PointPay - блок-верига банка

in #icolast year

Екосистемата на криптоиндустрията се развива със скокове и граници. Става все по-привлекателно не само за инвеститорите, които разглеждат криптомаркета като начин за максимизиране на печалбите в най-кратки срокове, но и за обикновените потребители, които ценят криптовалута за функционалността на бързите транзакции, анонимните изчисления и липсата на посредници. Криптовалутната платформа PointPay отбелязва, че много хора харесват идеята за "финансиране без граници". Ето защо броят на хората, които активно използват криптовалютите, непрекъснато нараства и наближава психологическата оценка от 50 милиона души. Растежът на криптовалута също е бърз. Ако през 2010 г. броят на криптовалютите можеше да се изчисли на пръсти на една ръка, то през 2018 г. броят им надхвърли 2000 и има повече шансове да достигне 2500 до края на годината.

Длъжностните лица винаги са имали проблеми с нарушителите. Но истината е, че трябва да се научите да се променяте с времето; това е или иновация или смърт. Въпреки че е вярно, че технологията blockchain може да унищожи лъвския дял от приходите на банките, банките трябва да разберат, че могат да използват възможностите на blockchain, за да въвеждат нови продукти и оферти, които ще заместят старите потоци от доходи. Светът става дигитален, няма два начина, и дали ни харесва или не, живеем в цифрова матрица. Въпреки че на пазара има много отделни платформи, които позволяват закупуването, търговията, продажбата и управлението на криптовалути, съществува известна празнота по отношение на наличието на платформа с подход "всичко в едно".

PointPay Crypto Bank: защитава вашите активи и приходи. Защитените с парола активи ще бъдат възнаградени с различни лихвени проценти, както и с натрупване на стойност чрез PointPay. В допълнение към това, ще осигурите печеливши транзакции, които няма да бъдат обект на скъпи транзакции, за да завършите транзакции.

Платформата на PointPay Crypto Exchange: Това е много мощна платформа в цялостна услуга, която ще ви осигури търговски сделки криптовалута и да стане пионер в замяна. Отново, в резултат на ниски плащания, трансферът на транзакции може да се постигне чрез увеличаване на платформата.

Мултивалтен PointPay портфейл: област, предназначена да предотврати загубата на вашите активи. Вашите реални и криптовалути са проектирани като висококачествен защитен портфейл, който може да бъде прехвърлен под високо ниво на защита без никакви проблеми с кражба.

Принципът на проекта PointPay

Трябва да се отбележи, че обменът е един вид виртуален мост, свързващ блокове от различни криптовалюти и осигуряващ платформа за тяхната покупка и продажба. Но в същото време броят на криптообменниците, чийто дневен обем надвишава 1000 долара, е много по-малко - само около 200.2. Трябва да се отбележи, че обменът е един вид виртуален мост, свързващ блокове от различни криптовалюти и осигуряващ платформа за тяхната покупка и продажба. Но в същото време броят на криптообменниците, чийто дневен обем надвишава 1000 долара, е много по-малко - само около 200.2. Въпросът какво крипто-обменът да използва за спестяване на средства или търговия остава отворен. Никой не дава 100% гаранция за сигурността на средствата. Сигурността е един от ключовите въпроси за търговците.

Опцията за първоначална оферта за обмен (IEO) на платформата PointPay Crypto Exchange

  • Спестяване на средства, изразходвани за маркетинга на проекта, тъй като самата крипто-обмен организира продажбата на символи, привличайки инвеститори, white list;
  • Гарантирано постигане на softcap и hardcap чрез предварително информиране на потребителите на крипто-обмен, които могат да участват в продажбата на токени; популярни търговски двойки.

Основни подробности за продажба на Token

PXP = 0,1$

Soft Cap: 1 000 000$

Hard Cap: 30 000 000$

ICO: 22.04 - 01.09

Разработчици на продукти

План за развитие

Все още можете да разкажете много за проекта. За да се запознаем в детайли с всички нюанси на компанията, сайта, екипа, доклада, пътната карта, ще оставя необходимите връзки по-долу в описанието.,

Допълнителна информация:

Website: https://pointpay.io

Whitepaper: https://cdn.pointpay.io/WhitePaper__en.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5146099

Telegram: https://t.me/pointpay_talks

Twitter: https://twitter.com/PointPay1

Facebook: https://www.facebook.com/PointPayLtd

Author: Rokanera_Ann (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2109658)

ETH wallet: 0x4af7d0cBAE1dCE2AE0098E1227cB3377182A27Ad

Sort:  

Who would doubt that this company employs the best specialists in its field! They will take the company to a very strong level! Your team is an example for other projects! Thank you for your dedication and work.

I bought tokens and believe in success this company!!!Great! The long awaited ICO is finally here for the entire crypto community to be part of this great revolutionary packages that platform offers.

After going through the project Whitepaper and see their vision and features I was really amazed.

Coin Marketplace

STEEM 0.17
TRX 0.03
JST 0.039
BTC 10743.67
ETH 355.27
USDT 1.00
SBD 0.96