Storichain - споделете вашата история!

in #icolast year

Ние живеем в света с десетки истории на ден, уеб карикатури, уеб романи, пиеси, филми, мюзикъли и т.н. Ние споделяме истории, плачем, смях. Авторите получават силата на симпатиите си, изразяват своята благодарност и дори вземат под внимание съветите. Комуникацията между писатели и читатели се превърна в необходима основа за творчеството в ерата на онлайн. Storichain се опитва да направи тази комуникация между писатели и читатели по-справедлив, по-надежден договор за създаване на стойност на активите.

Storichain може да се разглежда като система за управление на цифрови активи на историята, която позволява на хората да правят онлайн транзакции дори и с ненадеждни хора, като сключват споразумение за предотвратяване на кражби на идеи. Друг проблем в индустрията е споделянето на печалбата, например индустрията за уеб-банери, която е една от най-големите в Корея, базирана на истории, вече е надхвърлила 700 милиона щатски долара в размер на пазара, но все още има много хора, които се съмняват. в структурата на разпределение на печалбата в индустрията, както и в много материали. Създателите все още изпитват трудности при получаването на достатъчно компенсации за работата си.

През последните години видяхме някои други платформи, като Storichain, но някои проблеми все още засягат тези платформи, които трябва да бъдат фиксирани. Прозрачността и доверието са една от основните характеристики, които ще направят платформата Storichain по-добра и по-добра от другите. Авторите на историите се оплакваха от ниското възнаграждение за писане и публикуване на съдържание и истории на други платформи, поради което Storichain дойде да коригира този проблем, като плати на авторите точните награди, които желаеха за работата си.

Принцип на действие

Авторите могат да разпространяват своите истории на всеки сайт, различен от Storichain, компанията дори насърчава тези действия. Дейността на авторите е пряк индикатор за активния растеж на системата. Използването на блокчейн е иновативен подход, който вече е оценен от много потребители. Висшите лидери на компанията се отнасят сериозно към проблемите в бранша и се опитват да вземат нови решения за отстраняването им.

Основни характеристики на Storichain

  • Оптимизиран - оптимизиран за автори - това е съвместно / съвместно записване / договор между автори, седмично възнаграждение и API за доставчици на съдържание от трети страни.
  • Лесна употреба - по всяко време и навсякъде можете да разкажете история. Лесна и бърза платформа за писане.
  • Подходящ партньор - Writer Matching / Agreement / Job statistics / Update notifications / Създайте подробен коментар.
  • Участие - в платформата за читателите да участвате в работата, сами да станете писател, да създавате истории и да участвате в тях.
  • Прозрачността е платформа, която насърчава участниците да работят честно и прозрачно на базата на техния принос. може да бъде преведен, продаден или дори защитен с авторски права за ch бална експанзия.

Екипът, който работи върху продукта

И ако се интересувате от тази кампания, винаги можете да разберете подробностите, като кликнете върху тези връзки. И също така направете някои заключения за себе си.

Допълнителна информация:

Website: https://storichain.io

Whitepaper: https://drive.google.com/drive/folders/1s902dyb4msuSu4dcg-9tlqE8vVcxC2Kb

Bitcointalk bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5158251.0

Telegram: https://t.me/storichain_en

Twitter: https://twitter.com/storichain

Facebook: https://www.facebook.com/storichain

Author: Rokanera_Ann (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2109658)

ETH wallet: 0x4af7d0cBAE1dCE2AE0098E1227cB3377182A27Ad

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.03
JST 0.044
BTC 11006.77
ETH 387.00
USDT 1.00
SBD 0.97