HAYU NEDERLAND (NL). Prijs: ontvang een gratis proefperiode.

in #hayu4 years ago (edited)

hayu Nederland: ontvang hier een gratis proefperiode. Er is geen betere prijs.

In dit artikel kunt u eenvoudig en gemakkelijk een overzicht krijgen van welke programma's u kunt zien met een hayu-abonnement. U kunt meer leren over de prijs en de voordelen van een Hayu-abonnement.

Wat is hayu NL?

hayu nl is een van de vele streamingdiensten die wereldwijd populair zijn geworden - vooral in de Scandinavische landen. Na groot succes in Noorwegen, kwam de dienst dit jaar naar Denemarken, Zweden en Finland.

hayu Nederland.jpeg

PROBEER hayu NL GRATIS

In tegenstelling tot veel van de andere populaire streamingdiensten, zoals Netflix, Viaplay en TV2 Play, bieden ze allemaal een brede selectie films, series, documentaires en tot op zekere hoogte - sport, is hayu Nederland een service die met een iets ander concept werkt.

PROBEER hayu NEDERLAND GRATIS

Geen films, geen nieuws, geen documentaires, geen "traditionele" series, aan de andere kant is hayu PROPPET met de beste Amerikaanse reality-televisie. Hayu nl is een vrij nieuwe service, en de eerste in zijn soort die besloten heeft zich te concentreren op slechts één overlast. Maar dat betekent niet dat hayu geen uren entertainment te bieden heeft.

Als je van reality-tv houdt en alles wat dat met zich meebrengt - beroemdheden, drama, intriges en veel gelach, is hayu gewoon een plezier voor je. Hayu is een goede en goedkope oplossing voor mensen die van de realiteit houden.

Wat krijg je met een Hayu-abonnement? Is het een goede prijs?

Hayu Nederland is vooral populair vanwege Amerikaanse realityseries zoals Keeping Up with the Kardashians, The Real Housewives of Beverly Hills en alle spin-offs die daar tussenin zijn gemaakt. Het goede van Hayu nl is dat alle seizoenen beschikbaar zijn op de site EN dat u het laatste gedeelte kunt zien op dezelfde dag dat het in de VS wordt gepubliceerd.

Je krijgt onbeperkte toegang tot honderden realityshows die je kunt kiezen om live te streamen of naar je apparaat te downloaden en onderweg te bekijken. Naast het vinden van alle seizoenen van je favoriete shows, kun je ook kleine ongeziene clips van de verschillende shows vinden, artikelen en verhalen lezen over alles wat er gebeurt als de camera's zijn uitgeschakeld! Abonneren op hayu is dus een zekere manier om op de hoogte te blijven van het leven van je favoriete beroemdheden en je vinger op de wildste schandalen in Hollywood te houden.

Hoeveel kost een hayu-abonnement? hayu prijs.

Een ander voordeel van de hayu prijs is de transparantie. U weet precies waarvoor u betaalt en dat is precies wat u krijgt. Omdat Hayu een streamingdienst is die zich bezighoudt met één bepaald genre, de realiteit, is er niet zo veel "gokken" op een Hayu-abonnement. Je krijgt waar je voor betaalt. Voor 6.5 Eur per maand kun je zoveel reality-tv kijken als je wilt.

Als u een actief account bij iTunes of Google Play hebt, hoeft u geen gebruiker op hayu te maken. Wanneer u de hayu-app downloadt via de iTunes Store of Google Play Store, registreert u zich gewoon met een van de twee accounts en uw maandelijkse betaling wordt in mindering gebracht op het geselecteerde account. Makkelijk en gemakkelijk.

Bovendien voert Hayu een gratis proefperiode, waar u zich gratis kunt aanmelden en het enorme aanbod van de dienst en reality-tv kunt testen en kunt beslissen of het voor u is. Het is supereenvoudig en eenvoudig. Registreer u eenvoudig op de website van hayu met uw persoonlijke gegevens en betalingsinformatie.

Nadat de gratis proefperiode is verlopen, beslist u of u wilt doorgaan of zich wilt afmelden. Geen binding, geen dwang. Als u ervoor kiest om door te gaan met uw hayu-abonnement, kost dit maandelijks 6.5 Eur. Dat is de hayu prijs.

Welke programma's kun je bekijken op hayu Nederland?

Onder de Nederlandse mensen bevinden zich enkele van de meest populaire series over Hayu Keeping Up with the Kardashians, Real Housewives of Beverly Hills, Life of Kylie, Under Deck en Top Chef. Maar er zijn meer dan 100 series op de dienst, dus zelfs als deze series niet tot je favorieten behoren, zijn er tal van andere opties.

Zoals eerder vermeld, krijg je onbeperkte toegang tot oude seizoenen, maar het belangrijkste is dat je je favoriete shows bij kunt houden wanneer er wekelijks nieuwe afleveringen komen. Ze worden op de hayu-website gepubliceerd op dezelfde dag dat ze in de VS worden gepubliceerd.

Hayu is ideaal voor diegenen die de realiteit willen, en zeker iets voor iedereen hebben.

hayu prijs

Coin Marketplace

STEEM 0.17
TRX 0.08
JST 0.022
BTC 26275.38
ETH 1587.57
USDT 1.00
SBD 2.25