Kibtwey

in #esteem3 years ago

Mijëra nxënës anglezë u frymëzuan kohët e fundit në qendrat angleze të Wall Street në Azi përmes një sërë fjalimesh motivuese dhe seminaresh interaktive nga Nicole Maxali, aktori amerikan i cili luajti rolin udhëheqës në serinë televizive 80 episodike që përbëjnë kursin e WSE.
image
Nicole ndau këshilla e saj për të qëndruar të motivuar dhe për të arritur qëllimet tuaja në mbi 20 ngjarje emocionuese në 11 shkolla të WSE në 3 vende gjatë marsit 2018. Nicole u habit me pritjen nga tifozët e saj në WSE Korea e Jugut, Hong Kong dhe Kinë. Nicole tha: "Ende tjerrje dhe rikuperim nga turneu im 3 javë! Ku kam marrë për të vizituar tre vende, pesë qytete dhe takohen mbi një mijë nga tifozët e mi aziatikë. Dhe videot e mia të drejtpërdrejta janë shikuar nga mbi 100,000 tifozë në Kinë. Ishte një shakullinë e një udhëtimi ... "

Një shembull i një prej këtyre tifozëve është studentja e WSE Samuel Yan i cili tha se "pjesa e Nicole na frymëzon vërtet. Merrni kohë për të dëgjuar zërin tuaj të thellë. Ndiqni zemrën tuaj për të shkuar për ëndrrat tuaja, pa marrë parasysh nëse ka dyshime, frikë, sfida, pengesa ".

Karakteri i Nicole Khae është një nga personazhet kryesore në serinë televizive që u ndihmon studentëve të WSE-së të mësojnë gjuhën angleze gjatë 20 niveleve nga fillestarët në avancim. Studentët ndjekin udhëtimin e saj të zbulimit ndërsa ndjek ëndrrat e saj në Nju Jork.

Ngjarjet në qendrat e WSE përfshijnë Nicole duke dhënë një fjalim motivues rreth asaj se si ajo ka kapërcyer situata të vështira në jetën e saj për të vazhduar përpara. Kjo mund të lidhet me mësimin e gjuhës angleze dhe nxënësit mbështetës që marrin nga ekipi në një qendër angleze në Wall Street. Nicole gjithashtu drejtoi një klasë aktrimi duke ndarë disa këshilla të lartë nga përvoja e saj si aktor dhe producent në Nju Jork.

Nicole doli edhe për të vizituar disa nga pamjet në qytetet që vizitoi, duke përfshirë Busanin, Seulin, Hong Kong Flower Show dhe The Peak, Bund në Shanghai, Qyteti i Ndaluar dhe madje edhe Muri i Madh i Kinës!

Video Player

00:00

00:00

Ne do të lëmë fjalën e fundit te Nicole (ose Khae)!

"Falë gjithë atyre që e bënë këtë turne Azi të mundshme ... Unë jam i bekuar që kam një karrierë kaq të suksesshme deri më tani dhe akoma më shumë mirënjohës që shkoj ta udhëtoj botën si punën time. Kjo nuk do të ishte e mundur pa @wallstreetenglish_global @wsehk @wsekorea dhe sigurisht WSE China (wse.com.cn) "

Shikoni disa nga udhëtimet e Nicole dhe ngjarjet fun në qendrat e WSE në këtë post në Facebook dhe hashtag Instagram:

Sort:  
UpvoteBank
Your upvote bank
__2.jpgThis post have been upvoted by the @UpvoteBank service. Want to know more and receive "free" upvotes click here

Congratulations @zawmin! You have completed some achievement on Steemit and have been rewarded with new badge(s) :

You got your First payout

Click on any badge to view your own Board of Honor on SteemitBoard.

To support your work, I also upvoted your post!
For more information about SteemitBoard, click here

If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Upvote this notification to help all Steemit users. Learn why here!