Pixby - блокчейн на свободна практика

in #icolast year

Днес хората се опитват да печелят пари по много начини, в допълнение към традиционната работа, където трябва да ходите пеша или да ходите всеки ден, например, набирайки популярност при отдалечена работа у дома, тоест човек може да изпълнява задачи от всяка точка на света.

Сега тази посока се нарича freelancing и броят им в Европа и САЩ нараства с всеки изминал ден, носейки добри допълнителни доходи за потребителите, и по някаква причина поради различни причини и става главен. Това е отличен заместител или помощ на студенти, майки в отпуск по майчинство, възрастни граждани.

Този отрасъл значително опростява развитието на много предприятия и им помага да намерят хора за изпълнение на конкретни задачи, а не за подкрепа на голям персонал, да преговарят при определени взаимоизгодни условия. Фрийлансът ви дава възможност да планирате личното си работно време, но всяка работа има собствен срок.

В края на краищата всичко се движи и променя с такава скорост, че понякога дори нямаш време да мигаш, а това се счита за норма и съвсем нормално. Това се случи с принципа на отдалечената работа, а именно на пазара на свободна практика. Мисля, че много от вас отлично разбират и предполагат, че темата на днешния преглед ще се отрази пряко в тази област. Ще говорим за неговите перспективи, проблеми и решения, благодарение на които тази посока може да стане още по-добра и по-добра.

Pixby е иновативна борса на свободна практика, която работи по блокчейн технология, при която всеки потребител е възнаграден за своите способности. Екипът на проекта Pixby предлага уникално решение на проблемите за потребители, които търсят опитни фрийлансъри, които могат бързо и ефективно да решават различни видове проблеми. Pixby ще функционира благодарение на API, Pixby маркери и други уникални технологии и приложения, както и децентрализирани приложения ETHEREUM dapp.

Използвайки вътрешния PXB токен, борсата за свободна практика ще намали посредниците. И благодарение на blockchain технологията, който ще поддържа системата ще бъде насърчаван. Основната цел на проекта Pixby е да създаде уникална иновативна борса на свободна практика, която да работи върху blockchain технологията, която ще помогне както на клиентите, така и на изпълнителите, тъй като всички ще бъдат възнаградени за завършените действия.

Принцип на работа на проекта Pixby

Според разработчиците всичко това ще допринесе за създаването на нови икономически възможности, както и за пълното възприемане на очевидните предимства на децентрализираната мрежа в сравнение с централизираните платформи. Освен това принципът на Pixby е толкова прост, че просто трябва да извършите няколко прости стъпки: например, изтеглете Pixby, за да въведете всичките си данни, свържете вътрешната система на портфейлите на Pixby и това е всичко. Вие сте регистриран!

Основни предимства за клиентите:

 • Намерете фрийлансъри. Можете да намерите опитни фрийлансъри, които изпълняват работата ефективно и бързо, чрез търсачка.
 • Незабавни и сигурни плащания. Pixby работи на базата на P2P система, така че можете да анонимно и безопасно да управлявате трансфери, с комисионна от 0%.
 • Програма за лоялност Колкото повече използвате тази борса на свободна практика, толкова повече печелите точки.
 • Онлайн обмен. Можете незабавно да обменяте PXB маркери за фиат.
 • Достъпна комуникация. Клиентът може лесно да комуникира с изпълнителя без участието на трети страни.
 • Безопасно съхранение на крипто активи. Можете много бързо да създадете крипто портфейл, за да получавате PXB маркери или да плащате за различни услуги.

Основни ICO подробности

PXB = 0,000625 ETH

Hard Cap: 63 375 ETH

Pre-sale: 31.08 - 30.09

ICO: 01.10 - 20.10

Екип на продуктите

Пътна карта

 • юли 2019 г. - издаване на Whitepaper
 • юли 2019 г. - общност за подаръци и Airdrop
 • август 2019 г. - AirX PXB маркери за 5000 потребители
 • септември 2019 г. - началото на първоначалното първоначално публично предлагане (ICO)
 • ноември 2019 г. - борсата
 • декември 2019 г. - разработване на приложения
 • февруари 2020 г. - по-нататъшно развитие на екосистемата Pixby
 • март 2020 г. - тестване на приложенията на Pixby в тестовата мрежа
 • юни 2020 г. - първото издание на Pixby Marketplace в App Store и Google Play
 • юли 2019 г. - по-нататъшно развитие на екосистемата и разширяване на маркетинговите кампании

Както можете да видите, това е обещаваща кампания, която има много предимства. Надеждността, безопасността са гарантирани тук.

Допълнителна информация:

Website: https://pixby.io

Whitepaper: https://pixby.io/app/public/white-paper

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5182019.0

Telegram: https://t.me/pixbytoken

Twitter: https://twitter.com/pixbytoken

Author: Rokanera_Ann (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2109658)

ETH wallet: 0x4af7d0cBAE1dCE2AE0098E1227cB3377182A27Ad

Sort:  

Super project, which will not leave anyone indifferent! Join the project, as long as there is time and benefits.

I joined the project and will follow with the team and hope that the development will be fast and successful. Good luck in the development of the project.

This task takes care of such a significant number of issues, had in the present market.

Coin Marketplace

STEEM 0.16
TRX 0.02
JST 0.037
BTC 10484.19
ETH 341.14
USDT 1.00
SBD 0.97