Soraix

in ico •  last month 

Der er mange cryptocurrency-udvekslingsplatforme, der fungerer på markedet, og de fleste af dem er centraliserede platforme, og nogle er decentraliserede. Men med så mange cryptocurrency-udvekslingsplatforme gør dette ikke cryptocurrency-udvekslingsmarkedet bedre. Spørgsmål som transaktionshastighed, højfrekvent handel, sikkerhed er stadig i fokus på cryptocurrency-markedet.

Soraix vil bevise, at private eller offentlige virksomheder i fremtiden let kan få adgang til finansiering gennem Soraix-tokens og en udvekslingsplatform, der er bedre end lignende platforme, der imødekommer brugernes behov.

Blockchain kan være en sikrere, mere effektiv og billig løsning til registrering af aktier og aktier i et selskab finansieret af crowdfunding, denne teknologi forenkler også transaktioner og overførsel af aktier med crowdfunding og letter derfor deres cirkulation. Blockchain-teknologi tillader også gensidige transaktioner mellem investorer og iværksættere og løser problemet med overholdelse af lovgivningsmæssige krav og beskyttelse af fondsadministration. Blockchain-teknologi kan også bruges til at udvikle et afstemningssystem for crowdfunders, der giver dem mulighed for at deltage i virksomhedsledelse. Takket være brugen af ​​blockchain-teknologi vil Soraix give startups mulighed for at skaffe penge og kapital på platforme.

Som jeg sagde tidligere, er Soraix en global cryptocurrency-udvekslingsplatform, der lover at revolutionere hele verden ved hjælp af blockchain-teknologi. Før lanceringen af ​​Soraix-projektet så vi forskellige handelsplatforme, men ingen af ​​disse platforme har faktisk Soraix-funktioner, hvilket gør dette projekt unikt.

Sådan fungerer Soraix

Soraix vil også tilbyde et bredt netværk af stock tokens (udstedt af offentlige og private virksomheder, der tilbyder deres tokens på Soraix), der kan sælges på Soraix-platformen. Som den populære delingsplatform har Soraix skabt sin blockchain-teknologi. Hvilket vil reducere omkostningerne betydeligt og gøre operationerne mere effektive. Soraix giver brugerne mulighed for at kopiere handelsporteføljer fra andre, så brugeren kan øge deres chancer for at tjene penge på cryptocurrency-markedet. Ligesom handelsplatforme generelt har Soraix funktionerne til gearing, marginopkald og swaps for erfarne brugere. Brugere får muligheden for at dele indtægter via tokens udstedt af Soraix-platformen.

Nogle fordele og funktioner ved Soraix-projektet:

  • Tilstedeværelsen af ​​aktietoketter. Virksomheden har, ud over et bredt udvalg af større cryptocurrencies og alle slags altcoins, muligheden for at tilbyde et bredt netværk af aktietoketter udstedt af statslige og private virksomheder ved hjælp af tjenesterne fra Soraix-platformen.
  • En specielt designet dedikeret blockchain. Under lanceringen af ​​Soraix-platformen tildeles en blockchain, der er kendetegnet ved et højt niveau af sikkerhed, ydeevne og økonomisk effektivitet. Dette gælder ikke kun for brugere, men også for investorer.
  • Nu populær social handel. Der er såkaldte “Leaders” på platformen, der er succesrige forhandlere. I denne forbindelse kan enhver bruger kopiere handelsporteføljen for en sådan "Leader". Så øg din fortjenstgaranti. Ledende erhvervsdrivende får på sin side også yderligere fortjeneste fra andelen af ​​indtægter fra transaktioner, der er kopieret af abonnenter. Her er et gensidigt fordelagtigt samarbejde.
  • Fordele og meget mere. Soraix platform vil tilbyde rentable transaktioner ved hjælp af lånte midler. Marginalhandel er også til stede. Derudover vil swaps blive tilbudt til avancerede brugere. Nå og senere vil virksomheden tilbyde securitisation af aktiver i blockchain.
  • Token-tilbudstjeneste. En af Soraixs unikke funktioner er muligheden for at tilbyde forskellige interesserede virksomheder at skaffe penge via deres platform ved at udstede deres egne tokens og derefter sælge dem på platformen. Alle brugere af Soraix-platforme kan på deres anmodning købe eller bytte disse tokens til Soraix-tokens og andre kryptokurser.

Vigtige ICO-detaljer

SRX = 0,00025 ETH

Soft Cap: 4 500 000$

Hard Cap: 24 000 000$

ICO: 26.08 - 24.11

Du kan stadig fortælle meget om projektet. For at blive detaljeret bekendt med alle nuancer i virksomheden, hjemmesiden, teamet, Whitepaper, køreplan, vil jeg efterlade de nødvendige links nedenfor i beskrivelsen. Afslutningsvis vil jeg sige, at dette er et moderne, innovativt projekt, der kan gøre et gennembrud i cryptocurrency-sfæren og bringe fortjeneste til sin investor i den nærmeste fremtid.

Yderligere oplysninger:

Website: https://www.soraix.com

Whitepaper: https://soraix.com/static/whitepaper.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5173505.0

Telegram: https://t.me/soraix_support

Twitter: https://twitter.com/soraix3

Facebook: https://facebook.com/soraixteam

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Congratulations @sanekpl! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You published your First Post
You got a First Vote
You received more than 50 upvotes. Your next target is to reach 100 upvotes.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!

Here comes noteworthy ICO which is definitely deserves to be invested in. Take your time to check this!

This startap is among the most very good crypto idea currents year. Capital aims to be the primary portal for ambilious entrepreneurs looking to pioeer their vizions into reality.

Very reliable project with a lot of money. This is a interesting Start-up. This Start-up is revolutionary.