Soraix - børsplatform

in #ico3 years ago

I øjeblikket står forskellige industrier over for et skift fra traditionelle systemer, hvor de fleste bruger papir i hver proces, og forvandles til et papirløst system, som i dette tilfælde er afhængig af teknologi ved hjælp af blockchain-teknologi. Det antages, at denne teknologi vil blive den fremtidige base for forskellige industrier, hvoraf den ene er finansiel. Soraix er et af de projekter, der letter overgangen fra traditionelle til moderne systemer ved at konvertere aktiver fra den virkelige verden til digitale aktiver.

Blockchain kan være en sikrere, mere effektiv og billig løsning til registrering af aktier og aktier i et selskab finansieret af crowdfunding, denne teknologi forenkler også transaktioner og overførsel af aktier med crowdfunding og letter derfor deres cirkulation. Blockchain-teknologi tillader også gensidige transaktioner mellem investorer og iværksættere og løser problemet med overholdelse af lovgivningsmæssige krav og beskyttelse af fondsadministration. Blockchain-teknologi kan også bruges til at udvikle et afstemningssystem for crowdfunders, der giver dem mulighed for at deltage i virksomhedsledelse. Takket være brugen af ​​blockchain-teknologi vil Soraix give startups mulighed for at skaffe penge og kapital på platforme.

Som jeg sagde tidligere, er Soraix en global cryptocurrency-udvekslingsplatform, der lover at revolutionere hele verden ved hjælp af blockchain-teknologi. Før lanceringen af ​​Soraix-projektet så vi forskellige handelsplatforme, men ingen af ​​disse platforme har faktisk Soraix-funktioner, hvilket gør dette projekt unikt.

Arbejdsprincip

Det oprindelige token, der skal bruges på denne platform, er SRX-tokenet, hvor dette token fungerer som det vigtigste transaktionsbetalingsværktøj for hver transaktionsproces på deres platform. SRX Token vil være baseret på blockchain-teknologi til at opfylde kriterierne som det vigtigste transaktionsværktøj på denne platform og bruge det til forskellige tjenester på denne platform. Dette token er designet til at overvinde forskellige problemer i denne sektor ved hjælp af et digitalt token-system. Værdien af ​​SRX-tokenet knyttes 1: 1 til de forskellige segmenter af tokenhandlen, der er tilgængelige på deres platform. For mere information om dette token, kan du besøge deres officielle websted her: https://Soraix.com

Nogle fordele og funktioner ved Soraix-projektet:

  • Fordele og meget mere. Soraix platform vil tilbyde rentable transaktioner ved hjælp af lånte midler. Marginalhandel er også til stede. Derudover vil swaps blive tilbudt til avancerede brugere. Nå og senere vil virksomheden tilbyde securitisation af aktiver i blockchain.
  • Token-tilbudstjeneste. En af Soraixs unikke funktioner er muligheden for at tilbyde forskellige interesserede virksomheder at skaffe penge via deres platform ved at udstede deres egne tokens og derefter sælge dem på platformen. Alle brugere af Soraix-platforme kan på deres anmodning købe eller bytte disse tokens til Soraix-tokens og andre kryptokurser.

Vigtige ICO-detaljer

SRX = 0,00025 ETH

Soft Cap: 4 500 000$

Hard Cap: 24 000 000$

ICO: 26.08 - 24.11

Der er forresten en attraktiv bonus for tidlige investorer. Ved at købe SRX-tokenet i løbet af de første to uger er der en bonus plus 10% af købsbeløbet. Ved at købe symboler inden for 3 og 4 uger vil bonusen være 5%.

Produkthold

Du kan studere projektbegrebet mere detaljeret og finde svar på alle dine spørgsmål, du kan om officielle ressourcer, som som altid venter på dig i slutningen af artiklen. Held og lykke!

Yderligere oplysninger:

Website: https://www.soraix.com

Whitepaper: https://soraix.com/static/whitepaper.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5173505.0

Telegram: https://t.me/soraix_support

Twitter: https://twitter.com/soraix3

Facebook: https://facebook.com/soraixteam

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

Sort:  

Don't miss out! Be a part of the project by joining the ICO or bounty program. Visit the website for more information.

ICO which will blow up the market according to experts and I also agree with them. So get your money and join a reliable project, do not lose time!

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.023
BTC 16931.46
ETH 1273.85
USDT 1.00
SBD 2.09