Ferratum Erhverv Business Lån: Rente og Anmeldelse

in #ferratum2 years ago

Ferratum Erhverv og Business giver små og mellemstore virksomheder hurtige og lette kapital lån på op til 750.000 kr. Besøg Ferratum Business HER.

SE DEN BEDSTE FERRATUM LÅNE RENTE HER >

ferratum erhverv.png

Ferratum Business 6-18 måneders lån er designet til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at finansiere ekspansion, markedsføring, ansættelse af nyt talent, indkøbs- eller leasingudstyr og opkøb af lager - alt uden sikkerhedsstillelse. Betal kun for det, du bruger uden skjulte omkostninger eller forudbetaling.

Takket være den proprietære kreditvurderingsalgoritmer flytter Ferratum Business i hastigheden af forretningen. Vi forstår, at konventionel bankfinansiering ofte er kompliceret og for langsom for at imødekomme dine behov. Derfor oprettede de Ferratum Business for at give virksomhederne den arbejdskapital, du har brug for, når du har brug for det. Ferratum Erhverv lån ansøgning proces tager kun få minutter at fuldføre, og penge udbetales samme dag.

Ferratum Business driver i øjeblikket i Finland, Sverige, Danmark, Litauen, Holland og Storbritannien med ambitiøse planer om at udvide vores forretning i hele Europa.

SE RENTEN PÅ FERRATUM BUSINESS LÅN HER >


Videon er kun om privatlån. Så vilkårne er noget helt andet til erhverv lån.

Ferratum Erhverv lån på Trustpilot

Der er flere hjemmesider, der samler og sorterer anmeldelser af danske virksomheder. Trustpilot er uden tvivl den mest populære og velkendte.

Ferratum kunder kan bruge Trustpilot til at skrive anmeldelser af deres erfaringer, fra ansøgningen helt til den endelige tilbagebetaling.

Anmeldelser udgivet på Trustpilot er ægte. De er blevet sendt direkte uden forstyrrelser fra långiveren.

Ferratum har en Trustpilot-score, der er placeret i kategorien 'Fremragende'. I januar 2017 var scoren for denne långiver 9,2 ud af 10. Til sammenligning har forhandleren Argos en score på kun 2,6 og Debenhams en score på 1,6.

Mere end 90% af alle anmeldelser har en 4 * eller 5 * rangering. Mindre end 5% har en 1 * rangering. Før du låner penge, er det bedst at se på et udvalg af positive og negative anmeldelser.

Ferratum kundeservice rådgivere bestræber sig på at reagere på anmeldelser og løse eventuelle problemer, som kunderne står over for.

"Enkel ansøgning"

Mange positive anmeldelser nævner, at det er let at ansøge om et lån og ikke tager for meget tid.

Ferratum siger, at din ansøgning om et af deres afdragslån kan tage så lidt som 2 minutter.

Lånbetalinger foretages ved hjælp af hurtigere betalingsordningen. Mellem 9 og 17 på en hverdag kan pengene være med dig næsten øjeblikkeligt. I weekenden eller om aftenen kan dit lån tage lidt længere tid for at nå din konto.

"Ingen problemer med simpel ansøgning. Øjeblikkelig beslutning. Monies med det samme. Udgivet samlet beløb, der skal tilbagebetales og dato ved godkendelse. Vil anbefale til nogen. Bedste instant lån firma jeg personligt har brugt. "

"Afvist min anden ansøgning"

Kunder, der har haft et tidligere Ferratumlån, kan fremstille fremtidige applikationer med sms. Eller de kan søge direkte via Ferratum lånets hjemmeside.

Nogle gange låner kunderne penge og tilbagebetaler deres lån til tiden, men finder ud af, at en fremtidig ansøgning ikke lykkes. Dette kan være foruroligende, og mange af de negative Ferratum lån vurderinger beskriver denne nøjagtige situation.

Ferratums svar på disse negative anmeldelser viser begrundelsen bag denne beslutning.

Långiveren siger, at "Ferratum foretager et nyt sæt kreditkontroller for hver ny låneansøgning. En række faktorer kan have indflydelse på din kreditfil ".

En ansvarlig långiver skal sørge for, at du har råd til lånet på tidspunktet for godkendelsen. De kan ikke stole på din tidligere tilbagebetalingshistorie, som en garanti for, at din økonomiske situation altid vil være den samme.

"Anvendes til et lån og blev accepteret og penge blev udbetalt. Processen var virkelig hurtig og ligetil. Efter at have tilbagekøbt lånet fuldt ud og til tiden, ansøgte jeg om et andet lån. På trods af at der ikke blev foretaget ændringer i min kreditfil siden mit første lån blev godkendt, og på trods af at det første lån blev betalt fuldt ud og til tiden valgte Ferratum at afvise min anden ansøgning. "

"Enkel tilbagebetaling via tekst"

Ferratum benytter tekstbeskeder til mange daglige aktiviteter.

Eksisterende kunder kan søge om deres lån pr. Tekst, i stedet for at gå gennem online ansøgningsskemaet. Alle kunder kan også bede Ferratum om at tage deres lån tilbagebetalinger tidligt ved at sende en SMS.

Derudover vil Ferratums kundeserviceteam acceptere forespørgsler efter tekst. Dette kan passe til folk, der ikke får chancen for at diskutere deres lån på telefonen.

Kunderne er meget glade for at have mulighed for at styre deres lån ved sms. Dette erstatter ikke enhver tjeneste, der leveres via telefonen eller online, men er en ekstraudstyr, som mange foretrækker.

"Jeg har haft kortfristede lån med Ferratum, og det er en hurtig nem proces at ansøge efter det oprindelige lån. Det er nemt at tilbagebetale via tekst. Processen med at anmode om et lån og tilbagebetaling gør jeg via tekst, og det gør livet enklere. "

Ferratum anmeldelser: resumé

Kunder er generelt meget tilfredse med deres Ferratum lån erfaring.

Lånevalueringer giver långiveren en Trustpilot-score på 9,2 ud af 10, som passer godt ind i kategorien "Excellent".

De fleste negative anmeldelser nævner, at efterfølgende lån ikke blev godkendt, trods de oprindelige lån tilbagebetalt til tiden og fuldt ud. Dette indikerer, at Ferratum arbejder som ansvarlig långiver, og kører en ny overkommelig vurdering for hver ny låneansøgning.

Særligt positive var kommentarer til Ferratums tekstlån. Disse lån giver de eksisterende kunder mulighed for at lave fremtidige applikationer ved blot at sende en SMS.

Ferratum tillader også hurtig tilbagebetaling via tekst og har SMS kundeservice.

Disse funktioner gør Ferratum skiller sig ud i forhold til andre udbydere af kortfristede lån. Men tag ikke væk fra den mere traditionelle telefonkundeservice. Eksisterende kunder kan stadig søge om lån online via Ferratums hjemmeside.

Tidligere kunder kommenterer i deres lånevalueringer, at ansøgningsprocessen er enkel. Beslutninger træffes hurtigt, og tilbagebetalingsoplysninger er tydelige lige fra starten. Dette bør gøre nogle af deres afdragslån meget lette at håndtere.