Лолиго - покрените сајт за ИЦО

in #ico2 years ago

Многи људи сада покушавају да креирају пројекте помоћу Блоцкцхаин-а. Али морате сакупити новац за имплементацију својих идеја. Да би то урадили, троше ИЦО, тј. фаза развоја на којој се предлаже улагање у идеју, набавка криптомонета - токена. Ово је врло слично инвестирању у ризичне инвестиције. Али главни проблем лежи у великим ризицима за инвеститоре који су повезани са преварама или са затварањем пројекта због недовољног финансирања. У другом случају, не само инвеститори већ и креатори идеје остају у црвеном.

Увођење ЛЛЦ уговора ограничене вредности, Лолиго ће омогућити инвеститорима да гласају за резултате ИЦО Лаунцхер. У екстремним случајевима, када резултати гласања постану негативни, ИЦО пројекат ће бити прекинут, а средства ће бити враћена инвеститорима. Ово даје контролу инвеститорима. Овај механизам ће приморати ИЦО лансере да држе корак са својим обавезама, како је наведено у плану пута, чинећи инвестиције ИЦО сигурнијим него икада.

Лолиго је револуционарна платформа која лансира ИЦО кроз иновативне ЛЦЦ паметне уговоре и под контролом инвеститора. Лолиго вам омогућава да користите и колективне и централизоване приступе, доносећи велике предности. У пракси, ово је криптоцурренци заснован на сопственом јавном блокаху отвореног кода, којим руководи компанија која служи као законски заступник. Овај приступ омогућава решавање сигурносног проблема, све ИЦО које ће се покренути на платформи, задовољавају утврђене стандарде и имају отворене изворе паметних уговора. Процес лансирања свих ИЦО-а наставиће се према строго дефинисаним фазама и правилима. а технологија блокирања ће гарантовати њихову несигурност и имплементацију.

Почетни алгоритам за Лолиго токенсале је једноставан:

  • Развојни тим подноси захтјев за покретање ИЦО-а.
  • Специјалисти Лолиго-а провјеравају пројекат у складу са низом критеријума и закључују да је поуздан.
  • Ако је све нормално, створен је паметан уговор за издавање токена, покретање токенаила и фер дистрибуција прикупљених средстава.
  • Пројекат ће бити проверени од стране интерних стручњака. Начело формирања стручног удружења и критеријума за процену стартупа још није објављено.

Које могућности ИЦО и инвеститори дају ауторима:

  • ИЦО развојни блок. Омогућава вам да креирате, уређујете и објавите свој развој на Блоцкцхаин-у. ЛОЛИГО Блоцкцхаин (хттпс://лолиго.цо) је специјално прилагођен ИЦО пројектима на Блоцкцхаин-у.
  • Онлине сервис за управљање ИЦО кампањама помоћу интуитивног графичког чаробњака, нуди класичне функције дасхбоард-а и много више. Такође је могуће оглашавати и унутар странице и са стране.
  • Тржиште које садржи листу ИЦО-а и омогућава директну куповину токена. Представља поуздану ИЦО. Једноставни инвеститори ће моћи да инвестирају у овај или онај пројекат, а програмерима ће се обезбедити сталан ток финансирања.
  • Сваки ИЦО ће ручно проверити стручњаци сајта, али користећи стандарде који се развијају за то.
  • Екцхангер. Овде мењате биткоине, етер и тако даље за домаћу валуту и ​​компанијске токене. Ова опција је доступна преко личног Смарт Валлет-а.
  • Новчаник из којег можете купити токене које ИЦО презентира на локацији, а такође вам омогућава спремање ЛЦЦ токена. Постоји и функција гласања за или против пројекта.

Токен Сале главни детаљи

LLG = 0,003 ETH

Soft Cap: 950 000$

Hard Cap: 12 000 000$

Pre-sale: 11.10 — 29.12

ICO: 01.01 — 31.01

Пошто је повраћај трансакција, сродни трошкови се наплаћују инвеститору.

План развоја пројекта

Иначе, ово је један од првих таквих пројеката, који је дизајниран за рад са ИЦО другим пројектима, али истовремено води сопствену ИЦО. Сада екипа ЛОЛИГО (хттпс://лолиго.цо) има пре-продају са попустом од 30%. На рачун инвестирања или не, сви се одлучују за себе. Према самој идеји ИЦО-а за ИЦО, могу рећи да ако програмери заврше пројекат, то ће бити стварно погодна услуга за инвеститоре и програмера. Сада можете промовирати своју идеју само сама или проводити Боунти компаније. Још ће бити рекламних услуга. И за инвеститоре уопште, улагање у ИЦО претвара у лутрију.

Додатне информације:

Website: https://loligo.co

Whitepaper: https://loligo.co/assets/doc/LOLIGO-EN-V0.68.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4847741.0

Telegram: https://t.me/loligoico

Twitter: https://twitter.com/Loligo_co

Facebook: https://www.facebook.com/loligo.co

Krotov_9: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2081084

ETH: 0xB6a26E366CD7976BF30c45D178c7162bF7F4328a

Coin Marketplace

STEEM 0.16
TRX 0.03
JST 0.026
BTC 12247.86
ETH 381.87
USDT 1.00
SBD 1.00