će prihvatiti ETH samo kao način plaćanja. Za više informacija posjetite https://excolony.com/

Simbol: EXC
Vrsta foruma: Algoritam X11
ICO Cijena: 1 EXC = 0,5 USD
Min kupnja: 10 ETH
Ukupna ponuda: 100.000.000 EXC
Dostupno za prodaju: 30.000.000 EXC
Soft kapa: 1.000.000 USD
Tvrdi poklopac: 12.500.000 USDSlužbeni resursi Excolony:

Web stranica - https://excolony.com/

Brzojav - https://t.me/excolony

Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCa2GJyd7wxn7sxKcrDgibKg

Facebook - https://www.facebook.com/excolony

Nesklad - https://discordapp.com/invite/EPXDcF

ANN thread- https://bitcointalk.org/index.php?topic=5043219.0

Reddit - https://www.reddit.com/user/excolony

Twitter - https://twitter.com/excolonyglobal

Github - https://github.com/ExcolonyGlobal/exc-wallet/commits/master

Srednja - https://medium.com/@excolonyglobal
Autor: standout321

Bitcointalk profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1756728

Moja etera adresa: 0x495A548499e336311Dec1219b9Fa34df00769c13

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Warning! This user is on my black list, likely as a known plagiarist, spammer or ID thief. Please be cautious with this post!
If you believe this is an error, please chat with us in the #cheetah-appeals channel in our discord.