HAYU NORGE (NO). Pris: Få en gratis prøveperiode.

in #hayu5 years ago (edited)

hayu Norge: Få en gratis prøveperiode her. Det er ingen bedre pris.

I denne artikkelen kan du enkelt og greit få oversikt over hvilke programmer du kan se med et hayu-abonnement. Du kan lære mer om prisen og fordelene ved et hayu-abonnement.

Hva er hayu NO?

hayu no er en av de mange strømmetjenestene som har blitt populære over hele verden - spesielt i Norden. Etter å ha hatt stor suksess i Norge, kom tjenesten til Danmark, Sverige og Finland i år.

hayu Norge.jpeg

PRØV hayu NO GRATIS

I motsetning til mange av de andre populære streamingtjenestene, som Netflix, Viaplay og TV2 Play, som alle tilbyr et bredt utvalg av filmer, serier, dokumentarer og til en viss grad - sport, er hayu Norge en tjeneste som kjører med et litt annet konsept.

PRØV hayu NORGE GRATIS

Ingen filmer, ingen nyheter, ingen dokumentarer, ingen "tradisjonelle" serier. På den annen side er hayu PROPPET med alt det beste, amerikansk reality-tv. Hayu er en ganske ny tjeneste, og den første i sitt slag som har bestemt seg for å fokusere på bare en eneste plage. Men det betyr ikke at hayu ikke har timer med underholdning å tilby.

Hvis du elsker reality-TV og alt det innebærer - kjendiser, drama, intriger og mye godt latter, er hayu bare en tjeneste for deg. Hayu er en god og billig løsning for deg som elsker virkeligheten.

Hva får du med et hayu-abonnement? Er det en god pris?

Hayu Norge er spesielt populær på grunn av amerikanske reality-serier som Keeping Up with the Kardashians, Real Housewives of Beverlyhills og alle spin-off-seriene som er laget i mellom. Det fine med hayu er at alle sesongene er tilgjengelige på nettstedet, OG at du kan se den siste delen på samme dag som den blir publisert i USA.

Du får ubegrenset tilgang til hundrevis av realityshow som du kan velge å streame live eller laste ned til enheten din og se på mens du er på farten. I tillegg til å finne alle sesongene for favorittprogrammene dine, kan du også finne små usynlige klipp fra de forskjellige programmene, lese artikler og historier om alt som skjer når kameraene er slått av!

Så å abonnere på hayu er en sikker måte å holde deg oppdatert med livene til favorittkjendisene dine og holde fingeren på de villeste skandaler i Hollywood.

Hvor mye koster et hayu-abonnement? hayu pris.

En annen fordel med hayu-prisen er åpenheten. Du vet nøyaktig hva du betaler for, og det er nøyaktig hva du får. Siden, hayu er en streamingtjeneste som omhandler en bestemt sjanger, virkelighet, er det ikke så mye "pengespill" på et hayu-abonnement. Du får det du betaler for. For 66 kroner per måned kan du se så mye reality-TV du vil.

Hvis du har en aktiv konto med iTunes eller Google Play, trenger du ikke å opprette en bruker på hayu. Når du laster ned hayu-appen gjennom iTunes-butikken eller Google Play-butikken, registrerer du ganske enkelt en av de to kontoene, og den månedlige betalingen din blir trukket fra den valgte kontoen. Enkelt og greit.

I tillegg kjører hayu en gratis prøveperiode, hvor du kan registrere deg gratis og teste ut tjenestens enorme tilbud og reality-TV og bestemme om det er noe for deg. Det er superenkelt og enkelt. Bare registrer deg på hayus nettsted med din personlige informasjon og betalingsinformasjon.

Når den gratis prøveperioden er utløpt, bestemmer du om du vil fortsette eller melde deg ut. Ingen liming, ingen tvang. Hvis du velger å fortsette med ditt hayu-abonnement, koster det 66 kroner månedlig. Det er hayu prisen.

Hvilke programmer kan du se på hayu Norge?

Blant nordmenn er noen av de mest populære seriene om hayu Keeping Up with the Kardashians, Real Housewives of Beverly Hills, Life of Kylie, Under Deck and Top Chef. Men det er mer enn 100 serier på tjenesten, så selv om disse seriene ikke er blant favorittene dine, er det mange andre alternativer.

Som nevnt før får du ubegrenset tilgang til gamle årstider, men viktigst av alt: du kan følge med på favorittprogrammene dine når nye episoder kommer på ukentlig basis. De blir publisert på hayu-nettstedet samme dag som de blir publisert i USA.

Hayu er ideell for deg som vil ha virkelighet, og er sikker på å ha noe for enhver smak.

hayu pris

Sort:  

Flott innlegg! Hayu er definitivt en bra streamingplattform, selv om det ikke er så populært i Norge (enda?). Sjekk også gjerne ut følgende innlegg dersom du er interresert i en norske guide for hvordan kjøpe ethereum i Norge.

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.14
JST 0.029
BTC 58169.95
ETH 3145.36
USDT 1.00
SBD 2.38