Sort:  

Jatkona tälle: Aamulehdessä oli artikkeli siitä, että Nordea kieltää työntekijöitään käymästä kauppaa kryptovaluutoilla. Ruotsalaisen uutistoimisto TT:n mukaan kiellon taustalla oli pankin huoli siitä, että työntekijät joutuisivat epäeettisiin tai jopa rikollisiin (kuten artikkelissa mainittiin) tilanteisiin. Kielto asuu voimaan maaliskuun alusta.

Että tällaista. :)

Olisi kyllä hienoa kitkeä kaikki rikollisuus kryptovaluuttoihin liittyen. En tosin usko, että se on mahdollista niinkuin ei ole mahdollista normaalinkaan valuutan kanssa. Valitettavasti..

Silti mielestäni on hiukan väärin, että joku yhtiö kieltää työntekijöiltään kryptovaluuttoihin sijoittamisen ja muun toiminnan. Eikö se ole hieman yksilönvapautta rajoittavaa? Eihän yhtiö voi kieltää työntekijöiltään esim laulamista ja sillä tienaamista?

Mitäs mieltä olette?

No toki sitä kauppaa voidaan hillitä/valvoa ja näin ollen vaikuttaa crypton rikollisuuteen mutta missään nimessä kauhean hyvänä asiana crypton kannalta en tuota näe. Itse näen valtioiden väliintuloa yhtenä suurimmista riskeistä cryptovaluuttojen onnistumisessa.