Susubaru

in #esteem6 years ago

Beribu-ribu pelajar Bahasa Inggeris diilhami baru-baru ini di pusat-pusat Bahasa Inggeris Wall Street di Asia melalui satu siri ucapan motivasi dan bengkel interaktif dari Nicole Maxali, pelakon Amerika yang memainkan peranan utama dalam siri TV 80 episod yang membentuk kursus WSE.

Nicole berkongsi nasihatnya untuk terus bermotivasi dan mencapai matlamat anda di lebih daripada 20 acara menarik di 11 buah sekolah WSE di 3 negara pada bulan Mac 2018. Nicole terkagum dengan sambutan daripada peminatnya di WSE Korea Selatan, Hong Kong dan China. Nicole berkata "Stillspinningandrecuperatingfrommy3weekAsiatour Di mana saya dapat melawat tiga negara, lima bandar raya dan bertemu lebih dari seribu peminat Asia saya. Dan video aliran hidup saya telah dilihat oleh lebih 100,000 peminat di China.Ia adalah perjalanan angin puyuh ... "

Contoh salah seorang peminat adalah pelajar WSE Samuel Yan yang berkata "Bahagian Nicole benar-benar memberi inspirasi kepada kami. Luangkan masa untuk mendengar suara anda yang mendalam. Ikutilah hati anda untuk pergi untuk impian anda, tidak kira ada keraguan, ketakutan, cabaran, halangan. "

image

Watak Nicole Khae adalah salah satu watak utama dalam siri TV yang membantu pelajar WSE belajar bahasa Inggeris sepanjang 20 peringkat dari pemula hingga maju. Para pelajar mengikuti perjalanan penemuan ketika ia mengejar impiannya di New York.

Acara-acara di pusat-pusat WSE termasuk Nicole memberikan ucapan motivasi tentang bagaimana dia telah mengatasi keadaan sukar dalam hidupnya untuk terus maju. Ini boleh dikaitkan dengan pembelajaran bahasa Inggeris dan pendukung sokongan yang diperoleh dari pasukan di pusat Inggeris Wall Street. Nicolealsorananactingclasssharingsometoptipsfromherexperienceasan pelakon dan pengeluar di New York.

Nicole juga pergi melawat beberapa pemandangan di bandar-bandar yang dikunjunginya termasuk Busan, Seoul, Pameran Bunga Hong Kong dan The Peak, The Bund di Shanghai, The Forbidden City dan juga Tembok Besar China!

Pemain video

00:00

00:00

Kami akan meninggalkan perkataan terakhir kepada Nicole (atau Khae)!

"Terima kasih kepada semua orang yang membuat lawatan Asia ini mungkin ... Saya diberkati mempunyai kerjaya yang begitu berjaya setakat ini dan lebih bersyukur saya dapat melakukan perjalanan ke dunia sebagai tugas saya. Semua ini tidak akan mungkin tanpa @wallstreetenglish_global @wsehk @ wsekorea dan sudah tentu WSE China (wse.com.cn) "

Lihat lebih banyak lagi perjalanan Nicole dan acara yang menyeronokkan di pusat WSE di pos Facebook ini dan hashtag Instagram:

Coin Marketplace

STEEM 0.25
TRX 0.14
JST 0.033
BTC 51574.56
ETH 3024.88
USDT 1.00
SBD 4.13