Gjennomgang av ICO BlackBox

in ico •  last year 

Perfeksjon er det som beveger verden over flere år. Mange avanserte teknologier brister raskt inn i den vanlige menneskelige virkeligheten. Å erstatte vanlige datamaskiner kom kunstig intelligens, som er grunnlaget for tilrettelegging og forbedring av menneskelig arbeidskraft. I den siste perioden av flere og flere situasjoner, når en bedrift avviker fra en virksomhet i en sekundær plan. Å erstatte menneskelig arbeid vil komme automatiserte løsninger som bare ikke har behov for service eller menneskelig hjelp. Bruken av roboter i bytte for mennesker er en fantastisk økonomisk beslutning av enhver organisasjon, fordi en elektronisk person ikke ber om en tidsplan for arbeid eller betaling, fungerer han bare og utfører de tildelte oppgavene.

Operativsystem Blackbox OS består av spesifikke tilpassbare moduler og innstillinger, som kan velges og monteres i design av selskapet. Blackbox-nettverket består i seg selv av tokens, deltagende kooperativer og Blackbox Foundation. Blackbox BBOS-token regnes for å være koblingselementet til hele dispergerte plattformen, og gjør det mulig for institusjoner å bruke den absolutte kraften til kunstig intelligens og teknikker fra det 21. århundre. Alt dette vil vesentlig forbedre partnerskapet mellom mennesker, så vel som mulig å senke både mental og fysisk stress, øke stressmotstanden. For overordnede, denne reduksjonen i unødvendige kostnader på grunn av samspillet mellom de involverte partene, og enorm sparsommelighet av økonomiske ressurser uansett geografisk plassering.

Blackbox Foundation, etablert i New York i midten av fjor, bygger et høyt profilert Blackbox Network og et plattform-lignende operativsystem for distribuert Blackbox OS-arbeid.

Hvordan BlackBox fungerer

BBOS er DApp for kollektive applikasjoner, som serverer lokale selskaper, plattformtoken-eiere som representerer Blackbox-nettverket. På samme måte vil denne plattformen, som vil eliminere gjenopptatte arbeidsprosesser, gjøre det mulig for arbeidstakere å kommunisere mer trygt med sine overordnede. BBOS er et glatt, raffinert kommersielt operativsystem for fremtidig arbeid, designet som en gateway for kommunikasjon med BlackBox-plattformen. Gjennom plattformen kan skaperselskapene bli mest effektive.

Grunnleggende detaljer om Token-salg

  • BBOS = 0.16$
  • Soft Cap: 8 000 000 BBOS
  • Hard Cap: 10 000 000$
  • Pre-sale: 26.06 — 27.09
  • ICO: 15.01 — 15.02

Utviklingsplan

Hovedkonklusjonen til prosjektet: Målet som prosjektet setter for seg, er svært globalt og påvirker hver person, siden arbeid er den viktigste delen av livet vårt. For modernisering av hele bevegelsen og innføring av løsrivelse i denne flyt vil trenge mye arbeid. Prosjektet har også et erfarent team av programmerere som arbeider i organisasjoner med et verdensomspennende merkevare - dette er en viktig prosess for velstand.

Tilleggsinformasjon:

Website: https://token.blackboxfoundation.org

Whitepaper: https://docsend.com/view/zn2axya

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4517962.0

Telegram: https://t.me/BlackboxToken

Twitter: https://twitter.com/blackbox_found

Facebook: https://www.facebook.com/blackboxfoundationofficial

My BTT profile: Nolan_John (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2127327)

ETH: 0x5458E96d2eB4afF8Eaeb5268e9a3317Ffe6Faaae

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!