Paybyar

in #esteem3 years ago

5 tapaa, että uuden kielen oppiminen voi auttaa uranäkymistä

Viestintä on todellinen globaali valuutta. Se on asia, joka pitää globalisaation pyörät liikkuvassa maailmassa yhä toisiinsa yhteydessä.

Uuden kielen oppiminen voi (kirjaimellisesti) avata uuden mahdollisuuden maailmalle sekä sosiaalisesti että kulttuurisesti.

Mutta entä uraasi - voi uuden kielen oppiminen olla menestyksen katalysaattori ja antamaan sinulle etua kilpailusta?

Vastaus on ärsyttävä "kyllä".

Tässä on 5 fantastista syytä, miksi uuden kielen oppiminen voi parantaa uranäkymiäsi:

Tutustu uusiin mahdollisuuksiin
image
Kielitaito on erinomainen asia - varsinkin kun voit käyttää niitä lomalla tai matkustettaessa ulkomaille. Mutta ne avaavat myös uuden maailman mahdollisuuden, kun globalisaation eteneminen jatkuu. Mikä tahansa urasi pyrkimyksesi, kielen oppiminen, voi valtava etu kilpailun kaikilla aloilla myynnistä ja markkinoinnista matkailuun, pankkitoiminnasta lakiin ja julkishallinnon työstä opetukseen. Tulkkien ja kääntäjien haaste on nousussa juuri nyt, ja voit päästä itsesi huippuun, jos kielenne taidot ovat vahvoja.

Tee enemmän rahaa

Lontoossa sijaitsevan Euro Lontoon rekrytointitoimiston tutkimuksen mukaan vieraskielinen kieli voi lisätä ansaintavoimaa jopa 15 prosentilla. Mitä useampia kieliä puhut ja mitä paremmin puhutte, sitä todennäköisemmin saat paremman palkkakehityksen .

Paranna vuokrausmahdollisuuksia

Britannian kauppakamari ilmoitti äskettäin, että 60 prosenttia yrityksistä, jotka haluavat harjoittaa liiketoimintaa ulkomailla, pidätetään takaisin kielten esteiden vuoksi. Jos olet yksi näistä ylimääräisistä kielitaidoista, voit nousta pakkauksen yläpuolelle.

Ole parempi työntekijä

Oppiminen toisella kielellä osoittaa toisten kulttuurien, avoimen mielen ja henkisen kurinalaisuuden uteliaisuuden - kaikki arvokkaat taidot, joita työnantajat etsivät, erityisesti ulkomaalaisia ​​etuja. Kun aloitat oppia toisen kielen sanat ja kieliopin, niin alsostartto ymmärtää, että olemme osa yhteenliitettyä maailmaa. Monet työnantajat etsivät aktiivisesti ihmisiä, jotka ovat kulttuurisesti arkaluonteisia. Monet uskovat myös, että nämä taidot auttavat sinua omalla vuorovaikutuksella, vaikka he puhuvat englanniksi.

Tule eteenpäin nopeammin

Tänä päivänä ja kaikessa, mikä antaa sinulle kilpailuetua auttaa parantamaan näkymiäsi. Usein vieraiden kielten asema erottaa ehdokkaita kilpailevat samasta paikasta - varsinkin jos yrityksellesi on ulkomailla kiinnostuneita. jos sinun täytyy matkustaa ulkomaille tai olla vuorovaikutuksessa ulkomaalaisten kanssa osana työtäsi. Myös muiden kielten perusasteet voivat avata ovia sinulle. Mutta paremmin puhutte heitä, sitä paremmat ovat urakehitysnäkymät. Usein se voi johtaa lisääntyvään vastuuseen ja että parempia näkymiä ja parempia palkkoja.

Lex Baker, Franchise WSE: n Franchising Management & Development Director, on työskennellyt WSE: llä yli kahden vuosikymmenen ajan ja on nähty ensinnäkin sen vaikutuksen, että englannin oppiminen voi olla ihmisten elämässä. Nyt hän keskittyy tuomaan WSE-konseptin uuteen marketsthroughtheir vakiintunut ja todistettu franchising-malli. Jos haluat kuulla lisää siitä, miten voit pitää globaalissa franchising-tilaisuudessa, ota yhteyttä Lex Baker,