Se gjennom ICO ARROUND

in ico •  last year 

Augmented Reality (AR) er en av de nyeste innovasjonene som kan revolusjonere vår teknologisektor. AR-markedet vokser raskt. Allerede noen endringer handler om hvordan vi kan annonsere AR. Mange bedrifter har lagt merke til det potensielle AR, som har virtuell virkelighet, og jobber nå med hvordan den kan brukes i Blockchain-teknologien. Den siste revolusjonen er hvordan Blockchain-teknologien vil bli brukt til å annonsere via AR.

ARROUND skaper en ny plass for annonsering, der den vil ha et målrettet fokus, og vil kreve mye mindre kostnad. Denne plattformen løser også problemet med mangel på etterspørsel etter AR-teknologier. På grunnlag vil det være samhandling mellom annonsører og AR-utviklere, som vil oppfordre sistnevnte til å utvikle ny teknologi.

Hvilke problemer løser denne plattformen? Problemet for annonsører er oversatureringen av annonsemarkedet i den virkelige verden, noe som fører til en reduksjon i effektiviteten av reklamekampanjer, og en økning i finansielle kostnader for den. ARROUND skaper en ny plass for annonsering, der den vil ha et målrettet fokus, og vil kreve mye mindre kostnad. Denne plattformen løser også problemet med mangel på etterspørsel etter AR-teknologier. På grunnlag vil det være samhandling mellom annonsører og AR-utviklere, som vil oppfordre sistnevnte til å utvikle ny teknologi.

Hvordan fungerer Around

Hvert enkelt visuelt objekt i ARROUND-plattformen, enten det er et 3D-objekt, en tekst, en animasjon eller en slags tegning, kalles en "runde". Dessuten kan en lenke være en lenke når den klikkes på som åpner en egen side, eller en lenke til andre runder eller brukere i selve plattformen. Brukere av systemet kan skape helt noen runder, men alle av dem vil bli begrenset av varigheten av handlingen (kan settes inn i innstillingene), og også begrenset av visuelle designegenskaper. For å gi dem eksklusivitet, vil det i fremtiden være mulig å kjøpe de nødvendige elementene. En bruker kan knytte sin runde til bare ett ekte objekt. Han kan også dele den bare for venner, bestemte personer, for de som er nær alle, eller la den være til personlig bruk. Når runden utløper, forblir den i brukerens sosiale profil (og ARROUND-plattformen er også et sosialt nettverk inni) og kan spilles derfra.

Prosjektet for hver utvikler og annonsør er et unikt tilknyttet system innen AR. I tillegg betraktes prosjektet som den nyeste kanalen med unike indikatorer og en mulighet til å plassere mobilannonsering. I dag har AR-markedet nesten ingen integrerte løsninger som gir brukere av høy kvalitet lokalisert AR-innhold. Prosjektteamet planlegger å distribuere og gjennomføre tester av sin egen plattform. Videre planlegges prosjektet å utvide seg på territoriet til europeiske land og USA.

Token salg hoved detaljer

  • ARR = 0.035$
  • Soft Cap: 5 000 000$
  • Hard Cap: 30 000 000$
  • Pre-sale: 27.02 — 01.05
  • ICO: 15.09 — 15.11

ARR Token (opprettet på Ethereum blockchain) er den eneste interne betalingsenheten. Brukere avhengig av deres rolle på denne plattformen og funksjoner vil betale for ARROUND-tjenester. For det første vil ARR være tilgjengelig i alle ledd i salget, og da vil det være tilgjengelig på børser. I fremtiden planlegger laget å bytte til sin egen blokkkjede.

Produktutviklere

https://imgp.golos.io/0x0/https://media.licdn.com/dms/image/C5112AQG53qBvMwokPw/article-inline_image-shrink_1000_1488/0?e=1542240000&v=beta&t=e92XRywYggze0t-v6wiJl_t_0nCE-k39demB_V_Izgc

ARROUND er et svært lovende prosjekt, opprettet åpenbart ikke for å samle inn penger. Alle detaljer i prosjektet karakteriserer klart skapernes ønske om å få et produkt ved utgangen som vil kunne sette mote på dagens marked og i mange år vil mange være lik det som standarden. Eksisterende partnerskapsaftaler viser allerede sakenes alvor. Jeg vil følge opp gjennomføringen nøye.

Tilleggsinformasjon:

Website: https://arround.io

Whitepaper: https://arround.io/content/file/arround-whitepaper-en.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3014006.0

Telegram: https://t.me/altairvr

Twitter: https://twitter.com/altair_vr

Facebook: https://www.facebook.com/pg/altairvrico

My BTT profile: Nolan_John (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2127327)

ETH: 0x5458E96d2eB4afF8Eaeb5268e9a3317Ffe6Faaae

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!