FredEnergy - grøn energi!

in #ico3 years ago

I dag vil jeg tale om en helt ny virksomhed, en anden fase med et enormt potentiale, noget ekstraordinært vigtigt at ændre eller foretage ændringer i blockchain.

Blockchain vinder styrke i vores tid, og på trods af for alle fordelene ved blockchain er der ulemper. Det eksisterende blockchain-system ledsages af enorme beregningsomkostninger og et lavt antal konklusioner. Organisationsmodeller kan ikke klare de milliarder af interaktioner, som IoT-gadgeten udfører hver dag, problemer med en lav grad af udveksling med hinanden og dyre rejseomkostninger. Den nuværende blockchain har lidt af hvert af disse problemer og kræver betydelige ændringer. Derfor havde FRED til hensigt med succes at eliminere hver af disse svagheder; dens svar tilbyder en usædvanligt tilpasningsbar funktion til sortering af de data, der er modtaget i sit system.

Det projekt, jeg vil tale om i dag, kaldes FRED ENERGY. Hovedmålet med dette projekt er at skubbe det moderne samfund mod massetilførsel af elektriske køretøjer samt fuldt ud indgå i en ny æra med dem, hvor brugen af ​​elektricitet er den vigtigste energikilde for hele rummet omkring os. Når vi tænker på de vigtigste mål for dette projekt, kan vi med sikkerhed sige, at alle hans tanker er etiske og også sigter mod at beskytte miljøet og derved skabe en ny, renere ”grøn” fremtid for alle fremtidige generationer. Hvad jeg betragter som meget vigtigt i betragtning af den beklagelige situation i mange lande i vores fælles verden.

Der er store investeringer i elektriske køretøjer, hvis fabrikanter stræber efter hurtigere introduktion af miljøvenlige køretøjer. Denne vækst kræver investering i infrastruktur og tilgængeligheden af ​​ladestationer. Store olieselskaber erhverver og diversificerer allerede størstedelen af ​​de eksisterende ladepunktoperatører og udvider endda deres infrastruktur for at imødekomme den enorme efterspørgsel, der snart vil blive oplevet.

Store parykker var hovedsageligt inden for hurtigopladningssektoren, men monopoliseringen af ​​ethvert nationalt opladningsnetværk - Dette er et problem, der bør værdsættes. Små uafhængige virksomheder er nødt til at bryde ind på markedet for elbilopladning for at tilbyde konkurrence og søge innovative forretningsmodeller for at imødekomme behovene hos forbrugere, der konstant udvikler sig. Flere oplysninger på https://token-sale.fredenergy.org

Sådan fungerer FredEnergy

FRED-symboler vil blive brugt gennem Fred-projektplatforme, som oprindeligt vil bestå af et marked og ladestationer for elbiler. Tokens bruges til at købe varer og tjenester som en del af platformteamets planer for at give mulighed for at betale for brugen af ​​deres ladestation til elektriske køretøjer med FRED-energitoketter sammen med konventionelle metoder. For at muliggøre en forenklet udvekslingsmetode overvejer teamet at indføre FRED-lån (FEC), som vil have en bestemt værdi i forhold til tjenester og produkter til gengæld for FRED-tokens.

Fred energi's hovedmål er at blive en uafhængig SRO, der vil udføre forskning og identificere nye forbrugerorienterede nichemarkeder. Dette særlige marked for elektrisk køretøjsopladning vokser hurtigt, og det har et stort potentiale, hvis du vælger den rigtige forretningsmodel. Fred Energy planlægger at implementere sine projekter inden for tolv måneder efter afslutningen af token-salget.

Nøgle IEO detaljer

FRED = 0,03$

Soft Cap: 2 400 000$

Hard Cap: 12 000 000$

Du kan studere dette projekt ved hjælp af den tekniske dokumentation, der er foreslået i ressourcerne anført nedenfor. Hvilke links har jeg specielt forberedt til dig.

Yderligere oplysninger:

Website: https://token-sale.fredenergy.org

Whitepaper: http://token-sale.fredenergy.org/FREDEnergy-Whitepaper-v1.1.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5160351.0

Telegram: https://t.me/FREDEnergycommunity

Twitter: https://twitter.com/energy_fred

Facebook: https://www.facebook.com/TheFredProjectOfficial

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

Sort:  

This project has a huge scale and great opportunities.

I really liked the video series about the project team.

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.022
BTC 17040.34
ETH 1260.53
USDT 1.00
SBD 2.17