Нов Ethereum - 2Ether

in #ether10 months ago

Както знаете, Ethereum трябва да премине от добив на Proof-of-Work до Proof-of-Stake. PoW е ​​изключително разточителен и бавен, а монета, базирана на PoW, не може да се мащабира ефективно, тъй като всички миньори трябва да работят по един и същ пъзел едновременно. Доказването на залозите е по-просто, по-екологично и по-икономично. Това вероятно е пътят към бъдещето, но за миньорите не е много добре. С PoS те ще получават само такси за транзакции - и изобщо няма да получават блокиращи награди. Ако Ethereum внезапно пусне критична актуализация, която включва PoS, вероятно повечето миньори няма да го приемат.

Това е мястото, където 2Ether излиза на сцената. Благодарение на нашите динамични блокови награди, малките миньори най-накрая ще получат еднакви условия на игра с минните ферми. В следващата ни публикация ще започнем да обясняваме как става това!

Безплатен одит на интелигентни договори. За проект, подготвящ се за ICO, интелигентният одит на договори е решаваща стъпка. Одитен доклад доказва на потенциалните инвеститори, че средствата им са безопасни. За съжаление, blockchain агенциите таксуват големи суми за одити на договори - и не винаги дават надеждни резултати. 2Етер ще използва смес от машинен анализ и мъдрост за преразглеждане на договора. Първо, алгоритъмът ще сканира договора, за да открие и коригира най-често срещаните грешки. Тогава одитираните одитори на общността ще извършват свои собствени прегледи.

Основателите на проекти ще трябва да плащат само стандартна мрежова такса. Резултатите ще бъдат публично достъпни и ако резултатът е положителен, перспективите за проекта IEO ще се подобрят. В същото време разработчиците, които тестват смарт договори, ще получават динамично увеличаващи се блокови награди.

Принцип на проекта 2Ether

2EtherDEX е замислен като най-доброто въведение в децентрализираната търговия както за начинаещи, така и за професионалисти.

2EtherDEX осигурява почти нулева комисионна за търговия и пълна защита срещу хакерски атаки и кражби, което прави децентрализираната търговия по-бърза, лесна и по-голяма по-безопасно. Без регистрация, без KYC, без ограничена юрисдикция - това е децентрализирана търговия, каквато трябва да бъде.

Можете да маркирате всеки актив - виртуален или физически - и да изтеглите новия си жетон на 2EtherDEX. Това е бързо и безплатно - не таксуваме такси за вписване. Вашият актив веднага ще бъде наличен за продажба. И чрез интеграция с нашата бъдеща IEO платформа, можете също да съберете първоначални средства за вашия проект.

Не е нужно да сте миньор, за да получите ET2 монети - всичко, което трябва да направите, е да се присъедините към нашата кампания за възнаграждение преди старта. Имаме задачи за всеки - вие решавате колко жетони искате да спечелите.

2Други щедро възнаграждават всички, които помагат за разпространението на думата за нашия проект. За да увеличите максимално възнаграждението си, можете да създадете оригинално 2Ether съдържание, включително видео рецензии, статии и блогове в YouTube. Докато съдържанието ви е уникално, уместно и не е публикувано другаде, гарантирано ви е добро възнаграждение. Като алтернатива можете просто да споделяте нашите новини и туитове или да пишете 2Ether кратки публикации във Facebook и Twitter. За да се присъедините към нашата награда, кликнете върху бутона „Присъединете се сега“ по-долу. Той ще ви преведе в нашата верига за награди с пълни условия на кампанията.

Проектът е много обещаващ, има идея и потенциал за развитие. Това, което правят, представлява голям интерес за партньорите, разработването и създаването на продукт наистина трябва да бъдат внедрени и използвани. Е, трябва да запомните, че инвестирането в стартъпи все още е рисков бизнес и разбира се, че е много печеливш.

Допълнителна информация:

Website: https://2ether.com

Whitepaper: https://2ether.com/whitepaper.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5201756.0

Telegram: https://t.me/blockchain_2ether

Twitter: https://twitter.com/2Ether_

Facebook: https://www.facebook.com/2Ether

Author: Rokanera_Ann (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2109658)

ETH wallet: 0x16fC7dE7B7FD31547502546ea42e4e538988dcB7

Sort:  

The project is very interesting and the fact that there are always on conferences and discussions of this project speaks about an excellent approach and I hope for success.

Good company, thanks to the developers for this project. You would analyze the project and pay attention.

Nice concept for user friendly interference…

Coin Marketplace

STEEM 0.16
TRX 0.02
JST 0.037
BTC 10496.97
ETH 342.63
USDT 1.00
SBD 0.97