Forever

in #esteem6 years ago (edited)

5 načina da učenje novog jezika može pomoći vašem izgledu za karijeru

Komunikacija je prava svjetska valuta. To je ono što drži kotače globalizacije koji se kotrljaju u našem sve međusobno povezanom svijetu.

Učenje novog jezika može (doslovce) otvoriti cijeli novi svijet prilika, kako društveno tako i kulturno.

No što je s vašom karijerom - može li učenje novog jezika biti katalizator uspjeha i dati vam prednost nad konkurencijom?

Odgovor je odjekujući "da".

Evo 5 fantastičnih razloga zašto učenje novog jezika može poboljšati vaše izglede za karijeru:

Otkriti nove mogućnosti

Jezične vještine su izvrsne stvari - pogotovo kada ih možete koristiti na odmoru ili tijekom putovanja u inozemstvo. Ali otvaraju i novi svijet prilika kao nastavak napretka globalizacije. Bez obzira na vaše želje za karijerom, učenje jezika može biti velika je prednost nad konkurencijom u svakom polju od prodaje i marketinga do turizma, od bankarstva do zakona i od vladinog rada do nastave. Od sada se povećava potreba za tumačima i prevoditeljima, a možete se približiti vrhu thepile ako Vaše su jezične vještine jake.

Napravite više novca
image
Prema istraživanju Londonske agencije za zapošljavanje Euro London, govor stranog jezika može povećati vašu snagu zarađivanja za čak 15%. Što više jezika govorite i što bolje govorite, to je vjerojatnije da ćete dobiti veće plaće želja.

Poboljšajte svoje izglede za zapošljavanje

Britanska gospodarska komora nedavno je izvijestila da 60% tvrtki koje žele poslovati u inozemstvu zadržavaju se zbog jezičnih barijera. Ako ste vi s onim dodatnim jezičnim vještinama, možete se ustati iznad paketa.

Budi bolji zaposlenik

Učenje drugog jezika pokazuje znatiželju za druge kulture, otvoren um i mentalnu disciplinu - sve vrijedne vještine koje traže poslodavci, posebno oni koji imaju prekomorske interese. Kako počnete naučiti riječi i gramatiku nekog drugog jezika, alsostart da shvatimo da smo dio međusobno povezanog svijeta. Mnogi poslodavci aktivno traže ljude koji su kulturno osjetljivi. Mnogi smatraju da te vještine pomažu u vašim interakcijama, čak i kada govorite engleski.

Naprijed brže

U ovom danu i godinama, sve što vam daje konkurentnu prednost pomoći će vam da poboljšate svoje izglede. Često strani jezici su stvar koja razdvaja kandidate koji se natječu za isto mjesto - pogotovo ako vaša tvrtka ima prekomorske interese. ako trebate putovati u inozemstvo ili komunicirati sa strancima kao dio vašeg posla.Čak i osnovno razumijevanje drugih jezika može otvoriti vrata za vas.Ali bolje da ih govorite, to je bolje prospektima karijere.Često, to može dovesti do povećane odgovornosti i s tim se ostvaruju bolji izgledi i bolje plaće.

Lex Baker, voditelj Franchise WSE-a za upravljanje i razvoj franšize, već više od dva desetljeća radi na WSE-u i prvo je vidio utjecaj učenja engleskog jezika na živote ljudi. Sada se usredotočuje na dovođenje koncepta WSE u novi marketsthroughnjihova osnovana i dokazana franšizna modela. Ako biste željeli čuti više o tome kako se možete smatrati globalnom franšiznom prilikom, kontaktirajte Lex Baker,

Sort:  

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 5.20 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.04
Server time: 15:11:13
Account Level: 0
Total XP: 51.20/100.00
Total Photos: 10
Total comments: 0
Total contest wins: 0
When you reach level 1 you will start receiving up to two daily upvotes

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

Coin Marketplace

STEEM 0.28
TRX 0.11
JST 0.031
BTC 69135.35
ETH 3742.65
USDT 1.00
SBD 3.67