Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Kuinka tienata monta rahaa?

·

On monta tapaa tienata monta rahaa. Mutta helpoin tapa on myydä aikaa eli mennä töihin. Kun olet saanut sinun palkan tilille käyt nostamassa sen ottomaatista ja menet veikkauksen pelisaliin ja rikot sen 2 euron kalikoiksi. Nyt sinulla on monta rahaa. "Monta" on toki suhteellinen ja subjektiivinen käsite, joten sinä itse määrittelet milloin sinulla on "monta" rahaa.

Ha, voi kun näitä postauksia voisi äänestää eri tavoin. Tällaista äänestäisin lyhyillä silmäripsilläni eteenpäin lattiaa pisin raahautuen, vatsaani pidellen koska tämä postaus aiheutti kvanttitason nytkähdyksen aivoissani, pyrskähtäen lyhyenä nauruna vahingossa ulos suustani. Nauruääni siis.

Okei. Mikä on laivan ja veneen ero pituuden suhteen? Missä kohtaa vene ei enää ole vene vaan laiva? En halua vastausta: se riippuu niin monesta muustakin jutusta kuin vain pituudesta. Haluan tarkan metrimäärän.

Tein tästä postauksenkin, valokuvineen päivineen, mutta kukaan ei ole vielä vaivautunut vastaamaan siihen. Ja koska sanoit että vastaat, niin mähän kysyn.

·

Tarkka metri määrä saadaan tietenkin kun otetaan laivan pituus josta vähennetään veneen pituus eli näin:

Tämä

Miinus tämä

On yhtä suuri kuin tämä

Eli pyöristettynä noin kuusisataa kuusikymmentä kuusi metriä on vastaus.

Toivottavasti tämä auttoi!

·
·

Gee whiz. Kiitti!
Tosin, tässä saattaa olla mukana nyt myös vähän kojoottia.

Musta tuntuu että noi matemaattiset tai numeeriset tai mitkä vaan laskelmat ei nyt menneet ihan kohilleen. Mutta mistä mä mitään tiiän. Mä otan siis tän vastauksen ja pidän sitä absoluuttisena totuutena. 666 metriä.

·
·
·

Mukava kuulla, että pidit lintuni vastauksesta! Kyllä minä luottasin tähän täysin!