Oversikt over ICO Drife

in ico •  last year 

Moderne drosjetjenester er store, du kan ikke velge en sjåfør du likte forrige gang. Alle bestillinger går gjennom dispatchere, med hvem føreren må dele, ikke glemme andre mellommenn. Som et resultat, med tap, og passasjeren - kostnaden for reise med taxi er seriøst overvurdert i alle transporttjenester. Med hjelp av DRIFE - en desentralisert plattform på blokkeringen, reduseres alle overheadkostnader betydelig. Utviklere lager programmer som drivere og passasjerer vil bruke ved å kommunisere med hverandre og bli i det vanlige systemet. Dette er mer rettferdig, fra hvilken side du ser ut. Den eksisterende forretningsmodellen vil bli endret, mellommennene blir eliminert.

DRIFE-prosjektet tror på blokkerteknologi og ønsker å fullstendig endre forretningsmodellen som eksisterer, samt avvise bedriftsformidlere. Den decentraliserte DRIFE-plattformen vil bidra til å redusere passasjerprisen, øke inntekter for sjåfører. Denne plattformen vil fungere på EOS-blokkene og all informasjon om trafikk, alle tilbakemeldinger om drivere blir lagret der. Også plattformen vil ha et stemmegivningssystem, med hjelp som forbedringer vil bli gjort på plattformen selv og oppløsningen av ulike kontroversielle problemer. Det vil også være et lojalitetssystem for å betale for turer med DRF-tokens.

Hver av oss må ta en taxi. Noen veldig sjelden, noen ofte. Jeg tror at mange av oss har forsøkt oss selv i sjåførens rolle. Enhver drosjesjåfør vet at han kunne motta mer hvis det ikke var en ting - en provisjon for forsendelsesvirksomhetene og en stor prosentdel av mellommenn. DRIFE-prosjektet (https://www.drife.one) foreslår en løsning på disse og ikke bare disse problemene ved å lansere en tilsvarende desentralisert plattform som vil fungere på blockchain. Tenk deg hvor kjente smarte kontrakter kan fungere i passasjertransportindustrien. Besøk prosjektstedet https://www.drife.one/ for flere detaljer.

Drife arbeidsprinsipp

Plattformen ble opprettet på EOS-blokkene. All informasjon om drivere, deres biler, kunder vil bli lagret i denne kjeden. DRF Token er et plattformverktøy. Den ble opprettet på standard ERC-20. GET-arkitekturen som er bygd på EOS, bruker tre unike egenskaper til foreldreblokken:

 • ledelse,
 • økonomi,
 • teknologi.
 • DRIFE-plattformen er utviklet for å oppmuntre bidragsytere til å utvikle økosystemer. Takket være DRIFE-arkitekturen kan de fullt ut tilby de beste tjenestepraksisene slik at alle interessenter i deres økonomi kan få størst mulig nytte av produktet deres. DRIFE gjør det mulig for drivere som er registrert i sitt økosystem å tjene profitt helt fra kostnaden av tariffen, med en slik tjeneste på plattformen som ingen grense. Passasjerer kan gi en vurdering til sjåføren gjennom deres søknad for å gjøre deres fremtidige turer mer komfortable. Vurderingen er gitt slik at plattformen tar hensyn til alle ønsker og behov hos kunden. Utviklere oppfordres til å skape nyttige verktøy og funksjoner for å utvide plattformens økonomi. En mer detaljert beskrivelse av prosjektets fordeler på https://www.drife.one.

  ICO:

  • DRF = 0.25$
  • Soft Cap: 4 000 000 DRF
  • Hard Cap: 30 000 000 DRF
  • Pre-sale: 10.12 - 01.01
  • ICO: 01.01 - 01.02

  Til sammen vil 325 millioner DRF bli utstedt, hvorav 163 millioner er planlagt å bli solgt under hammeren. Mer informasjon om fordelingen av tokens og midler finnes i diagrammene. DRF selv vil bli belastet av plattformen som en liten provisjon for billetten (dette vil være fra en til tre prosent, avhengig av samfunnets avgjørelse), for å organisere avstemningen og for selve avstemningen.

  Team Drife

 • Firdosh Sheikh - medstifter og administrerende direktør.
 • Surya Ranjit - medstifter og finansdirektør.
 • Abhijit Roy - CTO og arkitektur.
 • Mario Pakudan - Markedsdirektør.
 • Arpit Sharma - Chief Operating Officer.
 • Andrew Willis - Chief Specialist strategier.
 • Giovanni Casagrande og Abhishek Singh - konsulenter.
 • Utviklingsplan

  Du vet, jeg liker ideen og konseptet av prosjektet. Hvis det er implementert, vil vi få en arbeidende og økonomisk attraktiv tjeneste. I tillegg til trendige trender som er fasjonable, reflekteres også i DRIFE. Hva har det å gjøre, sannsynligvis, som i et annet prosjekt. Dette mener jeg den fulle demokratiske plattformen.

  Tilleggsinformasjon:

  Website: https://www.drife.one

  Whitepaper: https://www.drife.one/wp-content/uploads/2018/10/Drife-Whitepaper-v1.0.pdf

  Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5027608.0

  Telegram: https://t.me/drife_official

  Twitter: https://twitter.com/Drife_official

  Facebook: https://www.facebook.com/drife.official

  My BTT profile: Nolan_John (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2127327)

  ETH: 0x5458E96d2eB4afF8Eaeb5268e9a3317Ffe6Faaae

  Authors get paid when people like you upvote their post.
  If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
  Sort Order:  

  Congratulations @nolan-john! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

  You made more than 1750 upvotes. Your next target is to reach 2000 upvotes.

  Click here to view your Board
  If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

  Support SteemitBoard's project! Vote for its witness and get one more award!

  Good luck to the whole team! Visit I want to show you one interesting project Our Telegram community is growing each and every day.

  Impressive token metrics, this will drive the price up and put it on the top 100 currencies once it starts trading.