روش های درمانی تونسیلیت و بزرگی آدنوئید

in #health6 years ago

برای درمان تونسیلیت یا همان التهاب و تورم لوزه‌ها و آدنوئید یا همان لوزه سوم، معمولاً چندین روش درمانی مختلف توسط پزشکان مدنظر قرار می‌گیرد.

این‌که چه زمانی باید برای درمان تورم لوزه و علائم آدنوئید به پزشک مراجعه شود نکته مهمی است. معمولاً این نظریه مطرح است که در صورتی که علائم و نشانه های تورم لوزه و آدنوئید ظرف مدت یک هفته بهبود خود به خود نداشته باشد، باید فرد به پزشک مراجعه کند.

Treatment
Image credit: waitlist.me

پزشک پس از انجام معاینه در صورت صلاحدید از چندین روش مختلف برای درمان التهاب و تورم لوزه استفاده می‌کند.

بعضی پزشکان پس از معاینه درمان انتظاری را در پیش می‌گیرند آنها ممکن است با توجه به علائم بیماری درمان را برای مدت زمان مشخصی به تعویق بیندازند. هدف از انجام این کار این است که مطمئن شوند آیا نیاز واقعی به درمان دارویی یا جراحی وجود دارد یا نه؟ این تصمیم بر اساس این تجربه است که بیشتر بیماری‌های لوزه و آدنوئید خود به خود پس از گذشت مدتی بهبود پیدا می‌کنند.

روش درمانی بعدی که معمولا مورد استفاده قرار می گیرد، استفاده از درمان با آنتی بیوتیک‌ها می‌باشد. بعضی اوقات پزشکان بر اساس معاینه به این نتیجه می‌رسند که بدون تجویز آنتی بیوتیک مناسب التهاب لوزه فروکش نخواهد کرد، بنابراین پزشک از درمان آنتی بیوتیکی برای بهبود علائم لوزه ها و آدنوئید استفاده می‌کند.

راه سوم استفاده از عمل جراحی برای خارج کردن لوزه ها یا آدنوئید می‌باشد. در گذشته استفاده از عمل جراحی برای درمان تونسیلیت و لوزه سوم به صورت شایع انجام می‌شده است، به خصوص در سنین کودکی که انجام این عمل از عمل‌های شایع برای اطفال محسوب می‌شده است، ولی اخیراً بر اساس مطالعات انجام شده حتی در مواردی که در بعضی از کودکان نیاز به برداشتن لوزه و آدنوئید نیز می‌باشد، پزشکان خیلی با احتیاط انجام این عمل را توصیه می‌کنند و معمولاً قبل از آن بررسی‌های کافی و راه‌های درمانی دیگر که ممکن است بدون مداخله جراحی کمک کننده باشد، را امتحان می‌کنند. در صورتی‌که بزرگی لوزه‌ها و آدنوئید باعث ایجاد اختلال در تنفس فرد شود، معمولاً عمل جراحی توصیه می‌شود. بعضی اوقات بزرگی آدنوئید ممکن است آنقدر زیاد باشد که مشخصاً باعث تغییر صدا در فرد شود و گاهی اوقات ممکن است این بزرگی باعث ایجاد اختلال در رشد طبیعی صورت فرد شود در این صورت تنها راه باقی‌مانده استفاده از عمل جراحی برای خارج کردن آدنوئید می‌باشد.

افرادی که چندین بار در طول سال دچار گلودردهای شدید می‌شوند و یا افرادی که دچار لنفادنوپاتی تحت فکی هستند، که با وجود درمان آنتی‌بیوتیکی مناسب، حداقل به مدت ۶ ماه همچنان متورم و حساس باقی مانده باشد، استفاده از درمان جراحی کمک کننده است.

Sort:  

I am very happy to get your information. To me it is very important. Your presentation must be important and creative.

Posted using Partiko Android

I am very happy to get your information. To me it is very important. Your presentation must be important and creative.

Posted using Partiko Android

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.16
JST 0.029
BTC 76335.49
ETH 3087.08
USDT 1.00
SBD 2.61