ICO LOLIGO

in ico •  last year 

Nylig hører vi stadig om Blockchain, som en ny teknologi som hovedsakelig brukes i betalingssystemer. Den største fordelen er mangelen på en enkelt server, og nettverket støttes av en rekke datamaskiner. Loligo-plattformen for ICO er basert på blockchain og er ment å skape tokens og gjennomføre ICO-prosjekter for tredjeparter på smarte kontrakter. Plattformen vil koble investorer til skaperne av ICO, slik at alle vil bli beskyttet mot svindel. Smarte kontrakter vil bli implementert på blockchain på en slik måte at midler økt for ICO vil bli utgitt i etapper. Dette vil utelukke muligheten for å starte et råprodukt eller gjennomføre en bedragerisk ordning.

Innføringen av en kontrakt med begrenset verdi LLC, Loligo, vil tillate investorer å stemme på resultatene fra ICO Launcher. I ekstreme tilfeller, når avstemningsresultatene viser seg å være negative, vil ICO-prosjektet bli avsluttet, og midlene vil bli returnert til investorer. Dette gir kontroll til investorer. Denne mekanismen vil tvinge ICO Launchers til å holde tritt med sine forpliktelser, som beskrevet i veikart, noe som gjør ICO-investeringene sikrere enn noensinne.

Ethereum-reléet er en åpen arkitektur og gir fleksibilitet til å utføre mange innovative nettverksutplasseringer, for eksempel å delta i ICO Loligo med en Ethereum-konto, som i utgangspunktet gir deg direkte tilgang til et eksisterende og kjøpt valutapar. I tillegg gir det samhandling med tjenester som allerede er distribuert på Ethereum etter kontrakt. I tillegg tillater dette reléet at ICO Ethereum overføres til den endelige Loligo-kjeden uten å måtte ta et bilde. Som du ser, er det mange innovative distribusjonsalternativer levert av dette reléet.

LOLIGO-arbeidsprinsippet

Som sagt vil LCC-tokens bli lansert på nettstedet, som du kan investere i ICO. Token bygget ns ERC20 protokoll. Men utslippene vil bli begrenset, samtidig vil LCC-gruvedrift være tilgjengelig, og kodeberegningsalgoritmen vil bli stadig komplisert. Påminner Bitcoin, selv om grunnlaget for å ta Ethereum. Forresten, dette er forskjellig fra de fleste Blockchain-prosjekter som jeg kommer over. Vanligvis utstedes alle mynter, og kunstig deflasjon er skapt av brennende mynter.

Funksjoner:

 • En minimumsverdi er garantert som er proporsjonal med energiforbruket.
 • LOLIGO er et ekte digitalt medium som gull, sølv eller bitcoin.
 • <li
 • LOLIGO-kontrollen er bare relatert til ytelses- og feilstyring.
 • Stråling av LOLIGO reduseres med økende vanskeligheter, som tilpasser seg den globale hashtracken.
 • LOLIGO er den eneste Blockchain som pålegger et balansert forhold.
 • LOLIGO er ikke avhengig av noen organisasjon asjon eller organisasjon.
 • I motsetning til andre valutaer, loligo Blockchain viet utelukkende til lanseringen av ICO.
 • loligo tilbyr bare token solgt til ICO.
 • ICO hoved detaljer

  • LLG = 0,003 ETH
  • Soft Cap: 950 000$
  • Hard Cap: 12 000 000$
  • Pre-sale: 11.10 — 29.12
  • ICO: 01.01 — 31.01

  Siden avkastningen er en transaksjon, blir kostnadene knyttet til dette belastet investor.

  Loligo-prosjektets hovedoppgave er således å skape et sunt miljø i utviklingen av ICO-prosjekter, løse investorens hovedproblemer, beskytte dem mot feil og tap av midler. Bedrifter som starter ICO-prosjekter vil også få en stor fordel - de vil kunne unngå mange feil og uforutsette situasjoner. Til slutt er det verdt å merke seg. Loligo-prosjektet legger en revolusjonerende plattform på blokkeringen for å starte og utføre ICO for å gjøre ICO-prosessen mer effektiv og trygg for investorer. Plattformen vil ha åpen kildekode.

  Tilleggsinformasjon:

  Website: https://loligo.co

  Whitepaper: https://loligo.co/assets/doc/LOLIGO-EN-V0.68.pdf

  Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4847741.0

  Telegram: https://t.me/loligoico

  Twitter: https://twitter.com/Loligo_co

  Facebook: https://www.facebook.com/loligo.co

  My BTT profile: Nolan_John (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2127327)

  ETH: 0x5458E96d2eB4afF8Eaeb5268e9a3317Ffe6Faaae

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!