Gjennomgå TeraWatt

in ico •  last year 

Ineffektive lyspærer skaper både unødvendige drivhusgassutslipp som bidrar til klimaendringer og unødvendig ublu elektrisitetsregninger for folk og regjeringer. Terawatt hjelper med å løse dette problemet ved å vedta LED-belysning. LED-løsninger har aldri vært mer tilgjengelig eller rimelig enn de er nå. Med flere rabattprogrammer og insentiver gjør flere byer overgangen til gatelys. Og hvorfor ikke? Som vi alle vet, er LEDene energieffektive og holdbare, noe som betyr store besparelser i energikostnader, samt reduserte vedlikeholdskostnader. Men hva med de andre fordelene? Slik som lavere kriminalitet, tryggere områder og overordnet forbedring? Dette er alle fordelene som LED-belysning kan tilby i forhold til oransje glød av høytrykksgatbelysning (HPS), som fremdeles lyser opp de fleste av våre gater og nabolag.

Terawatt vil skape en desentralisert selvstendig organisasjon (DAO), og vil også skape en sterkt deflatorisk Ethereumbasert valuta for globale betalinger. DAO vil bli finansiert og brukt av verktøy, L.E.D. Leverandører, bedrifter, eiere av tokens og energiforbrukere over hele verden. DAO vil fungere som et decentralisert globalt fond for kollektiv / forsikring, slik at Utilities (og bedrifter) alltid har tilgang til finansiering (som hele tiden tørker opp) for å subsidiere L.E.D. selge dem til energi forbrukere (eller å modernisere en virksomhet før L.E.D.s).

Prosjektet selv kan betraktes som unikt. Dens unikthet ligger i det faktum at det vil kunne øke salget av LED-lamper til produsenter. Terawatt er også en tjeneste hvor du kan kjøpe belysningsarmaturer og få tokens for det. Ifølge ideen om prosjektet, vil en person kjøpe LED-belysning for hjemmet hans og samtidig vil han også kunne få tokens. Slikt samarbeid i fremtiden vil positivt påvirke hver av partene. Det er denne tilnærmingen som gjør denne plattformen ganske populær.

Mange av mine lesere vil umiddelbart spørre spørsmålet: hvorfor så lider med å registrere og kjøpe lamper gjennom Terawatt-plattformen, hvis alt dette kan gjøres i en hvilken som helst lysbutikk? Et slikt spørsmål eksisterer, men det bør forstås at Terawatt i utgangspunktet skal utformes for store kjøpere, og etter det vil det kunne ta plass i markedet blant vanlige brukere. I tillegg samarbeider dette prosjektet allerede med mange produsenter som er villige til å tilby de beste prisene på markedet. I tillegg er LED-belysning vår fremtid, og stedet i dette markedssegmentet er fortsatt åpent for alle.

Prosjektutviklere søker å bruke blockchain-teknologi for å redusere det globale belysningsforbruket med femti prosent (omtrent to tusen Terawatts) med to tusen trettifemte, og formere lysutgangen med 50 prosent. En raskere distribusjon av LED-lamper vil spare amerikanske forbrukere og selskaper tjue milliarder dollar om året i strømkostnader over et tiår, og redusere CO2-utslippene i USA med rundt hundre millioner metriske tonn per år! Økende global innsats for å akselerere vedtaket av lysdioder kan i siste instans redusere globale energikostnader og karbonforurensning.

Token salg hoved detaljer

LED = 0.4$

Soft Cap:500 000$

Hard Cap: 13 500 000$

LED token er basert på Ethereum blockchain og er ERC20 standard. Prisen for PreICO for 1 LED vil være 0,30 USD, og prisen for ICO for 1 LED vil allerede være 0,40 USD. SoftCap prosjektet er 500 000 USD, HardCap prosjektet er 13 500 000 USD. Hovedfunksjonen til LED-tokens er deflasjon, som selskapet vil støtte ved å brenne tokens. Således vil prisen på tokens bare over tid øke!

Prosjektteam

Separat vil jeg si noen ord om teamet som utviklet TeraWATT-prosjektet og legger det i praksis. Deres motto er teamarbeid på et prosjekt for å oppnå suksess! Alle av dem er førsteklasses fagfolk innen kryptografi og blokkerteknologi.

Veibeskrivelse

Takket være en gjennomtenkt handlingsplan vil TeraWATT-prosjektet sikkert bli en av de viktigste og viktigste prosjekter hittil. Mye vil avhenge av rettidig implementering av modulene og følge veikartet. TeraWATT planlegger å gå fra ide til fullverdig, fungerende plattform på blockchain om 3 år!

Terawatt er en nyskapende plattform som vil bringe nye verktøy og teknologier til belysning og blockchain-systemer. Prosjektet har en virkelig unik ide og et erfarent team. Han ble også rost av mange eksperter og investorer som aktivt investerer sine midler i utviklingen.

Tilleggsinformasjon:

Website: https://terawattled.com

Whitepaper: https://terawattled.com/assets/Terawatt.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4180151.0

Telegram: https://t.me/TeraWattICO

Twitter: https://mobile.twitter.com/terawatt_led

Facebook: https://m.facebook.com/Terawatt/about

My BTT profile: Nolan_John (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2127327)

ETH: 0x5458E96d2eB4afF8Eaeb5268e9a3317Ffe6Faaae

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Congratulations @nolan-john! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You received more than 50 upvotes. Your next target is to reach 100 upvotes.

Click here to view your Board of Honor
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Do not miss the last post from @steemitboard:

Saint Nicholas challenge for good boys and girls

Support SteemitBoard's project! Vote for its witness and get one more award!